Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim bu 3. Tup denemem olacak 2.tupde 2 koyulmustu. Ben arzu hanimla telefonda konustum bu bilgileri sordu simdi reglimin 2. Gunu kayseriye gidecegim orada da detayli konusacagim ben 2 den asagi istemiyorum cunkukızlar cıft embriyo mu yaptırıcaksınız?tek mi? esım cıft diyor ama ben kararsızım.ınsallah tutar sızınkısı bize de umit olursunuz.
Evet canım bekliyorumTektaneee sendeni regli bekliyorsun ?
Belki bilinmez ayni zamanlarda orada oluruz benim govus agrilarim.basladi normalde 5 6 gun one atar reglim bakalim bu ay nezaman olavakEvet canım bekliyorum
Ayyy cok sevindim hadi hayirli tedavin olsun insallahh hersey guzel gecer pozitifi gorursun dualarimda sende varsin. Lutfen gorusmeden sonra haberdar edersen iyi olurBen oldum yarın gidiyorum canım heyecan bastı gene
hadı Allah yardımcın olsun canım :)Ben oldum yarın gidiyorum canım heyecan bastı gene
Tedaviye bugün başladım ilk iğneyi hemşire vurdu ağrıdı morardı biraz Hayırlısı bakalım aklıma takılan bazı konular oldu aslında ekstra cip yöntemi kalite sperm seçmeymiş bide embriyoları El değmeden yapılan bir Yöntem adını unuttum şu an dedi doktur tamam dedik sonrada zaten kaliteli sperm seçilmeli niye ekstra diye düşündük aman Allah herkezin yardımcısı olsun artık hersey ticarete dönüşmüş gibi bakalım sonuç iyi olur umarım pazartesi ilk kontrol gelişmeleri istersen anlatırımAyyy cok sevindim hadi hayirli tedavin olsun insallahh hersey guzel gecer pozitifi gorursun dualarimda sende varsin. Lutfen gorusmeden sonra haberdar edersen iyi olur
Eee bu dediklerin icin nasil yani ayri ucret mi talep edildi onu anlamadimTedaviye bugün başladım ilk iğneyi hemşire vurdu ağrıdı morardı biraz Hayırlısı bakalım aklıma takılan bazı konular oldu aslında ekstra cip yöntemi kalite sperm seçmeymiş bide embriyoları El değmeden yapılan bir Yöntem adını unuttum şu an dedi doktur tamam dedik sonrada zaten kaliteli sperm seçilmeli niye ekstra diye düşündük aman Allah herkezin yardımcısı olsun artık hersey ticarete dönüşmüş gibi bakalım sonuç iyi olur umarım pazartesi ilk kontrol gelişmeleri istersen anlatırım
evet ayrı Ücret istendiEee bu dediklerin icin nasil yani ayri ucret mi talep edildi onu anlamadim![]()
Eyvah eyvahhevet ayrı Ücret istendi
Biri 150 dolar dedi diğeri 500 felan pek hesap yapmadım 1-1,500 arası tutuyor heralde istersen tabi sana kalmış ama bu durumu yaşayan biri Olmasın diyemezki sözde raporlu yaptırıyorum fiyat gene aynı olacak gibi neyse Hayırlısı attık
Sen raporla mi yaptırıyor sun ? Ek olarak sadece bu ucretmi denildi? Tl olarak 5265 yapar az parada degil ama ne yapalim.iste unut diyoruz
evet canım raporlu yaptıracam 3400 bide ek bunlar 5 buluyor işte başka bişey yok şimdilik canımSen raporla mi yaptırıyor sun ? Ek olarak sadece bu ucretmi denildi? Tl olarak 5265 yapar az parada degil ama ne yapalim.iste unut diyoruz
Sen naptın başlamadınmı daha evet aman diyoz hep napalım
Canım rapor için iki aşılaman 3 sene evli olman bide yaş var bunlar varsa 200 tl verip fakülteden alıyorsun ben öyle aldım ama int şartlara bak raporsuz ilk 5.500 yaptırdım ben Acıbadem'de Burdada yaklaşık aynı heraldeKızlar rapor nasıl alınıyor? Benim raporun yok kaca mal olur sizce bu extralarla.
anladım canım yani ilaclarla ve ekstralarla birlikte 8 bini bulur belkide.tedavin nasıl gidiyor bu arada?igneyi kendin mi yapıyorsun?Canım rapor için iki aşılaman 3 sene evli olman bide yaş var bunlar varsa 200 tl verip fakülteden alıyorsun ben öyle aldım ama int şartlara bak raporsuz ilk 5.500 yaptırdım ben Acıbadem'de Burdada yaklaşık aynı heralde