Kayseri de Mustafa taş diye bi doktor varmış çevremden de baya duydum adını nasıl bı doktor tedaviye başlamayı düşünüyorum bana yardımci olurmusunuz...
Kayseri de Mustafa taş diye bi doktor varmış çevremden de baya duydum adını nasıl bı doktor tedaviye başlamayı düşünüyorum bana yardımci olurmusunuz...
Mustafa hocayı bilmiyorum ama Kayseri deyseniz fikir olması açısından yazıyorum, Gökalp hoca da tedavi oldum ve ilk denemede hamile kaldım çok şükür, 24 haftalık hamileyim hala bile mesajlarıma cevap veriyor sağolsun, yinede tercih sizin
Bi kere asiri ilgisiz bi doktor hastanede 2 odasi var hasta baktigi mesela ultrasonda yumurtarima bakiyordu, giyinip cikinca soru sorayim diyodum ciktigimda oda da bile olmuyordu diger odaya gecip diger hastaya bakmaya baslamis oluyordu bile , telefonla hemsirelere ulasim sikintili, opu da bi sorun olmustu bende istirahatten sonra hastaneden cikarken dr a sikintinin sebebini sormak istemistim, bankodaki kizlar hasta yok gecin demesine ragmen hemsireler gorusturmemisti yani ilgi alaka cok yok , muhattap bulmak cok zor… devlet hastanesinde degil ozel hastanede yaptiriyorsunuz ama devlet hastanesi muamelesi goruyorsunuz ben memnun olmadigim icin 2.yi denemedim mustafa beyde…
Bende duydum canım çok yakın tanıdığımz defalarca başka merkezlerde olumsuz sonuçlar aldılar 10 senedir deniyorlardı kadında ve erkekde problem vardı Mustafa taşda ilk denemede oldu.
Mustafa hoca işinde oldukça başarılı bir doktor gerçekten instagramda videoları izlerken ağlamamak duygulanmamak elde değil ..bende 2 ay önce gittim tekrar gitmeyi düşünüyorum