• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri Tuncay özgün

Eylul38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
484
382
53
31
Kızlar kayseri de Tuncay özgüne sezeryan olan varmı riskli gebeliklere bakıyor kendi muayenesi var ayrıntılı ona gitmiştim ama şuan sorunlu gebelik yaşadığım için fakülteye yattım doktorum Tuncay beyi aradı doktorum o tecrübeli biri ama sezeryan olan oldu mu merak ettim

Merhaba. Ben de Kayseriliyim. Tuncay hoca, serklaj operasyonumu gerçekleştirmişti. Kendisi çok başarılı bir doktordur. Kuzenimi de ameliyat etti. Sezaryen konusunda bilgim yok ama bilgisine, kendisine güvenebilirsiniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Merhaba. Ben de Kayseriliyim. Tuncay hoca, serklaj operasyonumu gerçekleştirmişti. Kendisi çok başarılı bir doktordur. Kuzenimi de ameliyat etti. Sezaryen konusunda bilgim yok ama bilgisine, kendisine güvenebilirsiniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Merhaba ben de serkilaj ameliyati olucam Tuncay hocayi tavsiye edebilir misiniz bir de serkilaj dan sonra süreç nasıl ilerledi sürekli yattiniz mi vs

Merhaba ben de serkilaj ameliyati olucam Tuncay hocayi tavsiye edebilir misiniz bir de serkilaj dan sonra süreç nasıl ilerledi sürekli yattiniz mi vs
Merhaba. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok başarılı bir doktor. Benim durumum riskliydi biraz ama başarılı bir operasyon oldu hocamın sayesinde. Sonrasında yatarak geçirdim.

Back
X