- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Aminn inşallah. Baya beklemişsin ya. Ne oldu ne dedi doktor pekiAma bende ona göre davrandım işte valla ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin bu gün bile ne kadar yoruldum şu saat oldu yeni eve gidiyorum kolay yollardan geçmiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin
Tarlusal verdi adet söktürücü o kadar bide folik asit vitamin falan içeren bi ilaç verdi bana got tarlusal al iç dese eczaneden alırdım zatenAminn inşallah. Baya beklemişsin ya. Ne oldu ne dedi doktor peki
Adetin sokulsun diyemi. Normalde ne zaman olucaksin çok gecmiTarlusal verdi adet söktürücü o kadar bide folik asit vitamin falan içeren bi ilaç verdi bana got tarlusal al iç dese eczaneden alırdım zaten
Normalde olmam gereken tarihi 13 gün geçti canım . Adetim sökülsün diye verdi yinede ben test aldım yaptım negatif çıktı gece yatarken içmeye başlarımAdetin sokulsun diyemi. Normalde ne zaman olucaksin çok gecmi
Oww baya gecikmişNormalde olmam gereken tarihi 13 gün geçti canım . Adetim sökülsün diye verdi yinede ben test aldım yaptım negatif çıktı gece yatarken içmeye başlarım
Olayımda artık transfer olsun valla beklr bekle zaman geçmiyorOww baya gecikmiştarlusalla olursun bittikten sora.
O transfer oldu şuan hamile çok şükür keseyi gördü ,Catlak-kurabiye canım transferin oldu mu güzel haberler var mu naptn merak ettim seni giremedim bayadır
Yaaaa gerçekten miiii çok sevindimmmmmO transfer oldu şuan hamile çok şükür keseyi gördü ,
Senin ne zaman transferin ,
AynenCatlak-kurabiye canım transferin oldu mu güzel haberler var mu naptn merak ettim seni giremedim bayadır
Hee kulaklarım çınladı hele bakim dedim
Allahm o nasıl kulak oyleeeeeHee kulaklarım çınladı hele bakim dedim
Günaydın bu arada
Canım sende sormuştun gelişmeleriAllah kucağını doldursun inşallahBize de güzel haberler ver, gelişmeleri paylaş mutlaka. Oksapar, benim yakın arkadaşım
Frekansi ney de hele ben duyamıyorum çok lazım banaFull HD çeker
Haha boşver kız öyle daha iyi. Yoksa üst katın alarm sesine uyanıyor insanFrekansi ney de hele ben duyamıyorum çok lazım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?