Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aramıza hoş geldintopikteki herkese merhabalr. öncelikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş:) geçmişi biraz okumaya çalıştım ama çok uzun hepsini okumayı beceremedim :) bende tüp bebek tedavisi mağdurlarındanım ilk denememizi yaptık şubat ayında ama sonuç negatif oldu bu tabiki rabbimin takdiri onun huzurunda boynumuz kıldan ince. ben acıbademde tedavi oldum drum turgut aydın dı çok umutluydu neredeyse yüzde yüz kesin gözülüyle bakıyordu ama takdiri ilahi işte. ikinci adetimden sonra tekrar başlıcaz tedaviye çok beklemek istemiyorum ben. aranızda turgut beyle tedaviye devam eden varmı merak ediyorum. drum aslında çok cana yakın ve güler yüzlü bir doktor ama gerçekten çok yoğun. kısaca hikayem boyle hepimiz için hayırlısı olsun inş :)
canım merhaba geçmiş olsun acil şifalar dilerimselam kızlar bana acil Kayseri'de kalp doktoru lazım bildiginiz öneriniz varmı
özel olsa daha iyi olur . lütfen bekliyorum
sürgü de neymiş kızz melisarkadaşlar aklıma bişi takıldıda bilgisi olan varmı.transferde idrara sıkışık olmak gerekiyomuşya işlem bitiminde kalkmıyomuşun hemen.sürgü istersen sürgü verilyomuş.ben bu sürgü ne onu bilemedim nasıl oluyor?
topikteki herkese merhabalr. öncelikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş:) geçmişi biraz okumaya çalıştım ama çok uzun hepsini okumayı beceremedim :) bende tüp bebek tedavisi mağdurlarındanım ilk denememizi yaptık şubat ayında ama sonuç negatif oldu bu tabiki rabbimin takdiri onun huzurunda boynumuz kıldan ince. ben acıbademde tedavi oldum drum turgut aydın dı çok umutluydu neredeyse yüzde yüz kesin gözülüyle bakıyordu ama takdiri ilahi işte. ikinci adetimden sonra tekrar başlıcaz tedaviye çok beklemek istemiyorum ben. aranızda turgut beyle tedaviye devam eden varmı merak ediyorum. drum aslında çok cana yakın ve güler yüzlü bir doktor ama gerçekten çok yoğun. kısaca hikayem boyle hepimiz için hayırlısı olsun inş :)
arkadaşlar aklıma bişi takıldıda bilgisi olan varmı.transferde idrara sıkışık olmak gerekiyomuşya işlem bitiminde kalkmıyomuşun hemen.sürgü istersen sürgü verilyomuş.ben bu sürgü ne onu bilemedim nasıl oluyor?
hımmm evet azcık kaldı sana bebişlerine kavuşmanabilmiyorumki çok sıkışık olunca kaldırmamak wc ye gitmemek için biraz rahatlamak için sürgü veriyolarmış neyse bende bilmiyom.iyimi kötümü nasıl oluyo ki?merak ettimde bilen varsa diye malum az kaldı tranfere 2 gün bunuda ögrenmeliyim nasılsa?
canım gülomm sonda hiç taktırmadım ki tabi çok can acıtıyor takılırken diye duymuştummm :18::18::18: ne dersincanm ewet sıkışık olman gerekiyor ve en az 15 dk sonra wc ye cıkabiliyorsun. valla odaya cıktıktan sonra bişey vermiyorlar ama ben 2. ve 3. seferde asagıda transerden sonra sondayla bosaltırdım mesaneyi çünkü ilk seferinde beklemede cok zorlanmıstım. sende iste daha rahat olur. sürgü dedigi kalkmadan idrar yapabilecen bi kap sanırım
arkadaşlar aklıma bişi takıldıda bilgisi olan varmı.transferde idrara sıkışık olmak gerekiyomuşya işlem bitiminde kalkmıyomuşun hemen.sürgü istersen sürgü verilyomuş.ben bu sürgü ne onu bilemedim nasıl oluyor?
selam kızlar bana acil Kayseri'de kalp doktoru lazım bildiginiz öneriniz varmı
özel olsa daha iyi olur . lütfen bekliyorum
canım gülomm sonda hiç taktırmadım ki tabi çok can acıtıyor takılırken diye duymuştummm :18::18::18: ne dersinnasıl bişi bu sonda işlemi :26:
hah iyi cnm gönül rahatlığıyla sondacığımı taktırrımmmyok canm o kadarda can yakıcı bişey deil bi anlık :)))) o sekilde beklemekten daha iidr
hah iyi cnm gönül rahatlığıyla sondacığımı taktırrımmm![]()
yuhh artık 3 kez gitmişmiş mesajımmyok canm o kadarda can yakıcı bişey deil bi anlık :)))) o sekilde beklemekten daha iidr
canım aramıza hoş geldingeçmiş olsun inşallah bu kez yüzün gülsün canım ben şu an tedavideyim Turgut beyde
hakkımızda herşeyin hayırlsı olsun inşş bebeişlerimiz bizi bırakmazlar
hoşbulduk teşekkür ederim :) sen ne düşünüyorsun turgut bey hakkında memnun musun tedaviden hangi aşamadasınız canım
ben çok memnunum canım Turgut beyden alanında gayet uzman ve güleryüzlü ve ilgili sağolsunhoşbulduk teşekkür ederim :) sen ne düşünüyorsun turgut bey hakkında memnun musun tedaviden hangi aşamadasınız canım
ben çok memnunum canım Turgut beyden alanında gayet uzman ve güleryüzlü ve ilgili sağolsuncanım şu an iğneler oluyorum ama sıklaştı muayenelerim kontrollerim cuma günü tekrar kontrolüm var cumaya kadar iğnelere devam edicemm
inşallah Rabbim hepimizin emeklerinizi boşa çıkarmasın canımm
![]()
canım yaaa çok güzel detaylıca paylaşmışsınevet nmelis benim tecrübelerim çok taze :) ben aşırı derecede sıkışıktım gereğinden biraz fazla sıkışmıştım o sıkşıklığın üstüne transfer sırsında hemşire üstten ultrason cihazıyla karnına bastırıyor doktor alltan rahimden bastırıyor bir ara bayılıcam sandım midem çok bulandı kusucaktım nerdeyse doktora kusabilirim deyince kusabilirsin rahat ol üstümüze tuvaletini bile yapabilirsin dedi :) işlem bitince sonda taktılar ben hiç hissetmedim bile bekliyorum ki taktık desinlerde yapayım tuvaletimi meğer takmışlar ben bi yandan yapıyormuşum ama dr a tuvaltimi yapabir miyim artık diyince yarısını yaptın zaten cevabını aldım :) sonda hiç can acıtmayan bişey :) bu arada transferin rahat olması için gerçekten sıkışık olmak gerkiyormuş eğer gerektiği kadar sıkışmazsan göbekten sıvı enjekte ediyorlarmış hemşire söylemişti bana. şimdiden kolay gelsin :)
aminnn inş canım Rabbim yardımcınız olsun inş güzel sonuçlar alırsın bizim iki aylık bir beklem sürecimiz var şuan beklemedeyiz![]()
canm aynen dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin iradesinde olacak bişey. benim 3. seferde tuttu aynen sendeki gibi kesin gözüyle bakılan hastalardandm ama kısmet öle oldu.bence de cok bekleme durumunuz el veriyorsa bende üçünü arka arkaya yaptırdım. rabbim hakkında hayırlısını versin en kısa zamanda yüzünü güldürür insallah bu arada benm dr nurrettin beydi.