Herşey yolunda gitmiyor bazen, ne yaparsan yap olmuyor yinede ! En zoru da; bunlara rağmen gülümsemek zorunda kalmak işte.
hepiniz benim için çokkkk değerlisinizcanımmmmm bak ne sabırı insansın hepimize erinmeden yorulmadan bıkmadan cvp yazmışın.bu sabırla bu günleride atlatacan atlatacaz canım benim.
meleğim canım yaaa nerdeyse tedavim iptal olacaktı yumurtma gelişmeseydi ki geliştisans düşüktüde madem neden umut verici konuşuyolar allahım yarabbim ya resulallah valla kızlar tranfer olanlar var diye demedim ama heralde kalmadı ben bu tüp bebek merkezleriyle alakalı pek iyi şeyler duymamıştım o yüzden sorup durdum ilk seferde tutan varmı diye benim yengem yaptırdı kıza ay neler neler dedi bebegizmiz söyle olcak böyle olcak hatta bizde hayal kuruyoruz ikiz olursa söyle böyle diye sonra tutmadı hemen aradılarki gelin 500 tl donmuşlardan yeniden koyalım diye yani bu işi artık ticarete dökmüşler yıkılan umutlardan ne halde ödendigini bilmedikleri paralardan haberleri yokki eger bu olay dedikodundan ibaret deilse ve gerçekten tutmasın diye özellikle yapılan bişe varsa allahım onları bilf-digi gibi yapsın şuna bak yaa yazık deilmi onca insana yazık deilmi onca gözyaşınaa
aminn papatyamm aminnnşifam canımsın rabbim yar ve yardımcın olsun atma içine ben her yerde hekesin yanında ağlardım dert bizim derdimiz sıkma kendini rahat ol hoş tutamazdımda kendimi içimde volkanlar kaynarken nasıl durabilirdimki
ben son tedavimde telefonda aldım test sonucunu ilk babam aradı ne oldu diye bir hevesle tabii ben hıçkırmaktan bişey söyleyemiyorum ki adam anladı oda ağladı benimle ki babam hiç duygusal biri değildir hiç ağladığını görmemiştim yakınlarımızın cenazelerinde bile
kızının yaşadığı sıkıntılara her seferinde şahit ola ola oda sonunda patlamıştı
sıkma kendini üzüntünüde doya doya yaşa her şey biz insnlar için demekki bu yolda daha harcayacağımız emek ve para varmış
son olarak sana senin bir sözünü hatırlatmak isterim
BU DAĞ NE RÜZGARLAR GÖRDÜ
canımsınnn lalem ağlayamamak çok zor ve ağlamak istememe rağmenben ce kocanı falan boşver kendine bek üzülmek istiyorsan üzül ağlamak istiyorsan ağla ki rahatla.
evet elcam ahhhh şu maddiyat ahhhhmaddiyat en büyük sorun o olsa belki bu kadar takmıcaz kafaya şimdi olmasa bi dahakine dicez ama diyemiyoruz malesef...
şifacım bide sen yinede sigaraya dikkat et derim ben çünkü bizimkiler daha zorlu gebelikler verecek olan rabbim herşey sigaraya bağlı değil tabiki ama tedbir bizden takdir allahtan...
günaydınnn hatunlar nasılsınız bakalımm
günaydın melekcim iyiyiz sen nasılsın... yeni bir gün ve yepyeni umutlar...
iyiyim hamdolsunn evet hergün yeni bir umut daha regl bitmeden sag kasık agrılarım başladı erkenmi çatlıcak acabaa
olabilir bizim vücutlar ne yapıcağını şaşırıyo zaten
günaydınnn hatunlar nasılsınız bakalımm
iiyiz şükürler olsun canm sen nasılsın. ben dünden beri giremedim topiğe massalh almıs basını gitmiş. sen yaptın dr dan randevu almıstın memnun kaldın mı
allah iyiligini versin kuzucugunda iyidir inş.
aldı başını gitti ayakta tutmaya çalışıyoruz topiğimizi evet canım gittim cumartesi bir problemin yok dedi klomen istedim vermedi eşimin sprem testini kabul etmedi 2010 yaptırmıştı başka biyere gönderdi orda yaptırsın dedi bilemiyorumki nasıl olcak ne bitcekk ama memnundum doktordan davranışından bakalım ilerleyen zamanlarda görcez nasıl tadevi uyguluyo ama çok kalabalık yaa zaten sıkılıyorum stres oluyorum 10:30 randevum vardı 12:00 girdim doktoraa
amin canm cümlemize. ii cok şükür oda dün gördük sanırım erkekmiş dün bi arkadasım ultrasyonda calısıyor onun druna gittik saolsun baktı erkek dedi pipisini gösterdi:))) ordan da tüp bebek merkezine gittik ziyaret amaclı nurretin hoca dur bide ben bakım dedi oda erkek oldugunu söledi. 12 hafta kontrolumde dr kıza benziyor demişti ama tabi kesin konusmamıstı sadece benziyor demişti ama dünde böle oldu. insallah rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder.
sevindim canm bi problem olmamasına ins devamındada hep böle olur. canım sperm tahlilinin üzerinden 6 ay gecmemesi gerekiyormus yoksa yeniletiyorlar yanlıs hatırlamıyorsam. umarım hersey yolunda gider ve yavruna kavusursun. ooo desene baya yogun ama memnun kaldıysan için atıyorsa hiç önemli deil. hersey gönlünce olsun insallah.
ooo erkekmi geliyo maşallah süphanallah hayırla gelsin bebegin cnm heralde buna devam ederim artık nasibimizde ne varsa bakalım duanda bizleride unutma öpüyorum cnm
slm kızlar nasılsınız girmeyeli epeyi ilerlemişsiniz hızınıza yetişemiyorum valla oğlumdan gelenden gidenden pek frsat olmuyo ilk fırsatta hemen giriyorum. şifacım nasılsınız toparlanmışsındır inşallah oğlumun kulağına hep fısıldıyorum Rabbim inşallah kabul eder tüm kalbimle bunu diliyorum herkesin bebiş haberlerini almayı okadar istiyorumki vakti var elbet o gün gelince sevineceğiz inşallah. gülom demek oğluşun geliyo hayırlısı ile tamamlarsın inşallah nasıl durumlar iyi gidiyomu hamilelik.
amin canm cümlemize. ii cok şükür oda dün gördük sanırım erkekmiş dün bi arkadasım ultrasyonda calısıyor onun druna gittik saolsun baktı erkek dedi pipisini gösterdi:))) ordan da tüp bebek merkezine gittik ziyaret amaclı nurretin hoca dur bide ben bakım dedi oda erkek oldugunu söledi. 12 hafta kontrolumde dr kıza benziyor demişti ama tabi kesin konusmamıstı sadece benziyor demişti ama dünde böle oldu. insallah rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder.
sevindim canm bi problem olmamasına ins devamındada hep böle olur. canım sperm tahlilinin üzerinden 6 ay gecmemesi gerekiyormus yoksa yeniletiyorlar yanlıs hatırlamıyorsam. umarım hersey yolunda gider ve yavruna kavusursun. ooo desene baya yogun ama memnun kaldıysan için atıyorsa hiç önemli deil. hersey gönlünce olsun insallah.
slm kızlar nasılsınız girmeyeli epeyi ilerlemişsiniz hızınıza yetişemiyorum valla oğlumdan gelenden gidenden pek frsat olmuyo ilk fırsatta hemen giriyorum. şifacım nasılsınız toparlanmışsındır inşallah oğlumun kulağına hep fısıldıyorum Rabbim inşallah kabul eder tüm kalbimle bunu diliyorum herkesin bebiş haberlerini almayı okadar istiyorumki vakti var elbet o gün gelince sevineceğiz inşallah. gülom demek oğluşun geliyo hayırlısı ile tamamlarsın inşallah nasıl durumlar iyi gidiyomu hamilelik.
ohhh maşallah tosuncuğumuz geliyo desene :))) Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş :)) darısı da bizlerin başına olsun inş :))))
bu topikte hepimiz sırayla güzel haberler vericez ve kutlamalar yapıcaz o güzel haberlere inş :))
siz önden tecrübe ediyosunuz şimdi herşeyi bizde sizi takip etcez inş :)) aman diyim tecrübelerinizi unutmayın sakın bize lazım olucak ilerde sorucaz size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?