Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herşey yolunda gitmiyor bazen, ne yaparsan yap olmuyor yinede ! En zoru da; bunlara rağmen gülümsemek zorunda kalmak işte.

"Sabır" Öyle Bir İp Ki . . Sen Kopacak Sanırsın , O Sarıldıkça Güçlenir . . . Sen Bitecek Sanırsın , O Gittikçe Çoğalır...!!

‎HZ MEVLANA VE HZ ŞEMS

Sopayla kilime vuranın gayesi,kilimi dövmek değil,tozu almaktır.Allah sana sıkıntı vermekle tozunu,kirini alır.Niye kederlenrsin

Herşey yolunda gitmiyor bazen, ne yaparsan yap olmuyor yinede ! En zoru da; bunlara rağmen gülümsemek zorunda kalmak işte.

Başına ne gelirse gelsin ,karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile "O" sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen bile, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret ! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.... HZ. ŞEMS...

canımmmmm bak ne sabırı insansın hepimize erinmeden yorulmadan bıkmadan cvp yazmışın.bu sabırla bu günleride atlatacan atlatacaz canım benim.
hepiniz benim için çokkkk değerlisiniz mesajlarınıza cevap vermezsem ben yaşayamam sağol canımm inşallah diğer aya süpriz yapsın inşş bebişlerimiz

meleğim canım yaaa nerdeyse tedavim iptal olacaktı yumurtma gelişmeseydi ki gelişti bu kez döllenmezse iptal olacaktı ki döllendi veee son kez döllenen embrio bölünme oluşmasaydı ki bölündü ve böylece tedavi gerçekleşti hep sitres gergindim haliyle :18: ama çokkk umutluydumm bebişim çok güçlü dedim anneciğisine sıkı sıkı tutunacak dedim ama işte Rabbim dilememiş hayırlısı buymuş inşallah ALLAH tan korkanlar la karşılaşırız her daim

aminn papatyamm aminnn ama nedense tıkandım adetaaa yaaaa hıçkıra hıçkıra ağlayamıyorummm gömüyorum kalbime evet canım benim BU DAĞ NE RÜZGARLAR GÖRDÜ ve görüyorda

ben ce kocanı falan boşver kendine bek üzülmek istiyorsan üzül ağlamak istiyorsan ağla ki rahatla.
canımsınnn lalem ağlayamamak çok zor ve ağlamak istememe rağmen bir rahatlasam bir koyversem

evet elcam ahhhh şu maddiyat ahhhh canım malesef bırakamayanlardanım sadece azaltabiliyorumm haklısın zararlı bi faydası yok ama ben uzn yıllar içiciyim hatta tiryakiyim elimden bu geliyor

iiyiz şükürler olsun canm sen nasılsın. ben dünden beri giremedim topiğe massalh almıs basını gitmiş. sen yaptın dr dan randevu almıstın memnun kaldın mı

allah iyiligini versin kuzucugunda iyidir inş.

aldı başını gitti ayakta tutmaya çalışıyoruz topiğimizi evet canım gittim cumartesi bir problemin yok dedi klomen istedim vermedi eşimin sprem testini kabul etmedi 2010 yaptırmıştı başka biyere gönderdi orda yaptırsın dedi bilemiyorumki nasıl olcak ne bitcekk ama memnundum doktordan davranışından bakalım ilerleyen zamanlarda görcez nasıl tadevi uyguluyo ama çok kalabalık yaa zaten sıkılıyorum stres oluyorum 10:30 randevum vardı 12:00 girdim doktoraa

amin canm cümlemize. ii cok şükür oda dün gördük sanırım erkekmiş dün bi arkadasım ultrasyonda calısıyor onun druna gittik saolsun baktı erkek dedi pipisini gösterdi:))) ordan da tüp bebek merkezine gittik ziyaret amaclı nurretin hoca dur bide ben bakım dedi oda erkek oldugunu söledi. 12 hafta kontrolumde dr kıza benziyor demişti ama tabi kesin konusmamıstı sadece benziyor demişti ama dünde böle oldu. insallah rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder.

sevindim canm bi problem olmamasına ins devamındada hep böle olur. canım sperm tahlilinin üzerinden 6 ay gecmemesi gerekiyormus yoksa yeniletiyorlar yanlıs hatırlamıyorsam. umarım hersey yolunda gider ve yavruna kavusursun. ooo desene baya yogun ama memnun kaldıysan için atıyorsa hiç önemli deil. hersey gönlünce olsun insallah.

ooo erkekmi geliyo maşallah süphanallah hayırla gelsin bebegin cnm heralde buna devam ederim artık nasibimizde ne varsa bakalım duanda bizleride unutma öpüyorum cnm

ooo erkekmi geliyo maşallah süphanallah hayırla gelsin bebegin cnm heralde buna devam ederim artık nasibimizde ne varsa bakalım duanda bizleride unutma öpüyorum cnm

saolasın canm öle oluyor galiba :))) herzaman canm mutlaka bende öpüyorum kib aeo

slm kızlar nasılsınız girmeyeli epeyi ilerlemişsiniz hızınıza yetişemiyorum valla oğlumdan gelenden gidenden pek frsat olmuyo ilk fırsatta hemen giriyorum. şifacım nasılsınız toparlanmışsındır inşallah oğlumun kulağına hep fısıldıyorum Rabbim inşallah kabul eder tüm kalbimle bunu diliyorum herkesin bebiş haberlerini almayı okadar istiyorumki vakti var elbet o gün gelince sevineceğiz inşallah. gülom demek oğluşun geliyo hayırlısı ile tamamlarsın inşallah nasıl durumlar iyi gidiyomu hamilelik.

iiyiz canm şükürler olsun sen nasılsın hersey yolunda umarım. ewet canm sanırım öle olacak:)) hamilelikte ii gidiyor şimdilik şükür bi sorun yok. amin canm insallah rabbim sağlıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasip etsin. kib allaha emanet olsun

ohhh maşallah tosuncuğumuz geliyo desene :))) Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş :)) darısı da bizlerin başına olsun inş :))))

bu topikte hepimiz sırayla güzel haberler vericez ve kutlamalar yapıcaz o güzel haberlere inş :))
siz önden tecrübe ediyosunuz şimdi herşeyi bizde sizi takip etcez inş :)) aman diyim tecrübelerinizi unutmayın sakın bize lazım olucak ilerde sorucaz size

öle gözüküyor canm:))) amin insallah allah razı olsun. rabbim sana ve tüm arkadaslarımıza nasip etsin en tez zamanda insallah...

insallah canm o günleride görecez hep birlikte yeterki siz hiç bi zaman umudunuzu yitirmeyin....

Son düzenleme:
günaydınn herkese evet nihayet canlandı topiğimiz her fırsatta ugrayınn hep güzel haberler alalım hep mutlu olalımm inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…