Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah yaaa bu sözlerin beni iraz olsun ümitlendirdi.inşallah rabbim herkeze versin inşallah.

inşallah yaaa bu sözlerin beni iraz olsun ümitlendirdi.inşallah rabbim herkeze versin inşallah.

amin canımmm bak benim diger formda bir arkadaşımın yengesi 3 başarısız tüp bebek tedavisi sonucu kendiliginden hamile kalmışş az önce aldık haberini yeterki umudunu yitirme canım benimm

kızlar bana yardımcı olur musunuz.? biz şubatta tüp bebek yaptırmıştık. olmadı ben 19 şubatta adet oldum en son. normalde 28-30 günde olurum bugün 36. gün cumartesi test yaptırmıştım negatif tabiki ama hala olmadım. tüp bebekte dr muz turgut beyi aradım şuan tedavidemiyim değilmiyim onu bile hatırlamadı ben söyledim geçen ey olduğumuzu ilaçlardan olabilir mi diye sordum gayet başından savar bi şekilde olabilir olabilir dedi kapattı yani gel bi kontrol edlim ne olur ne olmaz falan yok. çok sinirim bozuldu. şimdi kontrole gitmek istiyorum tekden de Aytül hanım var kadın doğumcu bi kaç sefer hakkında iyi şeyler duydum ama siz ne dersiniz bişey duydunuz mu

canım benim kuzenimde eger tercihin bayansa zehra kalınlıya gidiyo baya ilgili bir doktormuş gitmek istersen ama erkek öneri istersen tavsiyede bulunabiliriz ama canım yapacagı sey kan testi istemektir bunu aile hekimide çözebilir sanıyorumm yinede sen bilirsin belki geç döllenme filan olmuşturr

kızlar size bi tavsiyem var biz şunu biliyoruz artık RABBİM İZNİ OLMADAN OLMUYOR. ONA YALVARMAMIZ ONDAN DİLEMEMİZ GEREKİYO. benim çok güvendiğim bi teyzem var dinini takvasını gerçekten çok güzel bilgili yaşıyor. bana şifa bulmak için bebek olmasına niyet ederek hergün bir tane mübinli yasin okumamı tavsiye etti. bu şekilde okuyupta muradına erenleride ben biliyorum gerçekten. eğer Kuran biliyorsanız kurandan bilmiyoda olabilirsiniz o zaman türkçe yazılışından hep beraber okuyalım derim ben hem sadece kendimiz için değil hepimiz için niyet alarak ne dersiniz ?

Farketmez canım ya kadın erkek gibi bi ayırma lüksümün olduğunu düşünmüyorum derdimden anlasın yeter

canım aytül hanımı bilmiyorum ama benim bi arkadaşım hamileligi boyunca ve dogumunu tekden de yaptı çok memnun kaldıgını söylemişti.yanlış hatırlamıyosam zehra hanım dı heral doktorun ismi.bana hamile kalırsam doguma filan orayı tavsiye ederim demişti.

ben hergün yatsı namazlarından sonra okuyorum sonrasındada allaha dua ediyorum mübinli ne demek canım

gülom sen nurettin beyin hastasıydın onun hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misin acaba sanırım tüp bebektede doktorumu değiştirmek istiyorum. mesela sana gerekli bütün testlei kontrolleri uygulamışmıydı nasıl bi süreç geçirdiniz onunla

Farketmez canım ya kadın erkek gibi bi ayırma lüksümün olduğunu düşünmüyorum derdimden anlasın yeter

cahit bey çok iyidir ama randevuyu 1 ay sonraya veriyo gidersende 1 2 saat beklemeyi göze alcaksın cnm
cumartesi ben ersat beye gittim 10:30 gel araya alalım dediler 12:00 doktoru görebildim kendiside çok iyi birine benziyor ücret 32 tl ödedim
haka kaya var ömürde onada yengem gitti iyi dedi ben tecrübe etmedim ücreti 15 tl miş.

kuzenim zehra kalınlıya gidiyo 1 gün önceden randevu alırsan oda iyi diyolar

şu anda adetliyim canım ama geçtinde bende düşünmüyor degilim günlük vakt buldukca okumayı.500 yasin dagıtıyor çocuk isteyen arkadaşlarım 500 ayrı kişi bununda çok faydasını gören biliyorum.tabki ameller niyete baglıdır ve niyetimizi edip duamızı yapmakta bizlere kalıyor.inşllah rabbimin izniyle olacak inşallah.

teşekkür ederim canım sağol

ben hergün yatsı namazlarından sonra okuyorum sonrasındada allaha dua ediyorum mübinli ne demek canım

canım yasin suresinde mübin diyerek biten duraklar var o duraklara gelince başa döüp tekrar yasin den okumya başlıyoruz yedi defa başa dönerek yasini okumuş oluyoruz

teşekkür ederim canım sağol

canım yasin suresinde mübin diyerek biten duraklar var o duraklara gelince başa döüp tekrar yasin den okumya başlıyoruz yedi defa başa dönerek yasini okumuş oluyoruz

hımmm ilk defa duydum bunu bende okurum inş. yarından sonra regl bitiyo benimde nasıl yapcaz detaylıca anlatırsann allah rızası için okuyalım birbirimize

arkadaşım bu adamda niye ısrar ediyorsun anlamıyorum daha kaliteli bir doktor bul ona git hakan kayada kimmiş doğum evinin doktoru zaten çok tercih edilen bir doktor olsa muayne ücreti okadar ucuz olurmu adam erken doğum belirtisini anlayamıyor daha ki sen ona çocuk tedavisi için gideceksin
rabbim bilgili allah korkusu olan doktorlarla karşılaştırsın lütfen tepkimi yannış anlama ben senin için söylüyorum daha ün yapmış tecrübeli doktorlara git diye diyorum

turgut beyi iyi bilirim 3 tedavi geçirdim onunla kısmet olursa 4.tedavimide onla yapacağım
o hep öyle yapar herzaman özellikle telefonda sorunu bile anlamadan başından salar adamıda şuçlayamıyorum ki başı çok kalabalık çok hastası var hepsini nezaman tedavi ettiğini nasıl anlasın nasıl hatırlasın benimde canımı sıktığı çok durumlar oldu ama nedense hala onda ısrarlıyım devam etmeye

canım ben erşat beye gittim ama ondanmı bahsediyosun hakan kayadanmıı benim doktor erşat bakmazz

canım ben erşat beye gittim ama ondanmı bahsediyosun hakan kayadanmıı benim doktor erşat bakmazz

mesajda hakan kayanın adını geçirmişsin yengem gitti filan diyede hala onu da düşünüyorsun zannettim
erşat bey dediğin hümada olanmı çünkü onun adını çok duydum iyi bir doktor diye ama ben hiç gitmedim
ben genelde başladığım bir doktorda istikrarlı bir şekilde devam ederim sende bu işlere yeni başlıyorsun anladığım kadarıyla hakkında hayırlı olsun fazlaca uğraşmadan evladına kavuşursun inşallah

ben başlayalı 2 yıl oldu önce cahit beye gittim bana paniklemene gerek yok dedi bekle dedi neyse yılı doldurdum tahlil filan yaptı hersey normal hsg dedi korktum zerrin özkeçeciye gittim bana dediki senin yumurtaların çatlamıyor kistleşiyor dedi bana 2 kutu fitil verdi artık okadar tahriş olmuştuki yapamıyodum fitili sonra dedilerki zerrin hnm eşinden boşanmış psikolojisi biraz iyi deil dediler sevda ugura gittim oda yumurta takibi falan yaptı hsg dedi onda çektirmek istemedim birazda sinirlendi galiba ben tekrar cahite döndüm cahitbey hsg çekti 6 ay bekle olmazsa aşılama dedi şimdide erşat beydeyim bakalım ne olcak eşimin tekdende yaptırdıgı sprem testini kabul etmedi analiz diye bir yer var oraya gönderdi burda yapılcak diye bilmem para tuzagı bilmem bir bildigi var bakalım eşim testi yaptırınca yeniden gitcem

pekte istikrarlı deilmişim

canım benim ya nolur üzme kendini demek ki hayırlı zaman bu zaman değilmiş (((( söylenecek çok fazla bişey yok aslında olmayınca olmuyor işte elimiz kolumuz bağlı
valla üzülmemek elde değil ki aynen hep dualarım böyleydi ama ne kadar kendimi negatife hazırlasamda yıkıldım adeta zor bi durumm tekrar ümit dolu olmak için maddiyatta gerekiyor işte beni ve bizleri üzen nokta eminim başta maddiyat 9 ay taksitlendirmiştik bu tedavi ücretini destek yok köstebek çokk açmayımm daha fazla

şifacım Rabbim sabrını artırsın çok iyi anlıyoruz hepimide seni aynı şeyleri yaşadık çünkü. offffff bende üzüldüm çok inan senden çok umutluyduk
evet canım malesef yaaa keşke hepimizin ilk tedavide yüzü gülse ama Yüce Rabbim dilemeyince olmuyor

canım gülommmm ayy hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ağlayamıyorum hem kociş ağlatmıyo içimize atıyozz daha çok

evet canımm gülom çok doğru söylemiş ama ama kocişimi nasıl toparlayacğımıda bilmiyorumm çok üzgün çokkkk umudumu bendende çoktu çünkü negatif alt-üst etti işte

canımmm ciddimisin yaaa çok üzüldümm dua ediyordum senin için yaa hayırlısı olsun canımm.rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah..diyecek bişey bulamıyorumm:2::2::2::2::2:
malesef melisim malesef gerçek bu

inşallah dediği gibi olur şifaaaaaacımmmm canım kendini üzme
ama şu an bildiğimiz adet oluyorumm yoğun bi şekilde umudumda düştü ne yapayım akıl verin

canım benim inş yükselir ama bu değer sanki ilaçlardan kaynaklanmış gibi (((((
valla bilmiyom ki 10 dan düşük olan negatif diye bildiğim için napalım işte noktasız değerim olsa nolurduki

suskunum canımm inşallah sen o ciciş oğlunun kulağına hep fısılda burdaki tüm teyzelerinin bebişleri olsun ki oğluşunun da arkadaşları olsun inşallah

iyi akşamlar herkese... nasılsınız kızlar... şifacım nasılsın biraz toparlayabildin mi kendini??
yok canım yaaa kendimi kastığım için ( zaten sık sık yaşarım bu sorunumu ) kas sıkışması , adale ağrıları çekiyorum ve birazda adet ağrılarım moral halaaa aynı

üzüntü şokundayım şifa. ters döndüm resmen.
peki şimdi salıyı bekleyeceğiz ayrıca yeni bir konu başlatıyorum kızlar canlanalım
lalem canımm malesef müjde yok bu aralar ama çok istiyorumm hepimiz bir an önce inşallah müjdelerimizle dolup taşalım

evet arkadaşlar sigara ve tüp bebek le ilgili düşünce ve deneyimlerimisi paylaşalım mı?
malesef ben kullanıcıyımm tedavideyken biraz azalttım ama dünden beri fena içiyorumm fenayımm

Malesef kullanıyorum ama ilk tedavide bırakmıştım olmadı 2.sinde içtim doğal olarak:) şimdi de düşünüyorum yine o yüzden konuşalım dedim
yaaa ben sigaraya çok takılmıyomm yaa Rabbim dilesin yeterki benim etrafımda o kadar çok ki sigara kullanıp hamiş olan vee hamişlik döneminde bile sigaraya aynen devam eden ve emzirirken ve halaaa vee halaaa devam eden

şifacımm allah sabrını artırsınn hiç kolay deil biliyorum ama hepimiz hayırlı zamanda hayırlı bir evlat istiyoruzz rabbim biliyor en hayır zamanı hem belki deger yükselir inş lütfen üzülme
canım meleğim amin amin sabırla yeni bir umutla aşacağız tüm olumsuzlukları hepimiz artık değerimin yükseleceğine ihtimal kalmadı ki :18:

embriolog aradı kızlar az önce nasılsın dedi bense ağlamaklı sesle son gelişmeleri belirttim kanamam oldu acilde test yaptırdım ve sonuç 1.20 dedim negatif dedi kanama olması sorun değil değer önemliydi dedi şansımızda düşüktü dedi tek embrio transferi olmuştum çünkü

ne biliyim işte halaaa içime ata ata bi hal oldum ben başımda ağrıyorr keyfim hiçç yokkk

canımmmmm bak ne sabırı insansın hepimize erinmeden yorulmadan bıkmadan cvp yazmışın.bu sabırla bu günleride atlatacan atlatacaz canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…