kızlar bakın ben size ne anlatayım şimdi benim bir yakınım var kocasının spremi hiç yoktu dedilerki siz direkt tüp bebek dediler neyse bunlar neler neler denediler kocasının spremlerini yükseltmek için neyse 3 defa aşılama denediler olmadı sonra tüp bebek denediler borç harc önce hamile dediler sonra bebek tüplere tutunmuş düşürmen gerekiyo dediler neyse kız artık iyice ümidi kesmişti bununda günü geçmiş ama hiç ihtimal bile vermiyormuş test yaptırsaki hamileee 7 yıl aradan sonra onca tedaviden sonra kocanın spremi yok asla olmaz dedikten sonra kendiliginden hamile kaldı yani belki birdahaki tüp bebek tedavisini beklerken kendiliginizden hamile kalırsınız yeterki rabbim versinnn
inşallah yaaa bu sözlerin beni iraz olsun ümitlendirdi.inşallah rabbim herkeze versin inşallah.
kızlar bana yardımcı olur musunuz.? biz şubatta tüp bebek yaptırmıştık. olmadı ben 19 şubatta adet oldum en son. normalde 28-30 günde olurum bugün 36. gün cumartesi test yaptırmıştım negatif tabiki ama hala olmadım. tüp bebekte dr muz turgut beyi aradım şuan tedavidemiyim değilmiyim onu bile hatırlamadı ben söyledim geçen ey olduğumuzu ilaçlardan olabilir mi diye sordum gayet başından savar bi şekilde olabilir olabilir dedi kapattı yani gel bi kontrol edlim ne olur ne olmaz falan yok. çok sinirim bozuldu. şimdi kontrole gitmek istiyorum tekden de Aytül hanım var kadın doğumcu bi kaç sefer hakkında iyi şeyler duydum ama siz ne dersiniz bişey duydunuz mu
ne güzel örnekler var iste etrafımızda ama bize uzak geliyo inş. bizimde yazgımızda vardır evlat sahibi olmak ama beklemek çok zor elden birseyde gelmiyoo bazen oluyoki aglamak bile bana yetmiyoo düşüncelerimden atamıyorumm dilerim daha fazla bekletmez rabbim bir an evvel verir yavrularımızı bizeee
inşallah yaaa bu sözlerin beni iraz olsun ümitlendirdi.inşallah rabbim herkeze versin inşallah.
canım benim kuzenimde eger tercihin bayansa zehra kalınlıya gidiyo baya ilgili bir doktormuş gitmek istersen ama erkek öneri istersen tavsiyede bulunabiliriz ama canım yapacagı sey kan testi istemektir bunu aile hekimide çözebilir sanıyorumm yinede sen bilirsin belki geç döllenme filan olmuşturr
kızlar bana yardımcı olur musunuz.? biz şubatta tüp bebek yaptırmıştık. olmadı ben 19 şubatta adet oldum en son. normalde 28-30 günde olurum bugün 36. gün cumartesi test yaptırmıştım negatif tabiki ama hala olmadım. tüp bebekte dr muz turgut beyi aradım şuan tedavidemiyim değilmiyim onu bile hatırlamadı ben söyledim geçen ey olduğumuzu ilaçlardan olabilir mi diye sordum gayet başından savar bi şekilde olabilir olabilir dedi kapattı yani gel bi kontrol edlim ne olur ne olmaz falan yok. çok sinirim bozuldu. şimdi kontrole gitmek istiyorum tekden de Aytül hanım var kadın doğumcu bi kaç sefer hakkında iyi şeyler duydum ama siz ne dersiniz bişey duydunuz mu
kızlar size bi tavsiyem var biz şunu biliyoruz artık RABBİM İZNİ OLMADAN OLMUYOR. ONA YALVARMAMIZ ONDAN DİLEMEMİZ GEREKİYO. benim çok güvendiğim bi teyzem var dinini takvasını gerçekten çok güzel bilgili yaşıyor. bana şifa bulmak için bebek olmasına niyet ederek hergün bir tane mübinli yasin okumamı tavsiye etti. bu şekilde okuyupta muradına erenleride ben biliyorum gerçekten. eğer Kuran biliyorsanız kurandan bilmiyoda olabilirsiniz o zaman türkçe yazılışından hep beraber okuyalım derim ben hem sadece kendimiz için değil hepimiz için niyet alarak ne dersiniz ?
Farketmez canım ya kadın erkek gibi bi ayırma lüksümün olduğunu düşünmüyorum derdimden anlasın yeter
kızlar size bi tavsiyem var biz şunu biliyoruz artık RABBİM İZNİ OLMADAN OLMUYOR. ONA YALVARMAMIZ ONDAN DİLEMEMİZ GEREKİYO. benim çok güvendiğim bi teyzem var dinini takvasını gerçekten çok güzel bilgili yaşıyor. bana şifa bulmak için bebek olmasına niyet ederek hergün bir tane mübinli yasin okumamı tavsiye etti. bu şekilde okuyupta muradına erenleride ben biliyorum gerçekten. eğer Kuran biliyorsanız kurandan bilmiyoda olabilirsiniz o zaman türkçe yazılışından hep beraber okuyalım derim ben hem sadece kendimiz için değil hepimiz için niyet alarak ne dersiniz ?
teşekkür ederim canım sağolcanım aytül hanımı bilmiyorum ama benim bi arkadaşım hamileligi boyunca ve dogumunu tekden de yaptı çok memnun kaldıgını söylemişti.yanlış hatırlamıyosam zehra hanım dı heral doktorun ismi.bana hamile kalırsam doguma filan orayı tavsiye ederim demişti.
ben hergün yatsı namazlarından sonra okuyorum sonrasındada allaha dua ediyorum mübinli ne demek canım
teşekkür ederim canım sağol
canım yasin suresinde mübin diyerek biten duraklar var o duraklara gelince başa döüp tekrar yasin den okumya başlıyoruz yedi defa başa dönerek yasini okumuş oluyoruz
cahit bey çok iyidir ama randevuyu 1 ay sonraya veriyo gidersende 1 2 saat beklemeyi göze alcaksın cnm
cumartesi ben ersat beye gittim 10:30 gel araya alalım dediler 12:00 doktoru görebildim kendiside çok iyi birine benziyor ücret 32 tl ödedim
haka kaya var ömürde onada yengem gitti iyi dedi ben tecrübe etmedim ücreti 15 tl miş.
kuzenim zehra kalınlıya gidiyo 1 gün önceden randevu alırsan oda iyi diyolar
arkadaşım bu adamda niye ısrar ediyorsun anlamıyorum daha kaliteli bir doktor bul ona git hakan kayada kimmiş doğum evinin doktoru zaten çok tercih edilen bir doktor olsa muayne ücreti okadar ucuz olurmu adam erken doğum belirtisini anlayamıyor daha ki sen ona çocuk tedavisi için gideceksin
rabbim bilgili allah korkusu olan doktorlarla karşılaştırsın lütfen tepkimi yannış anlama ben senin için söylüyorum daha ün yapmış tecrübeli doktorlara git diye diyorum
canım ben erşat beye gittim ama ondanmı bahsediyosun hakan kayadanmıı benim doktor erşat bakmazz
mesajda hakan kayanın adını geçirmişsin yengem gitti filan diyede hala onu da düşünüyorsun zannettim
erşat bey dediğin hümada olanmı çünkü onun adını çok duydum iyi bir doktor diye ama ben hiç gitmedim
ben genelde başladığım bir doktorda istikrarlı bir şekilde devam ederim sende bu işlere yeni başlıyorsun anladığım kadarıyla hakkında hayırlı olsun fazlaca uğraşmadan evladına kavuşursun inşallah
valla üzülmemek elde değil kicanım benim ya nolur üzme kendini demek ki hayırlı zaman bu zaman değilmiş(((( söylenecek çok fazla bişey yok aslında olmayınca olmuyor işte elimiz kolumuz bağlı
evet canım malesef yaaa keşke hepimizin ilk tedavide yüzü gülse ama Yüce Rabbim dilemeyince olmuyorşifacım Rabbim sabrını artırsın çok iyi anlıyoruz hepimide seni aynı şeyleri yaşadık çünkü. offffff bende üzüldüm çok inan senden çok umutluyduk
canım gülommmm ayy hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ağlayamıyorum hem kociş ağlatmıyocanm benm ya cok üzüldm inan ne diecemii bilmiyorum çünkü ne desem fayda etmez biliyorum(((((((( ama rabbim büyük belki bundada vardr bi hayır. ne olur cok yıpratma kendini oyalanacak bişeyler bulmaya calıs ama aglamak istiyorsan ağla bosalt içini, bagırmak istiyorsan bagır içinde tutma hiç birini kocaman öpüyorum n eolur üzülme (((((((((((
evet canımm gülom çok doğru söylemiş ama ama kocişimi nasıl toparlayacğımıda bilmiyorumm çok üzgün çokkkk umudumu bendende çoktu çünkü negatif alt-üst etti işteşifacım gülom çok doğru söylüyor ağla ve rahatla sıkma kendini içine sakın atma. Rabbim sana hepimize güç kuvvet dayanma gücü versin . bu sefer olmadıysa başka sefere sendin yılmak yok kızlar pes etmek yok diyen çok şükür sağlıklarımız elimizde bidaha bi daha olana kadar deneicez hep beraber
malesef melisim malesef gerçek bucanımmm ciddimisin yaaa çok üzüldümm dua ediyordum senin için yaa hayırlısı olsun canımm.rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah..diyecek bişey bulamıyorumm:2::2::2::2::2:
ama şu an bildiğimiz adet oluyorumm yoğun bi şekildeinşallah dediği gibi olur şifaaaaaacımmmm canım kendini üzme
valla bilmiyom ki 10 dan düşük olan negatif diye bildiğim içincanım benim inş yükselir ama bu değer sanki ilaçlardan kaynaklanmış gibi(((((
suskunum canımm inşallah sen o ciciş oğlunun kulağına hep fısılda burdaki tüm teyzelerinin bebişleri olsun ki oğluşunun da arkadaşları olsun inşallahcanım çok üzüldüm denecek birşey yok seni okadar iyi anlıyorumki bizi bir araya getiren bu acı ama umudunu yitirme ağla tutma kendini boşalt içini sonra dua et Rabbime sığın o sana inşallah hayırlı bir evlat verecek sadece sabır gerek salı günü bi daha yaptır ama yıkılma ne olur dimdik dur ve pes etme ben buna inanıyorum sende inan canım
yok canım yaaa kendimi kastığım için ( zaten sık sık yaşarım bu sorunumuiyi akşamlar herkese... nasılsınız kızlar... şifacım nasılsın biraz toparlayabildin mi kendini??
lalem canımm malesef müjde yok bu aralarüzüntü şokundayım şifa. ters döndüm resmen.
peki şimdi salıyı bekleyeceğiz ayrıca yeni bir konu başlatıyorum kızlar canlanalım
malesef ben kullanıcıyımm tedavideyken biraz azalttım ama dünden beri fena içiyorumm fenayımmevet arkadaşlar sigara ve tüp bebek le ilgili düşünce ve deneyimlerimisi paylaşalım mı?
yaaa ben sigaraya çok takılmıyomm yaa Rabbim dilesin yeterki benim etrafımda o kadar çok ki sigara kullanıp hamiş olan vee hamişlik döneminde bile sigaraya aynen devam eden ve emzirirken ve halaaa vee halaaa devam edenMalesef kullanıyorum ama ilk tedavide bırakmıştım olmadı 2.sinde içtim doğal olarak:) şimdi de düşünüyorum yine o yüzden konuşalım dedim
canım meleğim amin amin sabırla yeni bir umutla aşacağız tüm olumsuzlukları hepimizşifacımm allah sabrını artırsınn hiç kolay deil biliyorum ama hepimiz hayırlı zamanda hayırlı bir evlat istiyoruzz rabbim biliyor en hayır zamanı hem belki deger yükselir inş lütfen üzülme
valla üzülmemek elde değil kiaynen hep dualarım böyleydi ama ne kadar kendimi negatife hazırlasamda yıkıldım adeta zor bi durumm tekrar ümit dolu olmak için maddiyatta gerekiyor işte beni ve bizleri üzen nokta eminim başta maddiyat 9 ay taksitlendirmiştik bu tedavi ücretini destek yok köstebek çokk açmayımm daha fazla
evet canım malesef yaaa keşke hepimizin ilk tedavide yüzü gülse ama Yüce Rabbim dilemeyince olmuyor
canım gülommmm ayy hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ağlayamıyorum hem kociş ağlatmıyoiçimize atıyozz daha çok
evet canımm gülom çok doğru söylemiş ama ama kocişimi nasıl toparlayacğımıda bilmiyorumm çok üzgün çokkkk umudumu bendende çoktu çünkü negatif alt-üst etti işte
malesef melisim malesef gerçek bu
ama şu an bildiğimiz adet oluyorumm yoğun bi şekildeumudumda düştü ne yapayım akıl verin
valla bilmiyom ki 10 dan düşük olan negatif diye bildiğim içinnapalım işte noktasız değerim olsa nolurduki
suskunum canımm inşallah sen o ciciş oğlunun kulağına hep fısılda burdaki tüm teyzelerinin bebişleri olsun ki oğluşunun da arkadaşları olsun inşallah
yok canım yaaa kendimi kastığım için ( zaten sık sık yaşarım bu sorunumu) kas sıkışması , adale ağrıları çekiyorum ve birazda adet ağrılarım moral halaaa aynı
lalem canımm malesef müjde yok bu aralarama çok istiyorumm hepimiz bir an önce inşallah müjdelerimizle dolup taşalım
malesef ben kullanıcıyımm tedavideyken biraz azalttım ama dünden beri fena içiyorumm fenayımm
yaaa ben sigaraya çok takılmıyomm yaa Rabbim dilesin yeterki benim etrafımda o kadar çok ki sigara kullanıp hamiş olan vee hamişlik döneminde bile sigaraya aynen devam eden ve emzirirken ve halaaa vee halaaa devam eden
canım meleğim amin amin sabırla yeni bir umutla aşacağız tüm olumsuzlukları hepimizartık değerimin yükseleceğine ihtimal kalmadı ki :18:
embriolog aradı kızlar az öncenasılsın dedi bense ağlamaklı sesle son gelişmeleri belirttim kanamam oldu acilde test yaptırdım ve sonuç 1.20 dedim negatif dedi kanama olması sorun değil değer önemliydi dedi şansımızda düşüktü dedi tek embrio transferi olmuştum çünkü
ne biliyim işte halaaa içime ata ata bi hal oldum ben başımda ağrıyorr keyfim hiçç yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?