Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet uzun ama maddi manevi kafam rahat değil sorunlarım çok ayrı eve çıkmak şart kafam rahat değil o yüzden mecburen bekleyeceğim :(

slm kızlar nasılsınız ben pek oturmuyorum bilgisayar başına ama sizlerde yoksunuz herşey yolundadır inşallah

evet uzun ama maddi manevi kafam rahat değil sorunlarım çok ayrı eve çıkmak şart kafam rahat değil o yüzden mecburen bekleyeceğim :(
seni çokkk iyi anlıyorum tatlım :31: ( bizde maddiyat yüzünden erteleyenlerdeniz :5: ) sağlık olsun en başta inşallah bebişlerimiz süpriz yapsa :49::emir_bebek::nazar::16:

slm kızlar nasılsınız ben pek oturmuyorum bilgisayar başına ama sizlerde yoksunuz herşey yolundadır inşallah
iyiyim hamdolsun canım :34: valla tedavi askıya alınmış durumda :5: bekliyoruz şafak sayar gibi :5::31::16:

ilk defa msj yazıyorum.ben kayseri acıbademde düşünüyorum.ilk denemem olacak.fikirlerinizi yazarmısınız lütfen

ilk defa msj yazıyorum.ben kayseri acıbademde düşünüyorum.ilk denemem olacak.fikirlerinizi yazarmısınız lütfen

canım inşallah tedavilerimizde yüzümüz gülsün :49: ben yardımcı olamayacağım çünkü Kayseri ye yeni geldim tam bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar mutlaka cevaplarlar :34:

kesinlikle tavsiye etmiyorum
1. önerim kayseri tüp bebek merkezi
2. si fakülte

neden aceba lale merak ettim paylaşırmısın bizimle
ben k.t.b. merkezini herkese tavsiye ederken şüpeye düşmeye başladım kendim için.
nedeni 2 başarısız tedavi geçirdiğim merkezde neden hala ısrarcı olduğumu düşünmeye başladım
ama doktorumu yinede çok seviyorum kafamdaki soru işaretlerini giderebilirsem tedavimi yine orda yaptıracağım
sizce 2 başarısız tedavi geçirdiğin donmuşları geri döndüremeyen bir merkezde ısrarcı olmalımıyım:26:

bugün kayseri tüp bebekte tedaviye başladık.Allah yardımcımız olsun.

bugün kayseri tüp bebekte tedaviye başladık.Allah yardımcımız olsun.

hayırlı olsun canım inşallah güzel bir sonuçla bizide sevindirirsin doktorun hangisi tedavi hakkında sorularında yardımcı olalım istersen ben 7aylık hamileyim çok güzel bir haberle ayrılmıştım kayseri tüp bebekden 2 ay sonra oğluma kavuşacağım hayırlısı ile Rabbim her isteyene bu duyguyu yaşatıp aratmasın

doktorum nurettin bey.bugün kontrolüm var.iğneleri yapıyorum ama pek bi değişiklik yok.yani bir sıkıntı yok şimdilik.zayıf olduğum için ilaç dozajı düşük oluyormuş.arzu yurcide var artık kayseri tüp bebekte.iki doktorda yumurtalıkların gayet iyi dediler.bizde sorun sperm hareketsizliği.sizce başarı şansımız nedir

arkadaşlar merhaba bende kayserideyim hiç bir sıkıntı yok bizde ama yinede bebek sahibi olamıyoruz tüp bebek konusunda endişelerim var valla hiçbir tüp bebek yaptıran yakınım ilkinde hamile kalamadı ilk seferde hamile kalan arkadaşlar varmı yada yakınlarınız ? birde mustafa başbuğun özel muayehanesini bileniniz varmı yardımcı olursanız sevinirm

canım tüp bebekle hamile kalmak kısmet.yani ilkindede olabilir.2 dede 3 dede bilemeyiz yani.forumda ilk denemsinde hamile kalan çok.benimde ilk denemem umarım benimde ilkinde olur.ben kayseri tüp bebeğe gidiyorum.Allah yardımcın olsun

canım tüp bebekle hamile kalmak kısmet.yani ilkindede olabilir.2 dede 3 dede bilemeyiz yani.forumda ilk denemsinde hamile kalan çok.benimde ilk denemem umarım benimde ilkinde olur.ben kayseri tüp bebeğe gidiyorum.Allah yardımcın olsun

evet elbette kısmet rabbim dileyen isteyen herkese versin. inş. sende biran evvel kavuşursun bebegine inş. seni yormadan gelir aşamalarından bahsedermisin hazırlanmada sıkıntı yaşadığın durum varmı igne yumurtama toplama yada nakilde

arkadaşlar merhaba bende kayserideyim hiç bir sıkıntı yok bizde ama yinede bebek sahibi olamıyoruz tüp bebek konusunda endişelerim var valla hiçbir tüp bebek yaptıran yakınım ilkinde hamile kalamadı ilk seferde hamile kalan arkadaşlar varmı yada yakınlarınız ? birde mustafa başbuğun özel muayehanesini bileniniz varmı yardımcı olursanız sevinirm

eltim ilk denemede hamile kaldı hiç belli olmaz endişelenme ben onu görünce kayseri tüp bebek merkezi evimin yakınında olmasına rağmen bırakıp ankaraya eltimin gittiği doktora gittim ama olmadı:) ilki 2. si önemli değil olacaksa oluyor takma kafana

canım Allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım.henüz iğnelere devam ediyorum.yumurta toplama falan olmadı daha.şu an hiç bir değişiklik yok.dün kontrole gittim doktor kasıklarda falan ağrı varmı dedi yok dedim.sonra kontrol etti yumurtalarımı gayet iyi dedi,17-18 yumurta olur dedi.hep umutlu konuşuyor umarım bir aksilik olmadan devam eder.sana tavsiyem rahat ol.ben çok tedirgin biriyimdir aslında ama kendime telkinlerde bulunuyorum,beni strese sokacak ortam ve konuşmalardan uzak duruyorum.hatta annem bana dert yanar bazen,ona bile artık bi süre bana üzücü şeyler anlatma dedim.bunlar sayesinde şükür iyiyim.Allahtan ne gelirse başla göz üstüne.

canım Allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım.henüz iğnelere devam ediyorum.yumurta toplama falan olmadı daha.şu an hiç bir değişiklik yok.dün kontrole gittim doktor kasıklarda falan ağrı varmı dedi yok dedim.sonra kontrol etti yumurtalarımı gayet iyi dedi,17-18 yumurta olur dedi.hep umutlu konuşuyor umarım bir aksilik olmadan devam eder.sana tavsiyem rahat ol.ben çok tedirgin biriyimdir aslında ama kendime telkinlerde bulunuyorum,beni strese sokacak ortam ve konuşmalardan uzak duruyorum.hatta annem bana dert yanar bazen,ona bile artık bi süre bana üzücü şeyler anlatma dedim.bunlar sayesinde şükür iyiyim.Allahtan ne gelirse başla göz üstüne.

allah yardımcın olsun canım çalışıyomusun peki yani izin almak problem oluyomu ben çalışıyorum ve bizimkisi aile şirketi amcam kuzenlerim sık sık izin almam sıkıntı olcak çünkü saklıcam söylemicem kimseye maşallah milletimizin her konu ile alakalı olumlu vede olumsuz oldukca fikri var ve hiç acımadan ruh halini düşünmeden insanın yüzüne yüzüne haykırıyorlar çok can sıkıcı ay kusura bakma çok soru soruyorum ama benden bi kaç adım öndesin o açıdan sordum kontroller ne sıklıkta

allah yardımcın olsun canım çalışıyomusun peki yani izin almak problem oluyomu ben çalışıyorum ve bizimkisi aile şirketi amcam kuzenlerim sık sık izin almam sıkıntı olcak çünkü saklıcam söylemicem kimseye maşallah milletimizin her konu ile alakalı olumlu vede olumsuz oldukca fikri var ve hiç acımadan ruh halini düşünmeden insanın yüzüne yüzüne haykırıyorlar çok can sıkıcı ay kusura bakma çok soru soruyorum ama benden bi kaç adım öndesin o açıdan sordum kontroller ne sıklıkta

öğretmenim ben.hiç izin almam gerekmedi daha.ilk muayenem hafta cumartesiye geldi.dünde ilk kontrolüm vardı.saat 4.30 ,5 gibi gelebilirim dedim olur dedi doktor.son hastaydım zaten sanırım 5 te muayene bitiyo ama gidince doktorada anlatırsın.ikin kotrolümde cumartesi.bu arada evime yakın olduğundanda sorun olmuyor çok.yumurta toplandıktan sonra 1 gün dinlenecekmişim sadece.sanırım o gün izin almam gerekecek.transfer sonrasıda 15 tatile geliyo.dinlenecem o zaman.

Back
X