Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı cumalar. ewet biliyorum o dr bi kere ilaç yazdırmak için gitmiştik. bizde yeni geldik merkezden keseyi gördük :) ufacık bişey, bugün daha da rahatladım ve iki kese olusmus dierini sonradan fark etti nurettin hocam ama dierine göre ufak muhtemelen tutunmus ama gelisimi durmus, vucud atar kanaman olabilir hafif korkma dedi. ama ne bilim yinede belki gelişir yinede gec tutunmustur hayırlısı olsun.

hadi gözün aydın kendine yüklenme belki gelişimi zayıftır yinede kalp atışını duyana kadar dikkatli ol ne olacağı belli olmaz çok sevindim ne zaman kalp atışını dinleyeceksiniz

hadi gözün aydın kendine yüklenme belki gelişimi zayıftır yinede kalp atışını duyana kadar dikkatli ol ne olacağı belli olmaz çok sevindim ne zaman kalp atışını dinleyeceksiniz

tsk ederim allah razı olsun. elimden geldiğince dikkat ediyorum kendime. ewet hiç belli olmaz 15 gün sonra gelin dedi bakalım ins dieride gelişmis olur. en basından beri içimde bi his vardı ama insallah sonunuda getirir rabbm

tsk ederim allah razı olsun. elimden geldiğince dikkat ediyorum kendime. ewet hiç belli olmaz 15 gün sonra gelin dedi bakalım ins dieride gelişmis olur. en basından beri içimde bi his vardı ama insallah sonunuda getirir rabbm

inşallah jelini ihmal etme ağır kaldırma uzun süreli ayakta durma bunlara dikkat et Rabbim onada can verir belki ama çok şükür diğeri güzel gelişmiş hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bizim gibi durumda olanlar için ikiz olması çok güzel ama Rabbim yinede taşıyabileceğimiz kadar ağırlık veriyor herşeyde bir hayır vardır

inşallah jelini ihmal etme ağır kaldırma uzun süreli ayakta durma bunlara dikkat et Rabbim onada can verir belki ama çok şükür diğeri güzel gelişmiş hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bizim gibi durumda olanlar için ikiz olması çok güzel ama Rabbim yinede taşıyabileceğimiz kadar ağırlık veriyor herşeyde bir hayır vardır

amin ins canm ya cok saol.ewet öle içimden hep keske dieride dursa die geciyor ama rabbim ne verirse hayırlısını versin. ilaçları ihmal etmiyorum.düzenli alıyorum. pek bi iş yaptıgım yok saolsun esim yardımcı oluyor. ben bi yemek bulasık işlerine bakıyorum :)

amin ins canm ya cok saol.ewet öle içimden hep keske dieride dursa die geciyor ama rabbim ne verirse hayırlısını versin. ilaçları ihmal etmiyorum.düzenli alıyorum. pek bi iş yaptıgım yok saolsun esim yardımcı oluyor. ben bi yemek bulasık işlerine bakıyorum :)

rabbim hayırlı etsin inşallah hayırlısıyla alırsın kucagına yavrunu.darısı bizlereinşallah.bu arada kayseri tüpte rapor çıkara biliyor muyuz bende ilk başlayacam karar veremedik nereye gitcemize 2. deneme 3. denemede fiyatlarda deişiklik oluyormuki?banada biraz bilgi veririmisiniz.sadece tek sorunumuz sperm sayısı azlıgından?

rabbim hayırlı etsin inşallah hayırlısıyla alırsın kucagına yavrunu.darısı bizlereinşallah.bu arada kayseri tüpte rapor çıkara biliyor muyuz bende ilk başlayacam karar veremedik nereye gitcemize 2. deneme 3. denemede fiyatlarda deişiklik oluyormuki?banada biraz bilgi veririmisiniz.sadece tek sorunumuz sperm sayısı azlıgından?

amin tsk ederim canm allahım olmayanlara da sizlerede nasip etsin. rapor hakında pek bilgim yok ama bizim ilk görüşmemizde(7. ayda) sormustuk anlasmaları varmıs ama uğrastırıyorlar demişlerdi bide yakında iptal edeceklerini sölemişlerdi ama simdi ne oldu bilmiyorum. ilk denemeden sonra fiatlarda yardımcı oluyorlar. gitmeni tavsiye ederim. ben 3 denememde orda yapıldı.senin yumurtan oldugu sürece sperm azlıgını pek sorun etmiyorlar. aklına takılan bişey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

amin tsk ederim canm allahım olmayanlara da sizlerede nasip etsin. Rapor hakında pek bilgim yok ama bizim ilk görüşmemizde(7. Ayda) sormustuk anlasmaları varmıs ama uğrastırıyorlar demişlerdi bide yakında iptal edeceklerini sölemişlerdi ama simdi ne oldu bilmiyorum. Ilk denemeden sonra fiatlarda yardımcı oluyorlar. Gitmeni tavsiye ederim. Ben 3 denememde orda yapıldı.senin yumurtan oldugu sürece sperm azlıgını pek sorun etmiyorlar. Aklına takılan bişey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

aminnn inşallah saol.3.denemendemi oldu senin.ne kadar sürüyor ben il dışından gelcem hiç bi bilgim yok araştırıyorum şimdilik.ilk başlayacam 2.5 yıllık evliyim.

aminnn inşallah saol.3.denemendemi oldu senin.ne kadar sürüyor ben il dışından gelcem hiç bi bilgim yok araştırıyorum şimdilik.ilk başlayacam 2.5 yıllık evliyim.

hmm anladım. ewet 3. denemede oldu. sanırım tedavi sürecini soruyorsun uzun protokol(40gün) yada kısa protokol (10gün)uyguluyorlar. benim ilki uzundu dier ikisi kısa dönem

hmm anladım. ewet 3. denemede oldu. sanırım tedavi sürecini soruyorsun uzun protokol(40gün) yada kısa protokol (10gün)uyguluyorlar. benim ilki uzundu dier ikisi kısa dönem

merhaba bende aynı merkezde turgut beyin hastasıyım 2 başarısız tedavi geçirdim
benim sormak istediğim
3.tedavidede aynı işlemler mi uygulanıyor?
başarının artması için ne yapıyorlar?

merhaba bende aynı merkezde turgut beyin hastasıyım 2 başarısız tedavi geçirdim
benim sormak istediğim
3.tedavidede aynı işlemler mi uygulanıyor?
başarının artması için ne yapıyorlar?

bize uygulanan tedavi aynı genelde ilaçları değiştiriyorlar oda aynı etkiyi yaratıyor. ama sanırım embriyoların tutunmasına yardımcı baska işlemler uygulanabiliyor. biz embriyologla görüştüğümüzde embriyolara tutunmayı artırmak için bi delik acmıslar 30 yas üzeri hastalarda uygulanıyormus genelde ama 3. deneme olunca bizde de uyguladılar bide bana bu transferden tedaviden önce histeroskopi uygulandı.

hmm anladım. Ewet 3. Denemede oldu. Sanırım tedavi sürecini soruyorsun uzun protokol(40gün) yada kısa protokol (10gün)uyguluyorlar. Benim ilki uzundu dier ikisi kısa dönem

uzun protokol kısa protokol neyden dolayı deişiyor?yumurtalarda problem çıkmadı sadece sperm sayısı az hastanenin bu durumda başarı oranından bi bilginiz varmı?

bize uygulanan tedavi aynı genelde ilaçları değiştiriyorlar oda aynı etkiyi yaratıyor. ama sanırım embriyoların tutunmasına yardımcı baska işlemler uygulanabiliyor. biz embriyologla görüştüğümüzde embriyolara tutunmayı artırmak için bi delik acmıslar 30 yas üzeri hastalarda uygulanıyormus genelde ama 3. deneme olunca bizde de uyguladılar bide bana bu transferden tedaviden önce histeroskopi uygulandı.

banada histeroskopi yapıldı tutunmasına engel bir sorun yokmuş embriyolarımda hep birinci kalite çıkıyor
ama kısmet olmadı şimdilik vakti gelmemiş demekki
benim merakın embriyonun tutunması için önceki tedavimize ilaveten farklı ne yapıyorlar diye idi demek embriyoya delik açılıyormuş
sadece bumu diğer tedaviden fark:44:

uzun protokol kısa protokol neyden dolayı deişiyor?yumurtalarda problem çıkmadı sadece sperm sayısı az hastanenin bu durumda başarı oranından bi bilginiz varmı?
doktor karar veriyor ultrasyondan sonra. sanırım yumurtlamana baglı. erkek sorunlarında basarı oranlarının daha yüksek oldugunu biliyorum çünkü doktorlar erkekte problem olmasını daha cok yegliyorlar. zaten spermler işlem gördükten sonra en iilerini seçip dölüyorlar

banada histeroskopi yapıldı tutunmasına engel bir sorun yokmuş embriyolarımda hep birinci kalite çıkıyor
ama kısmet olmadı şimdilik vakti gelmemiş demekki
benim merakın embriyonun tutunması için önceki tedavimize ilaveten farklı ne yapıyorlar diye idi demek embriyoya delik açılıyormuş
sadece bumu diğer tedaviden fark:44:

bende de aynı öleydi hep kalitelilerdi histeroskopi de bi sorun cıkmadı. ama dediğin gibi bi bu iş gerçekten kısmet işi. hiç ummadıkları hastalardan olumlu sonuc alınırken bizim gibi hastalarda olumsuz olabiliyor. hiç umudunu yitirme rabbim ins en kısa zamanda sanada kısmet eder. benm bildiğim bu kadar belki daha farklı seylerde yapılıyordur ama.

bende de aynı öleydi hep kalitelilerdi histeroskopi de bi sorun cıkmadı. ama dediğin gibi bi bu iş gerçekten kısmet işi. hiç ummadıkları hastalardan olumlu sonuc alınırken bizim gibi hastalarda olumsuz olabiliyor. hiç umudunu yitirme rabbim ins en kısa zamanda sanada kısmet eder. benm bildiğim bu kadar belki daha farklı seylerde yapılıyordur ama.

teşekkür ederim bilgi paylaşımın için
rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına almak nasip etsin

bugün kayseri tüp bebekte tedaviye başladık.Allah yardımcımız olsun.
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah emeklerinizin karşılığını bizlere müjde vererek sevindirirsin hepimiz ayrı duacıyız inşallah kabul olacak cnm :emir_bebek::nazar::29::16:

hayırlı olsun canım inşallah güzel bir sonuçla bizide sevindirirsin doktorun hangisi tedavi hakkında sorularında yardımcı olalım istersen ben 7aylık hamileyim çok güzel bir haberle ayrılmıştım kayseri tüp bebekden 2 ay sonra oğluma kavuşacağım hayırlısı ile Rabbim her isteyene bu duyguyu yaşatıp aratmasın
zaman azalıyorr oğluşuna kavuşmana :nazar::52: amin canım aminnnn inşallah sende hayırlı ve sağlıklıca evladını kucağına alırsın inşşş :16:

arkadaşlar merhaba bende kayserideyim hiç bir sıkıntı yok bizde ama yinede bebek sahibi olamıyoruz tüp bebek konusunda endişelerim var valla hiçbir tüp bebek yaptıran yakınım ilkinde hamile kalamadı ilk seferde hamile kalan arkadaşlar varmı yada yakınlarınız ? birde mustafa başbuğun özel muayehanesini bileniniz varmı yardımcı olursanız sevinirm
canım hoş geldin aramıza :34: inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine :49: çevrene takılma bence herşeyi Rabbim dileyince olduğunu unutmamalıyız :16::nazar: ben çok yeniyim Kayseri de :17: inşallah hepimizin yüzü gülecek :54:

slm msjını görünce yazmak istedim öncelikle tedavin hayırlı olsun umarım müjdeli haberlerinide alırız. bende kayseri tüp bebek merkezinde tedavimi gördüm ve suan 4+4 hamileyim rabbime sükürler olsun 3. denememdi. ve hepsinide aynı merkezde yaptırdık emin ellerdesin için rahat olsun
tebrikler caım şükürler olsun ne güzel yüzün gülmüş darısı biz bekleyenlerin başına inşşşşşş sağsağlim kucağına alırsın inşş sıkıntıszca :nazar::16:

müthiş bir yer kesinlikle sadece oraayı ve dr tavsiye edebilirim şiddetle ben yeni yaptırdım her şekilde memnunum dr hemşireler kesinlik çok ilgililer ilk denemem tuttu ama ömrü yokmuş geri gitti ama şimdi 2. yapılacak inş tutuar 7 yıllık evliyim 9 aşılama 2rahim filmi oldu polikist overim rabbim isteyen herkeze nasip etsin allah kolaylık versin
selam canım hoş geldin aramıza dilerim 2. tedavinde yüzün güler , annelik duygusunu ALLAH ım hepimize tattırsın inşallah :49::emir_bebek::nazar::16:

dün yumrtalarım toplandı.hiç korkmayın çok kolay.bilmediğimizden tedirgin oluyoruz aslında ama hafif bir adet sacısı dışında bişey olmuyor.onada ağrı kesici iğne yapıyorlar.cuma veya pazar transfer olacak.belki pazara kadar bekletiriz dedi doktor.
hep korkuyorummm ben :18: canım rahatlattın bu mesajınla beni :29:

şifammmmmmmm nerelerdesin biraz önce msn de mesaj yollamıştım
ben burayı görene kadar ALLAH tan msn de yazıştık da vedalaştık bile :31::54:

anamm kızarmışsın hayırlı olsun sen yakında editör de olursun
canım benim yaaaa hiç güleceğim yoktu :16: editör olmak hayal şimdilik dur bakalımmmm belli mi olurr yinede :24::16::16: en güzeli senin olsun canım güzel bir projeye katkıda bulunmaktı asıl amacım :kkk::46::16:

Back
X