Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah şifa versin en azından tutmama sebebi belli olmuş hayırlısı olsun son tedavin olsun inşallah

evet canım inşallah allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinn...

geçmiş olsun kendine dikkat et bu soğuklarda üşütme çok önemli bende laporoskopi olmuştum sıcak tuttum kendimi karşılığınıda aldım Rabbim tez zamanda şifa versin arkasınada güzel haber verdirsin bize

saol canım benim ameliyatım açık oldu yinede sıcak tutarım kendimi eğer herşey yolunda giderse allahın izni ile nisan gibi yeni tedavime başlayacağız rabbim kimsenin emeğini boşa çıkar masınn

ben 2012 tüp bebek günlüğüne sık giriyorum sizleride beklerim çok güzel bir ortamımız var aslında kasım aralıkta tüp bebek yaptıracaklardı ama bizler birbirimizi çok sevdik aramızdan bazıları tedavi ile bazıları kendiliğinden hamile kaldı bazılarıda benim gibi negatifi gördü. ama hala birlikteyiz her konuda sohbet ediyor dertleşiyoruz üstelik negatifi görenler 2. tedavilerine başladı :)))

bugün 11. gün değerim 54.1 doktor iyi dedi 2 gün sonra tekrar yap dedi.dualarınız için Allah razı olsun.Sizede yaşatsın Allah.
canım benim önceki mesajlarımda da yazmıştım :52: içime doğmuştu bile hamiş olduğun :46::49::54: tebrikler tebrikler :16: inşallah sağlıklı ve hayırlı evlaını kucağına almayıda Rabbim nasip etsin gözleriniz aydın olsun :21::nazar::54:
o güzel duana da aminnn diyorum canım benim aminn inşallah :49::29::16:

kızlar daha önce de yazmıştım turgut beyin hastasıyım diye sizin için fiyat sordum kayseri tüp bebek ile acıbademin fiyatları arasında fark yokmuş aynıymış. gitmek isteyenler rahatlıkla gidebilir. allah hepimizin yardımcısı olsunn...
aaaa canım benim yaa ilgin için çok sağol :34: inşallah vesile olur hepimize tüp bebek tedavilerimiz inşallah bizlerinde yüzü güler :49::54: tekrar teşekkürler :29:

rica ederim canım benim 4. tedavim olacak inşallah allah nasip kısmet ederse yarın ameliyat olacam sonra tedavi
ben buralara uğrayana kadar :5: canım benim geçmiş olsun , şu an nasılsın :34: ameliyat nasıl geçti :nazar: inşallah tedaviye bile gerek kalmaz kendi kendisi gelsin bebişin müjdeni alalım buralardan :49::29:

amin canım (hidrosalpenks ) tüplerimde sıvı birikmiş onun için ameliyat olacam . son tedavimi onda yaptırdım diğer ikisini(birisi normal tüp bebek diğeri dondurulmuşlarlaydı) fakültede ercan aygen yaptı.
laparoskopi mi oldun canım :26: benimde tüpler tıkanıktı ve yapışıklıklar vardı laparoskopi olmuştum :31: ama tüplerimin fonksiyonel olmadığı ( tenbel çalışıyolarmış ) ortaya çıkmıştı ameliyatta :5: inşallah seninki gayet güzel geçmiştir acil şifalar tatlım :nazar::16:

yeni geldim eve.139 olmuş bugün değerim.çooooooooooooooooooook şükür Rabbime.darısı isteyen herkesin başına
maşallah :nazar::52::52::52: valla hislerime artık daha çok güvenmeliyim :46: içime doğmuştı :52::49::16: tekrar tebrikler canımm :16:

herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller dualarınızı eksik etmeyin Rabbim herkese dileğini versin bu günleri değerlendirelim
amin canım benim amin geçmiş kandilimiz mübarek olsun :nazar: inşallah edilen dualar , yapılan ibadetler kabul olsun :29:

AMİNN canım rabbim herkesin gönül muradını versin bizleri kucakları boş buynu bükük bırakmasın hayırlısından sağlıklısından eli ayagı düzgün merhametli evlatlar nasip etsin yarabbimmm aminn
amin canım benim aminnn :28::16:

amin insallah canm. rabbim herkesin yar ve yardımcı olsun. herkes için hayırlı kandiller olsun. sen nasılsın bu arada nasıl geciyor son zamanlar. umarım bi sorun yoktur. dün bizde rabbime şükürler olsun kalp atıslarını duyduk iki kese demiştim ya biride kaybolmus. herseyin hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatlı olsunda.
Rabbim bilir herşeyin en iyisini en hayırlısını canım benim gözleriniz aydın kalp atışı duyulmuş :nazar: inşallah sağsağlim evladını kucağına alacaksın :emir_bebek::nazar::29::16:

iyiyim canım haliyle ağırlaştım tabii Allah hepimize hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah vardır herşeyde bir hayır eli ayağı düzgün olsun kucağına sağlıklı sihatli kavuşsun. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün şu mübarek günde gönülden bir dua ile kimsenin kucağı boş kalmasın
aminnn canım aminn :16::31::29:

amin canm insallah tek temennimiz o. aynen öle, rabbim kimselerin boynunu bükük bırakmasın kucagını bos koymasın ins.
aminnnnnnnnnnnnn :49::31:

evet canım inşallah allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinn...

saol canım benim ameliyatım açık oldu yinede sıcak tutarım kendimi eğer herşey yolunda giderse allahın izni ile nisan gibi yeni tedavime başlayacağız rabbim kimsenin emeğini boşa çıkar masınn
geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyileşeceksin :34: veeee bak canım içime doğdu :52: senin ameliyat sonrası bünyen toparlansın bebişin süpriz yapacak sana :52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16:ahanda buraya yazdım Rabbim yanıltmasın inşş hislerimi :34: canım benim inşallah yüzümüz gülecek sonra hepimiz bebişli bebişli buluşma yaparız :46::ssz::nazar:

ben 2012 tüp bebek günlüğüne sık giriyorum sizleride beklerim çok güzel bir ortamımız var aslında kasım aralıkta tüp bebek yaptıracaklardı ama bizler birbirimizi çok sevdik aramızdan bazıları tedavi ile bazıları kendiliğinden hamile kaldı bazılarıda benim gibi negatifi gördü. ama hala birlikteyiz her konuda sohbet ediyor dertleşiyoruz üstelik negatifi görenler 2. tedavilerine başladı :)))
tamam canım çat kapı yaparım sohbetinize katılırım inşallah :3::16:

herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız ?

ikebancım nerdesin hamile kaldın bu topiği unuttunmu yoksaa şaka bi yana nasılsın umarım hersey yolundadır. hangi doktora yönlendirdiler seni nereye gidiyosun cnm bahsedersen

slm arkadaşlar ben kayseri fakültede tüp bebege başlamayı düşünüyorum bilgi veren olurmu bana acill...

birde fiyatını bileniniz varmı

canım ben orda tedavi oldum ama pek memnun kalmadım. üstelik hocadan gittim yinede yıprandımm.. bi kere çok bekliyorsun sabah gidiyorsun sıra ne zaman gelirse artık eğer hocadan gitmezsen sana bakan doktorlar değişik değişik oluyor bide transferden sonra kimse yüzüne bakmıyorr. eğer hocadan gitmessen 1 milyar veriyorsun hastaneye ilaçlarda tedavine göre değişiyor ama özelden çok aşağı oluyor. hayırlısı olsun canım bunlar biraz da kısmet işi inşallah allah nasip eder....

herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız ?

ikebancım nerdesin hamile kaldın bu topiği unuttunmu yoksaa şaka bi yana nasılsın umarım hersey yolundadır. hangi doktora yönlendirdiler seni nereye gidiyosun cnm bahsedersen

çok şükür herşey yolunda.eşim işe başladığı için bilgisayarı götürüyodu.bugün dersi az olduğunda eve bıraktı.akşamlarıda çok kısıtlı giriyorum.çok şükür herşey yolunda.rapor almak için gittiğim doktor bi bakalım keseyi görebilirmiyiz dedi çok zorladı ve sonundaaaaaaaaaaa beklemediğim anda gördü keseyi.çok minikmiş daha.14 şubatta normal tüp bebek doktorumla randevum var.ozaman kese daha net görünecek sanırım.daha bi doktora yönlendirmediler.darısı isteyen herkesin başına

çok şükür herşey yolunda.eşim işe başladığı için bilgisayarı götürüyodu.bugün dersi az olduğunda eve bıraktı.akşamlarıda çok kısıtlı giriyorum.çok şükür herşey yolunda.rapor almak için gittiğim doktor bi bakalım keseyi görebilirmiyiz dedi çok zorladı ve sonundaaaaaaaaaaa beklemediğim anda gördü keseyi.çok minikmiş daha.14 şubatta normal tüp bebek doktorumla randevum var.ozaman kese daha net görünecek sanırım.daha bi doktora yönlendirmediler.darısı isteyen herkesin başına
canım çok sevindim tekrar hayırlı uğurlu olsun , gözleriniz aydın olsun :34: bizlere de bolca duan olsun :31::16:

canım ben orda tedavi oldum ama pek memnun kalmadım. üstelik hocadan gittim yinede yıprandımm.. bi kere çok bekliyorsun sabah gidiyorsun sıra ne zaman gelirse artık eğer hocadan gitmezsen sana bakan doktorlar değişik değişik oluyor bide transferden sonra kimse yüzüne bakmıyorr. eğer hocadan gitmessen 1 milyar veriyorsun hastaneye ilaçlarda tedavine göre değişiyor ama özelden çok aşağı oluyor. hayırlısı olsun canım bunlar biraz da kısmet işi inşallah allah nasip eder....

teşekkür ederim saol bilgilerin için kayseri tüp düşünüyorduk ama devletten yararlana bilmemiz içinde fakülteye gitmek gerekiyormuş. özelden dönünce bakmıyolar dediler bu yüzden istemeyerekte olsa ilk oraya başlamak zorunda kalıyoruz:(

slm canm iiyiz cok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor umarım hersey yolundadr

herşey yolunda sayılır canım doktorum melikgazi hastanesine geçmiş kontrole gitmiştim şaşırdım başka bir doktora gittim o yüzden doğuma 5 hafta kaldı uykusuz günler yaşıyorum tek taraflı kalça ağrısı başladı bakalım iki hafata sonra doktoruma gidecem doğum için kontrollerimi tamamlayacam ben normal doğum istiyorum ama sezeryan olma gibi durumda var biraz stresliyim o yüzden

Back
X