Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dün gittim fakülteye bayagı bi ugraşla girdim doktorun yanına ve olmuycanı anladım orda vaz geçtim. önce acı bademe turgut beye sonrada nurettin beye gittim.her ikiside çok iyi karşıladılar zaten artık iki hastane anlaşmalı çalışmaya başlamışlar ikiside muane etti ve ikiside aynı şeyleri söylediler.veeee tedaviye nurettin beyle başladım.içm rahatladı gibireçetemi yazdı ve aldım hemen ilacımı nasıl yapıcam konusunda bilgi verdiler ve bugün başlıyorum tedavime hemenn.tam zamanıda gitmişim ve yumurtaarım çok iyiymiş inşallah sonucumuzda ii olur.rabbim herkeze tattırsın evlat tatını.imkanın varsa canım görüş derim burayla.benim kilom fazla olmadı için en düşük ilac dozacı verdi çokta tutmayacak gibi.ortam güzel ilgi güzel inşallah sonuçlarda güzel olur
aslında merkez adı üstünde tüp bebek merkeziHayırlı olsun tedavin. Ben mecburen fakültede devam etmeliyim sgk dan yararlanabilmem için. Eğer anlaşmaları olsaydı ben de kayseri tüp bebek merkezini istedim ama yokmuş.
Hayırlısı olsun ikimiz için de.beni adet olunca yeniden çağıracaklar
kızlar nerde buluşuyosunuz ve ne zaman buraya mekan+zaman yazsanızda gelebilirsek gelsek![]()
Hayırlı olsun tedavin. Ben mecburen fakültede devam etmeliyim sgk dan yararlanabilmem için. Eğer anlaşmaları olsaydı ben de kayseri tüp bebek merkezini istedim ama yokmuş.
Hayırlısı olsun ikimiz için de.beni adet olunca yeniden çağıracaklar
hayırlı olsun canm tedavin umarım ii haberlerini de alırız allahın iziniyle. rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın
aslında merkez adı üstünde tüp bebek merkeziraporla için anlaşmaları olmaları şart bence
ama şansızlık kapılarımızı çalacak ya
neyse katlandığımız verdiğimiz tüm emekler boşa çıkmasın inşallah
![]()
aminnn inşallah
saat kaçta kayseri tüp bebekteydin????????ben 2.20 2.50 arası ordaydım.kesinlikle tavsiye ediyorum ben ilk denememde çok şükür hamileyim.dün keseyi görmek için gitmiştim
canım hoş geldin maşallah kesede görülmüş![]()
ALLAH ım doğuma kadar sıkıntısız gebelik yaşatsın inşşş
![]()
ayy tam benim kafadansınvalla aramızda çalışan var mı yok mu bilmiyorum bile :26: ama ben genelde hafta sonu müsaitim
herkes bildirsin ortak bir gün mekan çıkacak illaki
![]()
saat kaçta kayseri tüp bebekteydin????????ben 2.20 2.50 arası ordaydım.kesinlikle tavsiye ediyorum ben ilk denememde çok şükür hamileyim.dün keseyi görmek için gitmiştim
tamama canım inşallah diğer kızlardan da talep olurvalla bende çalışıyorum hafta sonu benim içinde uygun olur
amin canım amin inşallah hepimizin yüzü gülecekgözün aydın cnm darısı kalp atışlarına olsun inş. rabbim tüm dileyen isteyenlere nasip etsin inş.
slm kızlar. gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaya inşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin.Rabbim tedavide olan herkesin yar ve yardımcısı olsun güzel haberleri onlardanda duymak nasip olur sonra diğer arkadaşlarıda sırayla görürüz bu yıl çok uğurlu gelecek herhalde![]()