slm canm nasılsın gittinmi kontrole nasıl gecti
as canım yok gitmedim daha var kontrolüme bekliyorum bakalım sen nasılsın nasıl gidiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canm nasılsın gittinmi kontrole nasıl gecti
as canım yok gitmedim daha var kontrolüme bekliyorum bakalım sen nasılsın nasıl gidiyo
hmm tamam bende gitmişsindr die düşünmüştüm. ii canm bende ne olsun şükür bi sorun yok. zaten bulantı tiksinme gibi belirtiler yok bende o yüzden rahat geçiyor şimdilik. sende olmusmuydu. bazen kendimi rahatsız hissediyorum bu konuda acaba neden olmuyor felan die. gerci herkeste olan bişey deilmiş bünyeye göre deişiyormus ama.
bendede olmadı canım bazen kuşkuya bile düşüyodum acaba hamile değilmiyim diye ama çok şükür o dönemleri bende rahat geçirdim sadece son zamanlarda işte ağrılarım oldu kalçamda çok yoğun var onun haricinde rahat bir gebelik geçirdim inşallah sendede olur sütünü kuru yemişlerini ihmal etme bebeği en iyi onlar besliyor fazlaya kaçmadan yeterince yersen kiloda almıyosun ben fazla kiloda almadım herkes bana şaşırdı ama çok şükür bebeğim sağlıklı ya o yeter
aynen canm bende öle işte şüphe düşüyor insan. amin insallah, ne güzel fazla kiloda almamısın. canm bide zahmet olmazsa bana günlük özellikle yediğin seyleri yazarsan sevinirim. insallah hayırlısıyla saglıcakla yavrunu alırsın kucagna
amin inşallah cümlemize hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin. ben sabah kahvaltıda bir yumurta veya iki tane bıldırcın yumurtası yiyorum iki günde bir tereyağ yiyorum kahvaltımda 3 öğün yiyorum mevsim meyvelerini aralarda tüketiyorum kuru kaysı 2 tane ceviz 3 4 tane badem aynı oranda şan fıstığı fındık yiyorum bunları fazlaya kaçırınca kilo yapıyo o yüzden bu oran bana iyi geldi bende kansızlık olduğu için bir kaşık pekmez tükettim hergün sabah akşamda sütümü içtim doktor balda katmamı söyledi ama balı hiç yemediğim için tüketemedim günlük bunlara dikkat ediyorum ama bol bol su iç hamilelikde enfeksiyon kapma olayı kolay oluyo çok su içerek önleyebiliyorsun ben çok şükür ciddi anlamda enfeksiyon kapmadım akıntım felan olmadı hazır su tükettim sürekli
amin inşallah cümlemize hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin. ben sabah kahvaltıda bir yumurta veya iki tane bıldırcın yumurtası yiyorum iki günde bir tereyağ yiyorum kahvaltımda 3 öğün yiyorum mevsim meyvelerini aralarda tüketiyorum kuru kaysı 2 tane ceviz 3 4 tane badem aynı oranda şan fıstığı fındık yiyorum bunları fazlaya kaçırınca kilo yapıyo o yüzden bu oran bana iyi geldi bende kansızlık olduğu için bir kaşık pekmez tükettim hergün sabah akşamda sütümü içtim doktor balda katmamı söyledi ama balı hiç yemediğim için tüketemedim günlük bunlara dikkat ediyorum ama bol bol su iç hamilelikde enfeksiyon kapma olayı kolay oluyo çok su içerek önleyebiliyorsun ben çok şükür ciddi anlamda enfeksiyon kapmadım akıntım felan olmadı hazır su tükettim sürekli
ayy tam benim kafadansınValla aramızda çalışan var mı yok mu bilmiyorum bile :26: Ama ben genelde hafta sonu müsaitim
Herkes bildirsin ortak bir gün mekan çıkacak illaki
![]()
asistanlarlamı konuştun sen canım.hayırlısı olsun ikimiz içinde herkez içinde.[/QUOT
SANIRIM İLK MUAYENEDEKİ ASİSTANDI.AMA 2.MUAYENEDEKİ DR.YILMAZ DI BİR DE ZATEN HERŞEYE HOCA KARAR VERİYORMUŞ İLAÇ DOZUNA FALAN TEDAVİYE.ASİSTAN BAKSA BİLE HOCAYA BİLGİ VERİYOR
asistanlarlamı konuştun sen canım.hayırlısı olsun ikimiz içinde herkez içinde.[/QUOT
SANIRIM İLK MUAYENEDEKİ ASİSTANDI.AMA 2.MUAYENEDEKİ DR.YILMAZ DI BİR DE ZATEN HERŞEYE HOCA KARAR VERİYORMUŞ İLAÇ DOZUNA FALAN TEDAVİYE.ASİSTAN BAKSA BİLE HOCAYA BİLGİ VERİYOR
lale sende tedaviye başlıyormuşsun hakkında hayırlısı olsun son tedavin olsun
3 kişi olduk bakalımben çalışmıyorum evdeyim o yüzden hep müsaitim.:2:
canım ben asistanla deil normal bi doktorla konuştum odasında.hayırlı olsun inşallah ikimizinde her isteyeninde olur
canm bide bu kuruyemişler günlük 3,4 taneyi mi gecmedi, aralarda mı
günlük 3 4 canım mesela bir arada kuruyemişi yedim diğerlerindede meyve felan tükettim
ikeban tüp bebek mi yaptırdın aşılamamı.doktorun kimdi bu arada.
aaaa canımmm bitmiş bee şafakslm kızlar herkes iyidir inşallah ben pek giremiyorum son24 günüm kaldı hayırlısı ile dua edin bana sağ sağlim kavuşurum oğluma![]()
slm kızlar herkes iyidir inşallah ben pek giremiyorum son24 günüm kaldı hayırlısı ile dua edin bana sağ sağlim kavuşurum oğluma![]()