Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merak ettim nasılsın neler oldu habersiz bırakma
aynen canm bende merak ettim bakınıyorm sabahtan beri ama yokbişey. msjda attım ama dönmedi daha umarım hersey yolunda gitmiştir
canım benim merakta kaldınız kusura bakmayıncanım merak ettim nasılsın neler oldu habersiz bırakma
canım benim valla mahçup oldumaynen canm bende merak ettim bakınıyorm sabahtan beri ama yokbişey. msjda attım ama dönmedi daha umarım hersey yolunda gitmiştir
canım papatyam çok sağol arkadaşlarımızın merakını gidermişsinherşey yolunda canım ben gündüz konuştum şimdi dinleniyordur uygun olunca gerekli açıklamayı yapar
döllenme oluşmuş kızlarembriolog aradı az evvel
yarını bekleyelim dedi
yarın inşallah daha güzel haberlerim olur
dualara devam kızlar haydiiiii
![]()
yarını bekleyelim dedi
![]()
canımm çok sağol melisimhadi geçmiş olsun şifacımm gözün aydın olsun.inşallah herşey gönlünce olsun.
lalemm canım benimm mucize bu olsa gerekçokkk sevindim çok şükür gözün aydın darısı yarına güzel habere işallah
yarını bekleyelim dedi
![]()
arkadaşlar transferden geldim.çok şükür korktugum gibi olmadı çok rahat geçirdim.yatıyorum artık hepinize teşekkür ederim.tahlil tarihim 21 mart inşallah hayırlısı olsun.darısı herkeze olsun inşallah.güzel haberide yazarım burdan.
yarını bekleyelim dedi
![]()
kızlar bişey sorucam deneyimli arkadaşlara özellikle ben transferden sonra negatif olunca sonuç ilk adetimi oldum ama hala kasıklarım arada ağrıyor ve benim adetimin bitimindeki ilk on gün akıntım baya olurdu yumurtlama günümü anlardım ben bu sefer neredeyse hiç akıntı olmadı ilaçların yan etkisimi acaba :44::18::18::44:
ben 2 kez negatif aldım ama hiç hatırlamıyorum akıntı durumunu oldumu olmadımı:44:
yarını bekleyelim dedi
![]()
kızlar bişey sorucam deneyimli arkadaşlara özellikle ben transferden sonra negatif olunca sonuç ilk adetimi oldum ama hala kasıklarım arada ağrıyor ve benim adetimin bitimindeki ilk on gün akıntım baya olurdu yumurtlama günümü anlardım ben bu sefer neredeyse hiç akıntı olmadı ilaçların yan etkisimi acaba :44::18::18::44:
yarını bekleyelim dedi
![]()
canm valla bende hiç hatırlamıyorum hiç bi fikrim yok ama ilaçlarında etkisiyle sonraki ay yumurtlama normal dönemlerdekinden daha ii oluyormus.
yarını bekleyelim dedi
![]()
haaa haa çok mucizevi olur ama hamile kalırmışım bende![]()
ne güzelll olur neden olmasın canm öle hasta cok tüp bebeği tutmayıp sonraki aylarda hamile kalan. sabah nurrettin hoca tv de bi programa katıldı oda bahsetti bu durumdan. sorunsuz hastaların tüp bebekten sonraki 6 ay sansları yüksek oluyormus yumurtalıklar asırı uyarılmaya maruz kaldıgı için sonraki aylarda o sekilde dvm ediyormus.
canım benim çok sağol inşallah inşallah ALLAH razı olsuncanımm gözün aydınnn yolu yarıladın allahın izniyle yarında güzel haberler gelcekk bebişlerin konacak göbişineee
elcacığım çok çok sağol canımm çok çok zor canım yaa 3 gündür gözüme uyku girmiyorben kaç gündür giremedim nete canım hayırlı uğurlu olsun dua ediyoruz. hayırlı haberler ver inş bize :) ne garip bi paylaşım mekanı senden haber alınca kandim hamişş olmuş gibi sevineceğimi hissediyorum :44:galiba dertler bir olunca yüreklerde aynı oluyo :)
şifaacım en güzel halde olurlar inş embriyolar :)bu haber sürecini beklemek çok zor dimi düşünsene ilerde senin bebişin olacak hücreler şuan orda hayata tutunmaya çoğalmya çalışıyo hem çok garip hem çok güzel :)))) transfer günü gelsin hemen inşşşşşaalllllll![]()
:26::26::26::26::26: ama inşallah iyiye delalettirkızlar bişey sorucam deneyimli arkadaşlara özellikle ben transferden sonra negatif olunca sonuç ilk adetimi oldum ama hala kasıklarım arada ağrıyor ve benim adetimin bitimindeki ilk on gün akıntım baya olurdu yumurtlama günümü anlardım ben bu sefer neredeyse hiç akıntı olmadı ilaçların yan etkisimi acaba :44::18::18::44:
heyecanıma ortak olan taze annecik canım arkadaşım benimcanım hadi gözün aydın çok sevindim dualarım seninle sanki ben tedavide gibi heyecanlıyım inşallah güzel olacak dualarımızı eksik etmeyelim
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canm benm inan cok sevindim rabbimmmmm sonunuda getirir insallah. olacak olacak sen cok pis anne olacaksınnn....
neden olmasın ki canımmmmhaaa haa çok mucizevi olur ama hamile kalırmışım bende![]()
inşallah canım inşallah hepimizin bebişi mucize bebiş olcak inşallah çok dua ediyorum ben hepimizene güzel inşallah herkes böyle mucizeler yaşar hadi bakalım hayırlısı :))