Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sağol canım evet yaa sanırım bende 9 ay devam edeceğim çünkü 6. ayı doldurduk 1 hafta ilerledik bile:28: amin canım ohh maşallah içime doğmuş demekki bak maşallah tutunup yürüyormuş bile geçmiş olsun sünnet olmuş darısı büyük düğününe inşallah :emir_bebek::72::nazar: canım benim kusura bakma endişelendirdim sizleri ister istemez :43: babacığım vefat etti malesef 2 ay oldu çok zor bir dönemden geçmekteyim Yüce Rabbim szilere ve sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın bol sağlıklı-keyifli yaşam nasip olsun inşallah öpüldünüz :54:

caanım duydum arkadaşlardan başınız sağolsun mekanı cennet olsun zor bir dönem Allah sabrını artırsın dualarım seninle... maşallah ne çabuk geçti 6 ay oldu demek daha dün gibiydi Rabbim istedikten sonra zaman ne çabuk geçiyo bu arada cinsiyetini soruyorum yazmıyosun yoksa kızın olcakda alırız diyemi korkuyorsun bu kadar erkek bebek sahibi olan var diye:52::52::52::52:

ohhh beee topiğimize can gelmiş valla...

şifam canm hosgeldin yeniden valla özledik seni....

susukuncum masalllah yakısıklımız yakında iice ayaklanacak desene. bu arada gözün aydın olsun sünnetini de yaptırmısınız. nasıl zor oluyormu bizde yapırmayı düşünüyoruz su gaz sancıları gectikten sonra. siz nerde yaptırdınız lokal mı genel anastesimi oldu. öpüyorum cok aeo...

eylül canm gözün aydın olsun ins sımsıkı tutunur yavrucakların sana. canm hiç kasma kendini öle tabiki merdiven cıkabilirsin inebilirsin. ilk üç gün biraz dikkat et sonra yavas yavas yap ev işlerini. sadece agır kaldırma yorma kendini yeter. stres yapma kendine acaba tuttumu tutmadımı die bırak herseyi oluruna. birde daha önceden dediğim gibi belirti felan arama kendinde sakın.canm o iğnelerden bende kullandım biri zaten 5 günlük sonra biter. dieri claxcane sanırım ben onu doguma kadar kullandım tedbir amaclı. mutlu haberlerini bekliyoruz....

MadamCocosh hosgeldin masallah az kalmıs yavruna kavusmana saglıklı sıhhatli hayırlısıyla alırsın kucagına insallah...

teşekkür ederim canım darısı size inşallah ben kesinlikle tavsiye ediyorum küçükken yaptırın kurtulun sonra çok zor oluyo hiç zor olamdı genel anastesi yaptılar dünya hastanesinde çocuk cerrahına yaptırdık ilk geldiğinde ağladı doğal olarak sonra uyudu bi kerede altına yaparken ağladı sonra bezini bağladık oturdu güldü ertesi günü sürünmeye bile kalktı idrarı yarayı yaknca çabuk iyi oldu bence sancıları geçince yaptırın sizde rahat edersiniz

kızlar meraba.aranıza yeni katıldım da.ya size bişey sorcam.2tüp bebek denemem var.doktorum turgut bey.doktor bişey demedi ama acaba histeroskopi yaptırmama gerek varmı?tanıdığım bi doktor gerek yok dedi.eğer ciddi bişey olsa ulturosonda görünürdü dedi yinede size sormak istedim.şimdiden teşekkürler...

canım doktorun gerek görmediyse yaptırman gerekmez boşuna uğraş vermek oluyo ben histeroskopi laparoskopi hepsini yaptırdım boşu boşuna acı çekmekden başka işe yaramadı ama sen bunu doktorunla konuş bizim burada söylediklerimiz yinede yanıltabilir

canm oluyor akıntı takma kafana bu arada crinone jel kullanıormusun sen eger kullanıyorsan ondan dolayı olur.

evet canım jel kullanıyorum. bugün beşinci günüm. dualarınıza ıhtıyacım var, bol bol dua edin ne olur :18:

evet canım jel kullanıyorum. bugün beşinci günüm. dualarınıza ıhtıyacım var, bol bol dua edin ne olur :18:

tmm canım jeldendr ozamn. jelden sonra yürümeyi ihmal etmeki dagılsın. az kaldı canm hayırlısıyla ii haberlerini alacz ins. dualrmz seninle...

evet canım jel kullanıyorum. bugün beşinci günüm. dualarınıza ıhtıyacım var, bol bol dua edin ne olur :18:[/Q
canm oncelıkle hayırlı olsun bu ara tedavi gorenler insallah ılk hayırlı haberı senden alırız sonrasıda hepımıze olur insallah benimde yumurtalarım toplanıcak cok korkuyorum bakalım hayırlısı pekı transferden sonra kac gun sonra bellı olucak ıns. ıyı haberlerını alırız ben dua edıyorum herkese ıns hayırlısıyla isteyen herkese yavrularını versın rabbım

merhabalar kızlar... bande 2 aydır serophene kullanıyorum ilk ay hiç gelişme olmadı 2.ay yumurta güzel büyüdü şu an adetim de 4 gün geçti acaba hamile miyim?hamile değilsem acıbadem turgut aydın a gitmeyi planlıyorum.gidenlerden görüş alabilir miyim tavsiye eder misiniz

merhabalar kızlar... bande 2 aydır serophene kullanıyorum ilk ay hiç gelişme olmadı 2.ay yumurta güzel büyüdü şu an adetim de 4 gün geçti acaba hamile miyim?hamile değilsem acıbadem turgut aydın a gitmeyi planlıyorum.gidenlerden görüş alabilir miyim tavsiye eder misiniz

canım merhaba bende turgut beyin hastasıyım.2 tüp bebek denemem var.şahsen 3.yüde aynı yerde denemeyi düşünüyorum.iyi bir doktor.tavsiye ederim.

günaydın benim dr turgut bey transfer gününü bekliyoruz hayırlısı ile iyi bir dr bende bu ay başladım tedaviye dilinde her zaman hayırlı olsun var Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı bebekler nasip etsin

günaydın benim dr turgut bey transfer gününü bekliyoruz hayırlısı ile iyi bir dr bende bu ay başladım tedaviye dilinde her zaman hayırlı olsun var Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı bebekler nasip etsin

Amin inşaallah Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün şu mübarek günlerde , 1 senedir istiyoruz strese giriyorum elimde olmadan, adetim gecikti ama test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye...

hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günde isteyen dileyen herkesin dualarını kabul etsin tedavide olan arkadaşlarımızın Rabbim yardımcısı olsun inşallah

canım bende turgut beyin hastasıyım kendisine güvenebilirsin harika bir dr. ben onda iki kez tedavi oldum 2 kez de ameliyat kendisine çok güveniyorum bu arada son ameliyatım sezeryandı :))) 2 tane meleğim var kendisini 1 yıldır tanıyorum :))....... darısı sana ve tüm arkadaşlara olsun ....

mraha arkadaslar nasılsınız umarım herkes iidir...
eylül canım nasılsın az kaldı tahlil gününe insallah ii haberler vereceksin bizlere...

kızlar nasılsınız. gulomm ben geldım. bugun10, gunum sükürler olsun. yarın test yaptırmayı dusunuyorum. pek bı belırtım yok ama sadece kasıkta agrım oldu bır gun. gogusler bastan berı sıs zaten. cok heycan ve korku var. dua edın ne olur. sıvılcelerım cıktı ona bıraz uzldum. tuhaf duygular ıcındeyım ıste. ınsallah guzel haberler alırım amınnnnnnnnnnnnnnnn:49::emir_bebek::nazar:

kızlar nasılsınız. gulomm ben geldım. bugun10, gunum sükürler olsun. yarın test yaptırmayı dusunuyorum. pek bı belırtım yok ama sadece kasıkta agrım oldu bır gun. gogusler bastan berı sıs zaten. cok heycan ve korku var. dua edın ne olur. sıvılcelerım cıktı ona bıraz uzldum. tuhaf duygular ıcındeyım ıste. ınsallah guzel haberler alırım amınnnnnnnnnnnnnnnn:49::emir_bebek::nazar:

canm benmde hiç bi belirtim yoktu o kişiden kişiye değişio canm. gögüslerde ilaçların etkisinden dolayı şişiyor. ins yarın hayırlı haberlerle gelirsin dualrımız seninle...

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sivilceye takılma bence
benim yüzümde ve sırtımda sivilce dökmüştü ama sonuç pozitif oldu
yarın hayırlı haberlerini almak kısmet olur inşallah

MAKAYIN transferi oldumu aceba:26:
hiç haberim yok opu olacağı yakın zamanda söyledi sonra bi daha gelemedi kk ya merak ettik inşallah sıkıntısızca olmuştur göbişinde melekleri ile müjde vermek için gün sayıyordur inşallah :49::nazar::emir_bebek::29::29::29:

Eylül cüğüm bugün topiğimiz müjdenle şenlensin inşallah dualarımdasın canım :49::29::16:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN VE İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN RABBİM. 11. GÜN DEĞERİM 186 . COK MUTLUYUM INSALLAH RABBİM DAİM EDER. ALLAHIM KUCAĞIMA ALMAYIDA NASİP ET NE OLUR. AMİN...........:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X