bu arada beni merak eden kimsecikler olmamış((((((((((((((((((((((((((((
canm olurmu öle sey nasılsın hersey yolundadr umarm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada beni merak eden kimsecikler olmamış((((((((((((((((((((((((((((
canm olurmu öle sey nasılsın hersey yolundadr umarm...
saol gulomm teşekkür edrim.yolunda gibi.cuma günü erşat beye gitcem muane için herşey yolundaysa tekrardan başlıycam tedaviye ama kafam çok karışık bu defa turgut beyede gide bilirim.
saol gulomm teşekkür edrim.yolunda gibi.cuma günü erşat beye gitcem muane için herşey yolundaysa tekrardan başlıycam tedaviye ama kafam çok karışık bu defa turgut beyede gide bilirim.
merhaba arkadaşlar nasılsınız havalar soğudu iyce dikkat edin bende uzun zamandır giremiyordum oğlum rahatsızlandı bronşit başlangıcı var dediler kaç gündür hastaneyle uğraşıyoruz hava makinesi verdiler evde rahatlatmaya çalışıyoruz çok şükür bugün iyi olmaya başladı
kızlar rabbime binlerce şükür kesemizi cumartesi gördük. sıra geldi pıt pıt lara. rabbim onuda nasip eder inşallah. MELİSS sen ne yaptın canım. gittinmi hafta sonu görüşmeye.![]()
evet canım tek kese gözüktü. üstelik karnımdan baktı. vajinal ultrasyona gerek kalmadan gördü. küçük olduğu için ikincisi gözükmeyebilir dedi şimdilik tekmiş. rakip beye başladım bu arada. oda baktı. iğneye doğuma kadar devam dedi15 gün sonrasına randevu verdi.
kuzum benm cok üzüldm ins biran önce atlatırsnız daha fazla ilerlemeden. bizde iiyiz cnım cok şükür yaramz bi durum yok. aynen sizde cok dikkat edin kendinize öpüyorz cok
kızlar rabbime binlerce şükür kesemizi cumartesi gördük. sıra geldi pıt pıt lara. rabbim onuda nasip eder inşallah. MELİSS sen ne yaptın canım. gittinmi hafta sonu görüşmeye.![]()
çok saol canım bugün artık hırıltısı kalmadı çok şükür bundan sonra çok dikkaatli olacaz oğluş ne yapıyo agucuklara başladımı
Merhaba kızlar bizde tüp bebek yaptıracakgz kayseride oturuyorum eşim varikoselden ameliyat oldu kayseri tüp bebekte arzu hanımla görüştük benim yumurtalıklarıma bakti ve mükemmel dedi eşimde sperm eksikliği var ama bu sayıyla tüp bebek olur yas yaşın genc sorun oluşturacak hastalık veya kilo gibi bi faktör yok dedi 3600 ilaçlar da 500 diyor yakında memorial olacaklarmiş fakültedyle görüştük iyi ilgilenmiyorlar acibademde turgut beyi meth ediyorlar sizce ne yapmalıyım arzu yurci nasıl bileniniz tvarmi
Merhaba kızlar bizde tüp bebek yaptıracakgz kayseride oturuyorum eşim varikoselden ameliyat oldu kayseri tüp bebekte arzu hanımla görüştük benim yumurtalıklarıma bakti ve mükemmel dedi eşimde sperm eksikliği var ama bu sayıyla tüp bebek olur yas yaşın genc sorun oluşturacak hastalık veya kilo gibi bi faktör yok dedi 3600 ilaçlar da 500 diyor yakında memorial olacaklarmiş fakültedyle görüştük iyi ilgilenmiyorlar acibademde turgut beyi meth ediyorlar sizce ne yapmalıyım arzu yurci nasıl bileniniz tvarmi
kızlar rabbime binlerce şükür kesemizi cumartesi gördük. sıra geldi pıt pıt lara. rabbim onuda nasip eder inşallah. MELİSS sen ne yaptın canım. gittinmi hafta sonu görüşmeye.[/QUOT
hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah.evet bende kontrole gittim ve benim için tamamen bi yıkım oldu.zeki beylede konuştum nurettin beylede.kısmetse turgut beyde başlamayı istiyorum bu defa.
kızlar rabbime binlerce şükür kesemizi cumartesi gördük. sıra geldi pıt pıt lara. rabbim onuda nasip eder inşallah. MELİSS sen ne yaptın canım. gittinmi hafta sonu görüşmeye.[/QUOT
hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah.evet bende kontrole gittim ve benim için tamamen bi yıkım oldu.zeki beylede konuştum nurettin beylede.kısmetse turgut beyde başlamayı istiyorum bu defa.
hayırdır canım ne olduki kötü birşey yoktur inşallah