Sen daha güzelini yaparsınAzıcık ucundan yollasaydın bari
Afiyet olsun canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen daha güzelini yaparsınAzıcık ucundan yollasaydın bari
Afiyet olsun canım![]()
Kayseri yağlamasında eline su dökülemez NevoşumSen daha güzelini yaparsın![]()
Teşekkür ederim canımKayseri yağlamasında eline su dökülemez Nevoşum
Eşim yüzünden kırmızı etli yemekler yapamıyorum ben pek yemediği için, gece vardiyasına döndüğünde yapıyorum daha çok:) 3 hafta sonra yapıcam bunu![]()
Lezzetini tahmin edebiliyorum canım, damak tadıma süper uyarTeşekkür ederim canım
Tamam canım umarım beğenirsiniz![]()
İyi geceler canımLezzetini tahmin edebiliyorum canım, damak tadıma süper uyar
İyi geceler Nevoşum![]()
Ben hergun yemek yapıyorum.bu kadın genemı yemek yapmıs ya bırı şu kadını durdursun![]()
neden ya neden bak resmı gordum karnım acıktı ne yıycem ben sımıdi haın nevosBen hergun yemek yapıyorum.![]()
Bu saatte ancak makarna yapabilirsin yada yumurtaneden ya neden bak resmı gordum karnım acıktı ne yıycem ben sımıdi haın nevos![]()
Cakallll nevreste bana bu saatte bunlari yedirdip kilo aldircan demiiii yemezlerrrBu saatte ancak makarna yapabilirsin yada yumurta
Hiç yoktan iyidir![]()
Tabi ne zannettinCakallll nevreste bana bu saatte bunlari yedirdip kilo aldircan demiiii yemezlerrr![]()
Sen iyice bana benzemeye basladin ha korkuyorum sendenTabi ne zannettin![]()
Bir farkımız var ben hain planlarimi sadece sende uyguluyorum.Sen iyice bana benzemeye basladin ha korkuyorum senden![]()
Nedenki beybi ben sana ne yaptimmmBir farkımız var ben hain planlarimi sadece sende uyguluyorum.![]()
Çok seviyorum ondan olabilirNedenki beybi ben sana ne yaptimmm![]()
ooooooooooooooooo pınko duymasın hemen kıskanırÇok seviyorum ondan olabilir![]()
Duysun birşey olmazooooooooooooooooo pınko duymasın hemen kıskanır![]()
Yok canımYarışma benim için bitti dimi![]()
:)))))