Sen paylaşma ile tahrik oluyorsun ben yapıyorum o iş ne olacakboyle yemekler paylasma herseyın sorumlusu sızsınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen paylaşma ile tahrik oluyorsun ben yapıyorum o iş ne olacakboyle yemekler paylasma herseyın sorumlusu sızsınız![]()
ıraden saglık nevo ben ekmee bana bana yerdım valla tavayı bıle sıyırırım o denliSen paylaşma ile tahrik oluyorsun ben yapıyorum o iş ne olacak![]()
Ben de yedim merak etmeıraden saglık nevo ben ekmee bana bana yerdım valla tavayı bıle sıyırırım o denli![]()
Ben de yedim merak etme![]()
Ben 1 öğün bozdumoh ohh nevo dıyetı bozdu
galıba ben de kafayı
![]()
bı daha mı gelcem dunyaya nevo aklımda durcagına mıdem de dursun sen napıyosun bı sonrak yarısma ne dusunuluyoBen 1 öğün bozdumama sen hep bozuyorsun
![]()
Sen de haklısınbı daha mı gelcem dunyaya nevo aklımda durcagına mıdem de dursun sen napıyosun bı sonrak yarısma ne dusunuluyo![]()
tmm cnm defterıme topluyorum da bunlarıSen de haklısın
Oylama başladıktan sonra kategori anketini düzenleriz..En çok ne istenirse o olur canım![]()
Teşekkür ederim Matmazel'cimoy oy oyyyyy tamda ögle saati yemek vakti ne lezzetli görünüyor.
ellerine sağlık emeğine sağlık nevrestecim![]()
Sağol canımAgzim sulandi nevreste abla yine dokturmussunn ellerine saglik bana lahmacunu animsatti denicem birgun bunu insallah :) yarismada basarilar :*
Teşekkür ederim canımSuper olmus.anlatim sunum harika gorunuyor.ellerine saglikbasarilar
Teşekkür ederimoff bu çok lezzetli bir şeye benziyoryarışmada başarılar
![]()
Teşekkür ederim canımooo çok güzel görünüyoreline sağlık canım başarılar
![]()
Teşekkür ederim HayyalGerçek üstü güzellik
Ben bu tada bayılıyorum. Hiç denemedim ama bir gün deneyeceğim.
Eline sağlık nevoş![]()