Kayseride Arzu Yurci ile Tüp Bebek Tedavisi

edacimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
1.404
3.025
63
Merhaba arkadaslar.
2 yıl denemenin ardından esimle yazın tüp bebek tedavisi gormeye karar verdik.Yurt dısında yasıyoruz ama yazın memleketimiz Kayseride bu sürece baslamak istiyoruz.Arastirmalarım sonucunda Arzu Yurci doktoru uygun buldum ama tabiki tam emin degilim. Arzu Yurci de tüp bebek tedavisi olan varmı?

Arzu yurci ve hemşireleri çok sahteler.. başta ilgileniyor gibi görünüp sonra hiç ilgilenmiyorlar parayi aldıktan sonra niye geliyorsun havasindalar sanki bedava iş yaptırıyoruz hiç memnun kalmadım kimseye önermiyorum ilaclari hemşireler veriyor ve yanlış ilaç verdikleri icin bebeğimi kaybettim para hırsı bürümüş kendini begenmis insanlar vicdansizlar kısaca sakin güvenmeyin

Kesinlikle tavsiye etmiyorum çok ilgisiz bi dr herkesi azarliyor hiç umursamıyor başta iyi görünüyor snra inanın yüzünüze bakmıyor yinemi sen geldin havalarında hastası fazla o yüzden parayı çok kazaniyo artik umursamıyor hastaları hemşirelerde berbat

Kesinlikle tavsiye edilmeyen bir hastane ve doktor, Hızlı ve yanlış kararlar, yetersiz muayene, ilgisiz, sinirli, agresif, aydınlatıcı bilgi yok,
Başka doktora gidince ne kadar kötü olduklarını daha iyi anlıyorsun,

Kesinlikle anlıyorum sizi 27 Mayıs 2020 ilk görüşmeye gittim herşeyi o kadar toz pembe anlattı ki tamam olacak dedim zaten ufacıkta olsa tutunacak bir umut kırıntısı ararken umut oldular 2 ay tedavim sürdü herşey çok güzeldi hemşirelerin Güler yüzü ilgisi transfer oldum 4 Temmuz’da bekleyemedim 13 ünde yaptırmam gereken tahlili 11 de kendim özel bir hastanede yaptırdım eşimede sürpriz olsun diye sonuç pozitif sonrasında 13 ünde gittiğimde merkeze söyledim yaptırdım bide siz yapın diye suratlar düştü pozitif olduğuna sevinmeleri yerine aaa neden söylemedin niye yaptırdın gibi cümleler kuruldu tabi bunun bizler için çok ayrı anlamı olduğu için anlamadılar sonrasında değerlerim düşmeye başladı ve arzu hanımla 4 gündürler görüşemedik bilgilendirme dahi yapmadı kan ver bakacağız dedi muhtemelen kimyasal gebelik
Ben gitmenizi tavsiye etmiyorum sebebi ise yanlış tedavi uygulanması herkese standart fotokopi reçeteleri veriliyor tüp bebek kişiye özel tedavi diye biliyorum ilaçlar herkese aynı asla ama asla tavsiye etmeyeceğim bir kurum ki transfer sonrası ne kadar renk değiştirdiklerini görünce daha iyi anladım

Yorum yapan tüm arkadaşlara katılıyorum Acıbadem Gökalp Öner araştırmanızı tavsiye ederim kendisinde tedavi görüyorum şuan ve o kadar memnunum ki... İlgi alaka Güler yüz ve en önemlisi işinde çok uzman bir hekim kendisi araştırın isterseniz sizde

Şuan kendisi ile görüşüyorum yüz yüze en koşa sürede görüşerek tekrar tedaviye başlayacağım sizinde allah gönlünüze göre versin şuan ne aşamadasınız

Şuan kendisi ile görüşüyorum yüz yüze en koşa sürede görüşerek tekrar tedaviye başlayacağım sizinde allah gönlünüze göre versin şuan ne aşamadasınız
Yumurtalarım toplandı yarın 5. Günümüz bir ay rahim dinlendirme yapacağız Allah nasip ederse Ağustos ayında transfer olacak

Yumurtalarım toplandı yarın 5. Günümüz bir ay rahim dinlendirme yapacağız Allah nasip ederse Ağustos ayında transfer olacak
transfere kadar dinlendir kendini hiç kafana takma inşallah güzel haberlerinizide alırız.
Ben 2 .denemeyi ne zaman yaptırmam gerekiyor bilmiyorum henüz adet olmadım cumartesi gideceğim gökalp beye bakalım ne diyecek

transfere kadar dinlendir kendini hiç kafana takma inşallah güzel haberlerinizide alırız.
Ben 2 .denemeyi ne zaman yaptırmam gerekiyor bilmiyorum henüz adet olmadım cumartesi gideceğim gökalp beye bakalım ne diyecek
Birinciyi ne zaman yaptırmıştın kaç yumurtan oldu kaçıncı gün embriyo transfer edildi kusura bakma çok soru sordum

Birinciyi ne zaman yaptırmıştın kaç yumurtan oldu kaçıncı gün embriyo transfer edildi kusura bakma çok soru sordum
4 temmuzda transferim oldu 9 yumurtam 3gün 5 tane döllendi 5.gün 3 tane bunların 2 si kaliteliydi ikiniside transfer yaptırmıştım
sor canım başından geçenler bilir dışarda anlatsan kolay gelir başkalarına

Tutmama nedeniyle ilgili bişey söylediler mi

Tutmama nedeniyle ilgili bişey söylediler mi
Hiç bişey söylemedi olabiliyor sağlıklı olmazdı olsaydı dedi genetik test yaptırmamı söyledi o kadar ilaçla nasıl düşük oluyor anlayamıyorum ve cevapsız sorular senin transfer tarihin belli oldu mu nasılsın şuan

Bidaha arzu yurcinin adını dahi duymak istemiyorum. Sürekli ters konuşan sizi gerim gerim geren çok agresif Bi doktor. Aklınızdan geçen hiç bişeyi soramazsınız sürekli tersler çünkü

Bidaha arzu yurcinin adını dahi duymak istemiyorum. Sürekli ters konuşan sizi gerim gerim geren çok agresif Bi doktor. Aklınızdan geçen hiç bişeyi soramazsınız sürekli tersler çünkü
Bence seni umutlandırıp paranı alana kadar gayet şirin resmen psikolojimi bozdu 1 hafta oldu düşük yapalı halen ağlıyorum

Bence seni umutlandırıp paranı alana kadar gayet şirin resmen psikolojimi bozdu 1 hafta oldu düşük yapalı halen ağlıyorum
Bide "herşey çok iyi çok güzel görünüyor" diyip negatif olunca açıklama yapmamasıda var. Ben 1buçuk sene önce düşük yaptım hemşireler tamam bidaha aramayız deyip kapattılar. İnsan Bi geçmiş olsun der ama yoookkk... İkinci tedaviyi de orda oldum başıma geleceğini bile bile gittim tekrar. Opu sonrası rahatsızdım karnımda şişkinlik nefes almada zorluk yaşadım bana seninki psikolojik diye açıklama yaptı. Psikolojimle oynuyo aklı sıra. İnsanlığı 5para etmez. Sanada geçmiş olsun arkadaşım

Bende ikinciyle doktor biliyor ilk onda başladı diye gitmeyi düşünüyordum ama gitmeme kararı aldım çünkü düşük yapınca bir kez bile arayıp kanaman ne durumda diye takip dahi etmedi siz şuan tedavi görüyormusunuz

Bizde ikinciyi tekrar orda başladık eşimin dondurulmuş spermi vardı tekrar tese olmasını istemedik yada spermleri taşırsa bozulma ihtimalini göze alamadığımız için başladık ama 3.ye asla artık diyorum. Ben temmuz 4 de transfer olmuştum kimyasal gebelik yaşadım. Kasım yada Aralık ayında tekrar tedavi düşünüyoruz. Sen neden düşük yaptın?

Aynı gün transfer olmuşuz bende kimyasal gebelik yaşadım işte yani anlamadım ki baban sağlık 2 transfer muhteşem embriyolar diye diye bi hal oldu sonuç kimyasal gebelik sebep sorunca olabiliyor denildi hatta en son kan testimden gittiğimde hemşireler nasılsın diye sordu nasıl görünüyorum görmüyormusun o kadar ilaç iğne insanların umutları ile oynuyorsunuz yazdık dedim çok öfkeliyim

Aynısı banada denildi 3.gün birinci kalite 2embriyo transferi yapıldı senden gebelik haberi bekliyoruz dediler olmayınca olabiliyor böyle şeyler deniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…