Yumurtalarım toplandı yarın 5. Günümüz bir ay rahim dinlendirme yapacağız Allah nasip ederse Ağustos ayında transfer olacakŞuan kendisi ile görüşüyorum yüz yüze en koşa sürede görüşerek tekrar tedaviye başlayacağım sizinde allah gönlünüze göre versin şuan ne aşamadasınız
transfere kadar dinlendir kendini hiç kafana takma inşallah güzel haberlerinizide alırız.Yumurtalarım toplandı yarın 5. Günümüz bir ay rahim dinlendirme yapacağız Allah nasip ederse Ağustos ayında transfer olacak
Birinciyi ne zaman yaptırmıştın kaç yumurtan oldu kaçıncı gün embriyo transfer edildi kusura bakma çok soru sordumtransfere kadar dinlendir kendini hiç kafana takma inşallah güzel haberlerinizide alırız.
Ben 2 .denemeyi ne zaman yaptırmam gerekiyor bilmiyorum henüz adet olmadım cumartesi gideceğim gökalp beye bakalım ne diyecek
4 temmuzda transferim oldu 9 yumurtam 3gün 5 tane döllendi 5.gün 3 tane bunların 2 si kaliteliydi ikiniside transfer yaptırmıştımBirinciyi ne zaman yaptırmıştın kaç yumurtan oldu kaçıncı gün embriyo transfer edildi kusura bakma çok soru sordum
Tutmama nedeniyle ilgili bişey söylediler mi4 temmuzda transferim oldu 9 yumurtam 3gün 5 tane döllendi 5.gün 3 tane bunların 2 si kaliteliydi ikiniside transfer yaptırmıştım
sor canım başından geçenler bilir dışarda anlatsan kolay gelir başkalarına
Hiç bişey söylemedi olabiliyor sağlıklı olmazdı olsaydı dedi genetik test yaptırmamı söyledi o kadar ilaçla nasıl düşük oluyor anlayamıyorum ve cevapsız sorular senin transfer tarihin belli oldu mu nasılsın şuanTutmama nedeniyle ilgili bişey söylediler mi
Bence seni umutlandırıp paranı alana kadar gayet şirin resmen psikolojimi bozdu 1 hafta oldu düşük yapalı halen ağlıyorumBidaha arzu yurcinin adını dahi duymak istemiyorum. Sürekli ters konuşan sizi gerim gerim geren çok agresif Bi doktor. Aklınızdan geçen hiç bişeyi soramazsınız sürekli tersler çünkü
Bide "herşey çok iyi çok güzel görünüyor" diyip negatif olunca açıklama yapmamasıda var. Ben 1buçuk sene önce düşük yaptım hemşireler tamam bidaha aramayız deyip kapattılar. İnsan Bi geçmiş olsun der ama yoookkk... İkinci tedaviyi de orda oldum başıma geleceğini bile bile gittim tekrar. Opu sonrası rahatsızdım karnımda şişkinlik nefes almada zorluk yaşadım bana seninki psikolojik diye açıklama yaptı. Psikolojimle oynuyo aklı sıra. İnsanlığı 5para etmez. Sanada geçmiş olsun arkadaşımBence seni umutlandırıp paranı alana kadar gayet şirin resmen psikolojimi bozdu 1 hafta oldu düşük yapalı halen ağlıyorum
Bizde ikinciyi tekrar orda başladık eşimin dondurulmuş spermi vardı tekrar tese olmasını istemedik yada spermleri taşırsa bozulma ihtimalini göze alamadığımız için başladık ama 3.ye asla artık diyorum. Ben temmuz 4 de transfer olmuştum kimyasal gebelik yaşadım. Kasım yada Aralık ayında tekrar tedavi düşünüyoruz. Sen neden düşük yaptın?Bende ikinciyle doktor biliyor ilk onda başladı diye gitmeyi düşünüyordum ama gitmeme kararı aldım çünkü düşük yapınca bir kez bile arayıp kanaman ne durumda diye takip dahi etmedi siz şuan tedavi görüyormusunuz
Aynı gün transfer olmuşuzBizde ikinciyi tekrar orda başladık eşimin dondurulmuş spermi vardı tekrar tese olmasını istemedik yada spermleri taşırsa bozulma ihtimalini göze alamadığımız için başladık ama 3.ye asla artık diyorum. Ben temmuz 4 de transfer olmuştum kimyasal gebelik yaşadım. Kasım yada Aralık ayında tekrar tedavi düşünüyoruz. Sen neden düşük yaptın?
Aynısı banada denildi 3.gün birinci kalite 2embriyo transferi yapıldı senden gebelik haberi bekliyoruz dediler olmayınca olabiliyor böyle şeyler deniliyorAynı gün transfer olmuşuzbende kimyasal gebelik yaşadım işte yani anlamadım ki baban sağlık 2 transfer muhteşem embriyolar diye diye bi hal oldu sonuç kimyasal gebelik sebep sorunca olabiliyor denildi hatta en son kan testimden gittiğimde hemşireler nasılsın diye sordu nasıl görünüyorum görmüyormusun o kadar ilaç iğne insanların umutları ile oynuyorsunuz yazdık dedim çok öfkeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?