- 8 Ekim 2016
- 1.602
- 1.570
- 133
- 33
Pıhtılaşmada fakültede yapılıyor zaten. Bende de çıktı iğne kullanmam gerekiyordu transferden sonra hem corasprin hemde oksapar iğne kullandım ona ragmen kimyasal oldu. Bizim genetik testler olduğu için istemedi. Tedaviye başlamadan histereskopi olmayı düşünüyorum bu kezYok fakültede yapıyorlarmış düşük nedenini araştırıyorlarmış öyle söyledi yazdıda İnan o kadar sinirliydim ki aklımda kalmadı
Rahim röntgeni çekineceğim bende oda gebe kalma oranını yükseltiyor bu kimyasal gebelikte bence embriyo sorunları var ondan böyle olduk bizPıhtılaşmada fakültede yapılıyor zaten. Bende de çıktı iğne kullanmam gerekiyordu transferden sonra hem corasprin hemde oksapar iğne kullandım ona ragmen kimyasal oldu. Bizim genetik testler olduğu için istemedi. Tedaviye başlamadan histereskopi olmayı düşünüyorum bu kez
Bende şöyle düşünüyorum bende rahim kaynaklı Bi problem olsa 2tedavimde de gebe kalamazdım. İkiside pozitif oldu demek ki rahim embriyoyu kabul ediyo ama aklımda kalmasın diye de yaptırmak istiyorum sonuçta rahim içini ve tüplerin durumunu bilemiyoruz. Bide rahime çizik atılıyormuş oda tutunma oranını yükseltiyormuş. Valla 3üncüye başlayacagım zaman hemen adetle başlamayı düşünmüyorum öncesinde bitkisel vitamin her ne varsa kullanıp öyle başlıycam bende. Benim eşim 1buçuk sene önce tese oldu tesede %10 motil çıktı yani spermleri %10kaliteliymiş onunda önceden tedavi olup tekrar tese olsun istiyorumRahim röntgeni çekineceğim bende oda gebe kalma oranını yükseltiyor bu kimyasal gebelikte bence embriyo sorunları var ondan böyle olduk biz
Yani bencede olmazsa hiç olmazdı bende öyle düşünüyorum yani tutup sonra düşmesi anormal ve buna açıklama yapamıyorBende şöyle düşünüyorum bende rahim kaynaklı Bi problem olsa 2tedavimde de gebe kalamazdım. İkiside pozitif oldu demek ki rahim embriyoyu kabul ediyo ama aklımda kalmasın diye de yaptırmak istiyorum sonuçta rahim içini ve tüplerin durumunu bilemiyoruz. Bide rahime çizik atılıyormuş oda tutunma oranını yükseltiyormuş. Valla 3üncüye başlayacagım zaman hemen adetle başlamayı düşünmüyorum öncesinde bitkisel vitamin her ne varsa kullanıp öyle başlıycam bende. Benim eşim 1buçuk sene önce tese oldu tesede %10 motil çıktı yani spermleri %10kaliteliymiş onunda önceden tedavi olup tekrar tese olsun istiyorum
Yapıyo açıklama aslında olabilir diyo sadeceYani bencede olmazsa hiç olmazdı bende öyle düşünüyorum yani tutup sonra düşmesi anormal ve buna açıklama yapamıyor
Ah tabi atlamışım o kısmıYapıyo açıklama aslında olabilir diyo sadece
Sorununuz neydi sizin kaç yıllık evlisinizAh tabi atlamışım o kısmı
6 yıllık evliyiz ortada görünen hiç bir sorun yok spermler de normal yumurtalıkta ama olmuyor işte açıklamadada sorununuz yok yumurtaların Harika Harika dedi anlamadımSorununuz neydi sizin kaç yıllık evlisiniz
Herkese aynı şeyi söylüyor bu kadın vallahi sinirlerim bozuldu6 yıllık evliyiz ortada görünen hiç bir sorun yok spermler de normal yumurtalıkta ama olmuyor işte açıklamadada sorununuz yok yumurtaların Harika Harika dedi anlamadım
Ay çok öfkeliyim bende sahtekar ve ben bir kaç kişiden bu Doktoru mahkemeye verdiklerini duydum ulaşabilsekte bizde versekHerkese aynı şeyi söylüyor bu kadın vallahi sinirlerim bozuldu
Valla başka tedavi olan yok mu keşke onlarda yazsalar. Birde instasında sürekli paylaşım yapıyo bu gebe kalanlar nasıl kalmışlar çok merak ettim şuanAy çok öfkeliyim bende sahtekar ve ben bir kaç kişiden bu Doktoru mahkemeye verdiklerini duydum ulaşabilsekte bizde versek
Ay evet bir sürü fotolar falan bende çok şaşkınım tesadüf diye düşünüyorum keşke burdan ulaşsalarda bi görüşlerini alsakValla başka tedavi olan yok mu keşke onlarda yazsalar. Birde instasında sürekli paylaşım yapıyo bu gebe kalanlar nasıl kalmışlar çok merak ettim şuan
Merhaba canm transfer tarihim belli değil Ağustos reglimden sonra belli olacak inşallahCanım belli oldu mu transfer tarihi? Yorumlarını çok merak ediyorum paylaşırsan sevinirim
Hadi hayırlısı rabbim kucağımızı boş bırakmasınMerhaba canm transfer tarihim belli değil Ağustos reglimden sonra belli olacak inşallah
Aynen öyle en azından biri tutsun diye çift transfer istedim bende. Opu günü kaç yumurta toplanmıştı senden canım? Benim iki tedavimde de dondurulmuş kalmadı ilkinde 15 ikincide 18 yumurta toplandı 3.güne 2tane kalıyor sadece. Bundada art niyet arıyorum artık normal gelmiyor. Sürekli gitsin gitsin gelsinler mantıgındalar. Benim içimde hep yara olarak kalacak orası zaten. Semih bey nasıl orda acaba onun hakkında bilgin varmı?
Merhabalar bende memorialda semih beye gidiyorum.arzu hanımla ilgili bende güzel şeyler duymadım ama semih beyden çok memnunum. Çok ilgili, bilgili, her derdinize koşan bir doktor. İlk tedavimde dış gebelik yaşadım ve semih beye gittiğime dua ettim. Ameliyatımı o yaptı inanılmaz ilgilendi. İyileştikten sonra 2.tedavime başlamayı düşünüyorum.Valla başka tedavi olan yok mu keşke onlarda yazsalar. Birde instasında sürekli paylaşım yapıyo bu gebe kalanlar nasıl kalmışlar çok merak ettim şuan
Ben kesinlikle önermiyorum devlet hastanesi gbi insanları üst üste yığıp gelene gidene olursa olur olmazsa yallah modunda bi ekip ve paranla rezil oldugun bi ortamYorum yapan tüm arkadaşlara katılıyorumAcıbadem Gökalp Öner araştırmanızı tavsiye ederim kendisinde tedavi görüyorum şuan ve o kadar memnunum ki... İlgi alaka Güler yüz ve en önemlisi işinde çok uzman bir hekim kendisi araştırın isterseniz sizde
Canım uzun zaman oldu nasılsın noldu gebelikBen kesinlikle önermiyorum devlet hastanesi gbi insanları üst üste yığıp gelene gidene olursa olur olmazsa yallah modunda bi ekip ve paranla rezil oldugun bi ortam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?