Düğün Kayseride düğün salonu ve kuaför önerebilecek var mı ?

pelin_ay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2010
26
0
36
merhaba arkadaşlar bizim düğünümüz Allah nasip ederse Kayseride olacak ama ben Samsun da yaşıyorum bu yüzden oradaki yerler hakkında pek bilgim yok . İnternetten bi kaç tane düğün salonu begendik ama daha gidip bakmadık düğünümüzü ağustos sonu gibi düşünüyoruz .. Havuz başı seviyorum ama güzel kapalı bir salon olursa onu tutabilirim .. internetten İdeal gardenın havuzlu bahçesini ve Flamingo tesislerinin altın salonunu begendim sizin düşünce ve yorumlarınız nelerdir ? ortalama fiyatları biliyormusunuz biz 400 kişilik yapacağız ... Birde en önemli sorunlardan biri kuaför!! kayınvalideme bırakmak istemiyorum .. kaliteli ve güzel bi yer biliyormusunuz önerebileceğiniz kuaförler nelerdir ?

canım ben kayseriliyim 3yıl önceesine kadar kayseride yasıyordum simdi ayvalıga tasındık tayin nedeniyle benimde düğünüm 7 eylülde allah izin verirse ideal güzel ama öle gözünde pek büyütme filamingoo cok cok güzel bende orada istedim ama fyatı cok pahalı 7milyar dediler 1 gece için biz talasta gezegen düğün salonu var orayı tuttuk cok güzel diyorlar görmedim yeni acıldı kayseridede talas ilçesi gözde yerlerdedir ama ilçe dedimse uzak deil sehire 10dakika bide gökkuşagı var orasıda güzel ama 7 eylülde boş yer yoktu orada ben orayı istedim sonra çırağan var elit var bunlar idealden daha güzel yerler

bide kuaförü sormuşsun benim tuttugun gezegen düğün salonunun sahibinin eşinin kuaför dükkanı varmış oda orada olcak alpaslan mahallesinde köşk mahallesinde seda kuaför cok elit ve cok güzel yer bence gezegene sende bak kuaförüde aradan cıkarmıs olursun bide hilton otelinin içinde kuaför var orasıda cok güzel iyi iş cıkaran insanlar mahalle aralarındaki kuaförlere gitme genellikle alpaslan civarındaki yerlere git oralar elit yerler

kayserinin 1 numaralı kuaförü Sude Saç ve Türban tasarımı dır. Kesinlikle memnun kalacağınız lüks ve kaliteli bir mekan. Saç boyamı yaptırdığım güvenilir bir mekan. Ayrıca gelin başı provasında kaliteyi anlıyorsunuz zaten. gelin başı,tesettür gelin başı ve porselen makyajı nda kullanılan kalite malzemeler ve verilen profosyenel hizmet ile şu anda en kaliteli mekan sudekuafördür.Her yerde de reklamları var...Facebook taki sayfasındaki yaptığı gelin saçları paylaşımları da zaten 1 numara olduğunu gösteriyor.Ben gelin başı mı burda yaptırdım.Herkese gönül rahatlığı ile öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…