Kayseride hoca kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Doğru dua etmek için bir aracıya ihtiyacınız yok. Rabbimle aranızdaki tek aracı niyetinizdir.
Allah'tan istediğinizi gönülden isteyin ve hayırlısı ise nasip et diyin.
Hala hacı hocalara takılıyorsunuz. Biraz okuyun biraz dinimizi öğrenmeye çalışın.

Bu hacı hocalar bi bitmediler gitti.

Gecenlerde youtubede hasan mezarciyi izledim. Eşi kendini Meryem Ana saniyor. Hasan mezarci kendini Mesih ilan etmis. Etrafindakiler de havari diyorlardi. Nedensiz aklima geldi soylemek istedim

VALLA YAZIK SİZLERE HEPİNİZ OKUMADAN KONUYU ANLAMADAN YA

hımm sizin kafalar kadar olmasa da güzel yazarım ordan sana
Okumadan yazan sizin gibi bir sürü insan var derdi sadece eşestırmek olan su an bunu burda gordum o yuzden sıldım daha agır konusurum ama gerek yok
Ayy konuşsana daha ağır Allah için ayy pardon hoca kadın için bi konuş hadi bekliyorum canımm

Gecenlerde youtubede hasan mezarciyi izledim. Eşi kendini Meryem Ana saniyor. Hasan mezarci kendini Mesih ilan etmis. Etrafindakiler de havari diyorlardi. Nedensiz aklima geldi soylemek istedim
o biseymi hoca diye gecinenlerin agzini sildikleri peceteyi yiyenleri gorduk biz bu ulkede

İmamsız kılınan namaz kabul olmuyor mu?
Bence siz kadının reklamını yapıyorsunuz.
Hay Allahım yaa.

Iste ben de diyorum ki,sen zaten bilmediğin için gelip buraya konu açmışsın soruyorsun. Onlar bilmediğin bir şeyi neden sana tekrar soruyorlar.
Hımmm diyorsun ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz diye,onlarda okuduklarını anlamadıkları için senin bilmediğin şeyi özelden tekrar sana soruyorlar.

sana dua okutmasını istiyorsan camilerde kuran kursları var oraladaki hocalar senin hocanın hayatında görmediği bilmediği dersleri vereerek orda hoca oluyorlar ve sana okumayı öğretiyorlar bence onları denemelisin. Gayet kolay erişimleri de.

İmamsız kılınan namaz kabul olmuyor mu?
Bence siz kadının reklamını yapıyorsunuz.
Hay Allahım yaa.
kadinin reklamini yapmiyor direk kendi reklamini yapiyor
cennetede ışınlanıyor zaten aman fazla mesaj yazip kizdirmayalim sonra bizide cehenneme ışınlar ocakta yemeğim var ben isinlanirsan ev yanar

ben sizin ne demek istediginizi anladim.siz kadina gidiyosunuz size dua ogretiyor sizde para veriyosunuz o parayla fakirlere yemek dagitiliyor ve hepsi sizin duanizin kabul olmasi icin ugrasiyor.alim kisilerden dualari ogrenmek guzel birsey yada baskasinin ettigi dua daha guzel.yalniz bunlari sizde yapabilirsiniz kendiniz fakirlere yardim edin ve kalpten dua edin.allaha el acip icten isteginizi soylerseniz bile kabul eder.illaki baska seylere gerek yok

Gerçekten önce dinimizi öğrenip sonra yorum yazın böyle konularla ilgili.
Hz Yunus as. İn nasıl dua ettiği ve duaya Allah'ın icabeti Enbiya suresi 87-88 ayette geçer. Önce bir kitabimizi öğrenin ne yazıyor Allah u teâlâ nasıl yol gösteriyor.

Bir alimin sohbetini dinleyip belki duasını almak, sizin bu bahsettiğiniz hoca kadınlar yüzünden kötülenecek duruma geldi. Dua etmek istiyorsanız Kuran'da bir sürü dua var. Peygamberimizin yaptığı dualar var, biraz araştırıp onları öğrenebilirsiniz.

Burada Kayserili hoca kadın diye konu açmanın manası nedir?

9 yılllık ddii eğitimimde gördüğüm en bariz şey ne biliyor musun?

Birisi eğer hoca dua şefaat yardım makbul vb gibi kelimeleri kullanıyorsa kaç oradan.. Allah akıllı kul olmayı nasip etsin ne deyim

Konu silinmiş, yorumlardan anladığım kadarıyla dua öğrenecek , kendisinden daha bilgili bir kadın arıyor.

Bu linç edilecek konu mu ? Muska v.s dememiş ki .

Bu facia cümleleri yazan bazı üyeler içinde acil falcı ariyanlarda var bu arada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…