- 6 Mayıs 2018
- 42
- 11
- 8
- 37
- Konu Sahibi Melekmelek3334
-
yok canim ben yemlenmedim sende yemlenme diye ugrastik ama anlamadin bu arada kayseriliyim bayramda senin icin arastiracagim bu kadini benden haner bekle cennete ısınlanmana yardimci olaceğimSen zaten yemlenmişsin yavrum merak etme anlaşılıyor
Of hadi siz devam edin işsizler ordusu kolay gelsin
Lütfen bu konuyu tartışmaya çevirmeyelim ben de dindar bir insanım kendim de dua ediyorum ama buradaki konu dualarımızı doğru yapmak allah tan doğru isteklerde bulunmak ayrıca kadın para almıyormuş orada sadece dua ediliyor senin adına yemek yapılıp dagıtılıyormus ınsanlar dua edıyormus sana bunun neresı kotu
VALLA YAZIK SİZLERE HEPİNİZ OKUMADAN KONUYU ANLAMADAN YA
hımm sizin kafalar kadar olmasa da güzel yazarım ordan sana
Ayy konuşsana daha ağırOkumadan yazan sizin gibi bir sürü insan var derdi sadece eşestırmek olan su an bunu burda gordum o yuzden sıldım daha agır konusurum ama gerek yok
o biseymi hoca diye gecinenlerin agzini sildikleri peceteyi yiyenleri gorduk biz bu ulkedeGecenlerde youtubede hasan mezarciyi izledim. Eşi kendini Meryem Ana saniyor. Hasan mezarci kendini Mesih ilan etmis. Etrafindakiler de havari diyorlardi. Nedensiz aklima geldi soylemek istedim
Kadın dua etmıyor anlamadınız galıba sana dua okutuyor allahım ya nasıl ınsanlar toplanmıs buraya ne kadar kotuluk dolusunuz namazı da imam kıldırmasın o zaman her zaman dın konusunda bızden daha bılgılı ınsanlar olabılır danısmakta ne kotuluk var kımse benım adıma dua etmeyecek ve komse para almayacak
sana dua okutmasını istiyorsan camilerde kuran kursları var oraladaki hocalar senin hocanın hayatında görmediği bilmediği dersleri vereerek orda hoca oluyorlar ve sana okumayı öğretiyorlar bence onları denemelisin. Gayet kolay erişimleri de.Kadın dua etmıyor anlamadınız galıba sana dua okutuyor allahım ya nasıl ınsanlar toplanmıs buraya ne kadar kotuluk dolusunuz namazı da imam kıldırmasın o zaman her zaman dın konusunda bızden daha bılgılı ınsanlar olabılır danısmakta ne kotuluk var kımse benım adıma dua etmeyecek ve komse para almayacak
kadinin reklamini yapmiyor direk kendi reklamini yapiyorİmamsız kılınan namaz kabul olmuyor mu?
Bence siz kadının reklamını yapıyorsunuz.
Hay Allahım yaa.
Gerçekten önce dinimizi öğrenip sonra yorum yazın böyle konularla ilgili.Çok bilmiş arkadasım kutsal kıtabımız bır tane ama duaların toplanmıs oldugu kıtaplar bır sürü mesela hz. Yunus un balıgın karnında ettıgı dua bu dua kıtaplarında yazar bunun gıbı bır suru ornek dua var
Ne duasi ettireceksin koca bulma duasi sevgiliyi baglama duasi hangisiOf hadi siz devam edin işsizler ordusu kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?