- 6 Mayıs 2018
- 42
- 11
- 8
- 37
- Konu Sahibi Melekmelek3334
-
Sen okuyup üfle nefesin kuvvetli belli bu arada bir sürü mesaj geliyor bu kadın nerde diye ama şuraya cesaret edip yazan yok :)yok canim ben hoca degilim hic alakamda yoktur boyle seylerle buna ragmen
yok ben bilmem canim Allah bilir en iyisini ama sen yinede gitte bi okuttur uflettir
Siz de gelmiş burda konuyu anlamadan eleştiriyorsunuz herkes önce kendine baksınBişr-i Hafi Hz. meyhanelerden çıkıp evliya olan bir adam.
Horasan-Bağdat.
Bir araştırın, zarar gelmez.
Bunu diyoruz işte. Bunu diyor inandığın din "Oku" diyor.
Siz gelmiş rakı fotoğrafından din sorguluyorsunuz.
yav he he tamamSen okuyup üfle nefesin kuvvetli belli bu arada bir sürü mesaj geliyor bu kadın nerde diye ama şuraya cesaret edip yazan yok :)
Yemek parası nasıl karşılanıyormuşLütfen bu konuyu tartışmaya çevirmeyelim ben de dindar bir insanım kendim de dua ediyorum ama buradaki konu dualarımızı doğru yapmak allah tan doğru isteklerde bulunmak ayrıca kadın para almıyormuş orada sadece dua ediliyor senin adına yemek yapılıp dagıtılıyormus ınsanlar dua edıyormus sana bunun neresı kotu
Sadece makarna alıyorsun o bişe degıl bence milyarlar isteyenler var işte o günah ve cahillikYemek parası nasıl karşılanıyormuş
Okusa bilecek imanın kimde olduğunu bilmeyeceğini , bunu sorgulamanın bile günah olduğunu , hocayım diye geçinip cahillerin olmayan aklıyla rakı masalarında dalga geçtiklerini .Bişr-i Hafi Hz. meyhanelerden çıkıp evliya olan bir adam.
Horasan-Bağdat.
Bir araştırın, zarar gelmez.
Bunu diyoruz işte. Bunu diyor inandığın din "Oku" diyor.
Siz gelmiş rakı fotoğrafından din sorguluyorsunuz.
Siz de gelmiş burda konuyu anlamadan eleştiriyorsunuz herkes önce kendine baksın
Yok canım üslubu maaşallah sizlerden öğreniriz çok bilmişler ekibiŞu ana kadar hiç ban yememiştim. Sanırım bununla yiyeceğimEğer bulur da giderseniz üslubunuzla ilgili de bir dua tavsiye etmesini isteyiniz.
Yav noldu bi üfleseydinyav he he tamam
Sen alıntıla vicdanlı bi mahlukatsın belli:)ne kadar vicdansız dolmuş burası.
konuyu bile alıntılamamışsınız pehh
kiymetli nefesimi senin gibi insanlara harcayamam bebişim ondan uflemiyorumYav noldu bi üfleseydin
Evet inandım çunku verdıgı dualar cok guzel ve kıtaplarda gecıyor yorum beklemıyorum kımseden bılmıyor tanımıyorsanız yazmayın kımsenın aklına ıhtıyacımız yok
Ayyy ölürümmmmm tüh üzüldüm yavrumkiymetli nefesimi senin gibi insanlara harcayamam bebişim ondan uflemiyorum
Çok üşeniyorum cicim başkasına okutup cennete ışınlancam el sallarım sizlereHımm demek dualar çok güzel. Çok ilginç, nereden buluyor acaba o duaları?
1 tane kitap var, onu bile açıp okumaya üşeniyor musunuz?
kayseride dua yazan bir hoca gibi bisey varmis dua yaziyormus senin yerine yemek dagitiyormus 3 gun icinde duan kabul oluyormus bayan adres soruyorne kadar vicdansız dolmuş burası.
konuyu bile alıntılamamışsınız pehh
Lütfen bu konuyu tartışmaya çevirmeyelim ben de dindar bir insanım kendim de dua ediyorum ama buradaki konu dualarımızı doğru yapmak allah tan doğru isteklerde bulunmak ayrıca kadın para almıyormuş orada sadece dua ediliyor senin adına yemek yapılıp dagıtılıyormus ınsanlar dua edıyormus sana bunun neresı kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?