Kayseride hoca kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok canim ben hoca degilim hic alakamda yoktur boyle seylerle buna ragmen
yok ben bilmem canim Allah bilir en iyisini ama sen yinede gitte bi okuttur uflettir
Sen okuyup üfle nefesin kuvvetli belli bu arada bir sürü mesaj geliyor bu kadın nerde diye ama şuraya cesaret edip yazan yok :)

Siz de gelmiş burda konuyu anlamadan eleştiriyorsunuz herkes önce kendine baksın

Yemek parası nasıl karşılanıyormuş

Okusa bilecek imanın kimde olduğunu bilmeyeceğini , bunu sorgulamanın bile günah olduğunu , hocayım diye geçinip cahillerin olmayan aklıyla rakı masalarında dalga geçtiklerini .

Siz de gelmiş burda konuyu anlamadan eleştiriyorsunuz herkes önce kendine baksın

Ben gayet anladığım için zerre alaya bile alamadan, tüm acı hislerimle yazıyorum.
Önce kendime de bakıyorum, siz bir bakın bakalım:
Allah'a "garanti" dua yollama peşinde, nasıl kandıracaksınız-ikna edeceksiniz Allah'ı çok merak ediyorum, anlatır mısınız?
Teyzenin anlaşması, Müslümanlık derecesi neymiş, onu anlatın diyorum işte.

Evet inandım çunku verdıgı dualar cok guzel ve kıtaplarda gecıyor yorum beklemıyorum kımseden bılmıyor tanımıyorsanız yazmayın kımsenın aklına ıhtıyacımız yok

Hımm demek dualar çok güzel. Çok ilginç, nereden buluyor acaba o duaları?
İnancınızın dayandığı 1 tane kitap var zaten, onu bile açıp okumaya üşeniyor musunuz?

Her yeri kötü!! Allah seni kul diyr kabul etmiyor mu da başkalarına dua ettiriyorsunız.. Du bi de para veriyorsunuzdur siz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…