- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi Melekmelek3334
-
yo bence sevinmelisin okurum uflerim diyip seni keklemediğim içinAyyy ölürümmmmm tüh üzüldüm yavrum
Merak edeceğin bi konu değil alanın değilne kadar vicdansız dolmuş burası.
konuyu bile alıntılamamışsınız pehh
Para verilmiyor azıcık okuyun yazılanları öf valla boş insanlrsınız ya sadce elestırmek baska bıse degıl ısınızHer yeri kötü!! Allah seni kul diyr kabul etmiyor mu da başkalarına dua ettiriyorsunız.. Du bi de para veriyorsunuzdur siz
Onu keklenenler düşünsün bizim sıkıntımız yok o konusçda şükür allah sizlere de yardım etsınyo bence sevinmelisin okurum uflerim diyip seni keklemediğim için
kafan güzelmiş güle güle kullanÇok üşeniyorum cicim başkasına okutup cennete ışınlancam el sallarım sizlere
kayseride dua yazan bir hoca gibi bisey varmis dua yaziyormus senin yerine yemek dagitiyormus 3 gun icinde duan kabul oluyormus bayan adres soruyor
hımm sizin kafalar kadar olmasa da güzel yazarım ordan sanakafan güzelmiş güle güle kullan
cennete ışınlanacakmış
benim yardima ihtiyacim olursa kendim isterim canim allah aşkina sen benim icin yardim istemeOnu keklenenler düşünsün bizim sıkıntımız yok o konusçda şükür allah sizlere de yardım etsın
Tüh yaaa üzüldümaa ben biliyorum o kadını ama bana mahlukat dedi o yüzden söylemem
Yaxdığını silmeyeydin o zaman. Para vermesen nolur hala çok doğru olduğunu mu söylüyorsunPara verilmiyor azıcık okuyun yazılanları öf valla boş insanlrsınız ya sadce elestırmek baska bıse degıl ısınız
Diosun hadi bakalımbenim yardima ihtiyacim olursa kendim isterim canim allah aşkina sen benim icin yardim isteme
yaz canım öpücükte iliştir altinaVALLA YAZIK SİZLERE HEPİNİZ OKUMADAN KONUYU ANLAMADAN YA
hımm sizin kafalar kadar olmasa da güzel yazarım ordan sana
Yaxdığını silmeyeydin o zaman. Para vermesen nolur hala çok doğru olduğunu mu söylüyorsunvalla bravo.. Allah boşa kitap göndermiş hacıyı hocayı göndereydi yeterdi bize ne diye vahiydi peygamberdi kitaptı uğraşmış.. Boş boş işler işte.. ( töbe töbe)
tabi ki altına başka şeyler de iliştircemyaz canım öpücükte iliştir altina
Herkes uyurken namaz var tamam teeccut namazı bunu pegamber tavsiye ediyor zaten elalemin kadınına gitmenize gerek yok. Cuma günü de hadislerde gelen rivayetlerle yine dua et. Kandil Son 400 yılda çıkarılan bişidir islamda böyle bi kutlama Vs yok. Son olarakda madem bunlar makbul neden bunları değerlendirmeyip başkasına ihtiyac duyuyosunuz? Git işine derken benim dediğim nereyi yalanliyosunuz acaba ben İslâma ters bişi mi dedim? Peygamber git şu duayı yap demedi kimseye her hadisi inceleyin ben sana şu duayı tavsiye edeyim dedi ve bu larda sınırlı zaten alın okuyun 30 taneyi geçmez. Kendinizi alım gorup burda sizi uyaranlara git işine yok çok bilmiş bilmem ne diyosun. Böyle hacı hocalar yüzünden ne halde şu ülke bi etrafıniza bakın.Niye herkes uyurken gece kalkıp kıldıgın namaz ettıgın dua ya da kandil gunlerı ya da cuma gunlerı edilen dualr makbuldur bunları bılmıyor muyuz ya gıt ısıne
Çok ilginç sen buraya soruyorsun,onlar da sana mı soruyor,iyiymişSen okuyup üfle nefesin kuvvetli belli bu arada bir sürü mesaj geliyor bu kadın nerde diye ama şuraya cesaret edip yazan yok :)
ilistir iliştirde bende senin gibi insanlara gosterip duaniz kabul olacak coh boyuk keramet var bu kagitta diyip yemleyeyim biraztabi ki altına başka şeyler de iliştircem
Okumadan yazan sizin gibi bir sürü insan var derdi sadece eşestırmek olan su an bunu burda gordum o yuzden sıldım daha agır konusurum ama gerek yokYaxdığını silmeyeydin o zaman. Para vermesen nolur hala çok doğru olduğunu mu söylüyorsunvalla bravo.. Allah boşa kitap göndermiş hacıyı hocayı göndereydi yeterdi bize ne diye vahiydi peygamberdi kitaptı uğraşmış.. Boş boş işler işte.. ( töbe töbe)
İlginç olan sizlersiniz bence ve bunun farkında bile değilsinizÇok ilginç sen buraya soruyorsun,onlar da sana mı soruyor,iyiymiş
Sen zaten yemlenmişsin yavrum merak etme anlaşılıyorilistir iliştirde bende senin gibi insanlara gosterip duaniz kabul olacak coh boyuk keramet var bu kagitta diyip yemleyeyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?