Kayseride hoca kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para verilmiyor azıcık okuyun yazılanları öf valla boş insanlrsınız ya sadce elestırmek baska bıse degıl ısınız
Yaxdığını silmeyeydin o zaman. Para vermesen nolur hala çok doğru olduğunu mu söylüyorsun valla bravo.. Allah boşa kitap göndermiş hacıyı hocayı göndereydi yeterdi bize ne diye vahiydi peygamberdi kitaptı uğraşmış.. Boş boş işler işte.. ( töbe töbe)

yaz canım öpücükte iliştir altina
tabi ki altına başka şeyler de iliştircem

Niye herkes uyurken gece kalkıp kıldıgın namaz ettıgın dua ya da kandil gunlerı ya da cuma gunlerı edilen dualr makbuldur bunları bılmıyor muyuz ya gıt ısıne
Herkes uyurken namaz var tamam teeccut namazı bunu pegamber tavsiye ediyor zaten elalemin kadınına gitmenize gerek yok. Cuma günü de hadislerde gelen rivayetlerle yine dua et. Kandil Son 400 yılda çıkarılan bişidir islamda böyle bi kutlama Vs yok. Son olarakda madem bunlar makbul neden bunları değerlendirmeyip başkasına ihtiyac duyuyosunuz? Git işine derken benim dediğim nereyi yalanliyosunuz acaba ben İslâma ters bişi mi dedim? Peygamber git şu duayı yap demedi kimseye her hadisi inceleyin ben sana şu duayı tavsiye edeyim dedi ve bu larda sınırlı zaten alın okuyun 30 taneyi geçmez. Kendinizi alım gorup burda sizi uyaranlara git işine yok çok bilmiş bilmem ne diyosun. Böyle hacı hocalar yüzünden ne halde şu ülke bi etrafıniza bakın.

Okumadan yazan sizin gibi bir sürü insan var derdi sadece eşestırmek olan su an bunu burda gordum o yuzden sıldım daha agır konusurum ama gerek yok

sen gel burda dua ediyorum kabul oluyor diyip allaha sirk kosan insanlardan bahset medet um sonrada cennete ışınlanacağım diye bekle şaka olmalisin sen ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…