zeki yılmazın eli ve ilgisine ii diyorar sadece iletişimi olmadığı ve hastaya pek vakit ayırmadığı içinmi memnun kalmadınnıztesadüf eseri Tolga Bey'le tanıştım ilk gebeliğimde.Kesinlikle tavsiye ederim.İnsaniyeti,bilgisi, uzun zaman ayırması,cep no sunu vermesi,siz daha odaya girmeden ayağa kalkması
(bu gibi şeylere önem veriyorsanız) vs vs. her sorunuza cevap verir,panik değildir,rahatlatır.Gebeliğim düşükle sonuçlandı şu an hamile değilim ama tekrar hamile kalsam ilk gideceğim dr dur.Şu da var forumda herkes bir şekilde bir dr dan memnun ama her doktor herkese iyi gelmiyor herkes memnun kalmıyor.Ben Zeki Yılmaz'dan,Zehra Kalınlı(Tekden) hiç memnun kalmadım.Zaten bayan dr istemiyorum.Mehmet Karahançer onu da tavsiye ederim ama genç kızken gitmiştim belki gebeler memnun değildir.Doktor dediğin biraz da insaniyetli olmalı hastaya para gözüyle bakmamalı.Şahsen ben bunları önemsediğim için Tolga Atakul'a gidiyorum.
merhaba cambaz;bak hala doğum olmamış zamanını dolduracak herhalde sen şimdi yenimi gittin geçenlerde yazdığından sonra gittiğnden berimi 100 gr almış sadece,kuzenimizin eşi bebeğini 2450 doğurmuştu hatta hastaneden çıktıklarında 2250 ydi normal doğumla doğdu ve gayet sağlıklı bir bebekti merak etme bence hem o ölçümler ne kadar doğruki yanılma payı var 500-800 gr arası
merhaba cambaz;
sana bişe sorcam..erciyes kartaldaki zeki yılmaz hk bilgin var mı?
sezeryan yanlısı falan yazmış birileri nette öyle mi acaba?
ya ben bi de hümada doğum yapmak istemiyorum değiştirsem kimle değiştircem offf
erciyes kartalda doğum ücreti 500 liraydı dimi? bi de özel oda veriyolar mı doğumdan sonra?
ben zeki yılmaza gitmiyorum ama oturduğum binada bir çok kişi ona gitti ve çoooook memnun kaldılar ama hiç biri normal doğum yapmadı zaten zeki bey kendisi söylüyormuş normal doğumlara girmiyorum diye diğer doktorlara yönlendiriyormuş,doğum ücreti 450-550 gibi bişeydi sanırım hiç sormadım,özel oda veriyorlarmı doğumdan sonra yazmışsın,normal doğum yapıncamı diyrsun hemen taburcu etmiyorlar zaten bir kaç saat kalıyorsun normal doğum bile olsa hastanede o yüzden veriyorlardır bence,neden hümada doğum yapmak istemiyorsun doktorundan memnunsan çok takılma bence bende orda doğum yaptım ama bir sorun yaşamadım tanıdığım bir çok kişide orda doğum yaptı hiç sorun yaşayan görmedim illaki vardır olumsuz şeyler söyleyen,benim şimdi gittiğim doktorada olumlu söyleyen çok ama olumsuz söyleyende çok detaycı biri olmama rağmen takılmamaya çalışıyorum herşey kısmet işi mükemmel bir hastanedede sorun yaşayabiliyorsun sonuçta
evet canım hastanede kalıyosun ama bi odada bi kaç kişi de kalınabiliyomuş o yüzden sordum..
zeki bey de normal doğum yapan bi arkadaşım çok memnun olduğunu 2. doğumu da normal yapacağını söyledi o yüzden istiyorum görünmeyi aslında..
bi de cahit te randevu oldum şeker yükleme testi, teteanoz aşısı falan hiçbişeyi sormadı bu sefer çok tereddütte bıraktı beni
bilemiyorum canım yaa kafam kariştı bayaa bir de burda yazmışlar ya en temizi erciyes kartal diye o yüzden daha iyi bi hastanede doğum yapmak varken vaktiyle değiştirsem mi diyorum..
zeki yılmazın eli ve ilgisine ii diyorar sadece iletişimi olmadığı ve hastaya pek vakit ayırmadığı içinmi memnun kalmadınnız
yalnız zeki bey belli bir aydan sonra almıyormuş hamile hasta bir yerde duymuş yada okumuştum yani 5.ayından önce olması gerekiyormuş benim komşulardan biri aralıkta doğum yaptı o odada yalnızdı iki kişilik odamı tek odamı diye soruyorlarmış ikisinin arasında 100 lira fark varmış o kadarcık bir fark için kimse kalmaz bence iki kişilik odada,cahit bey çok güzel muayene ediyor hastalarıyla iletişimi çok güzel ama çok kalabalık birde ben test sonucumu göstermek için içeri girememiştim yani yanındaki asistan götürüp göstermişti diğer hastalarınkinide benimkinide ilaç yazılacaksa reçeteyi yazıp asistana veryor o getiriyor dışarıya buda çok sinir bozucu ben orda beklerden kadının birine haftanız uygun şeker yükleme yapalım diye çıkmıştı asistan kadında şaşırıp kalmıştı ama benim yapılacağından haberim yok söylemediniz diğer kontrolde diye böyle durumlar beni çok gerer o yüzden gitmek istememiştim cahit beye ben
hümada mı soruyolarmış erciyeste mi?
evet cahit in o tür sıkıntıları var, tam emin olsam doktorumdan hastaneye de katlanırım ama şu son zamanlarda çok iyi şeyler duymadım hakkında o yüzden çok tereddütteyim işyerinden arkiler sen hala o adama mı gidiyosun diyolar şaşırıyolar uff bilemiyorum..
15 gün sora gitcem zekiye bi bakcam bakalım..
erciyeste soruyorlar zaten hümanın odaları çok küçük ikinci bir yatak sığmazki,cahit bey hakkındamı kötü şeyler duymuşlar,zeki beye gideceksen şimdiden randevu al bence birde söyle nekadarlık hamile olduğunu
tamam canım..
evet cahit bey hk hiç iyi şeyler söylenmiyo bizim kurumda başına bişeler gelen bi sürü insan var.
zeki yılmazdan da randevu alınmıyo taa geceden sıra alcakmışım..
evet canım doğru söylüyosun aslında her şey olacağına varıyo çok takmamak lazım..benim doktorumla ilgilide çok olumsuz şeyler duyuyorum ama kulaklarımı tıkadım artık yok birine kürtaj yapmış bebeğin kol bacak kemikleri kalmış sonra başka doktor çıkarmış,yok birini ameliyat etmiş yapamamış en son fakülteye göndermiş hepsini almak zorunda kalmışlar vs daha bir sürü şey
Ya arkadaşlar yine kafam bi dünya ...
Memorialda doğum yapan yada Fatma Kutlusoy a giden var mı ...
Bu gidişle evde doğurucam tövbe tövbe yaaa ...
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin herkese...
Memorial da çok pahalı gibi ...Ama doktorumu da seviyorum ...
Sanırım orada doğurucam...
Hiç var mı aranızda memorialda doğum yapacak yada yapmış olan ????
Erciyes Kartal da var aklımda ama çoooook klabalık br hastahane ...Zeki Bey'e bir kere gitmiştim...
Ne önerirsiniz kafam yine çok karışık ...
bence de değiştirme artık doktorunu ben fatma hanıma gidiyorum ama daha yorum yapamam 2 defa gittim iyi gibiydi doğum yapana sormak lazım memorialde ne kadarmış fiyatlar sen biliyor musun ben sormadım dahaYa arkadaşlar yine kafam bi dünya ...
Memorialda doğum yapan yada Fatma Kutlusoy a giden var mı ...
Bu gidişle evde doğurucam tövbe tövbe yaaa ...
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin herkese...
Memorial da çok pahalı gibi ...Ama doktorumu da seviyorum ...
Sanırım orada doğurucam...
Hiç var mı aranızda memorialda doğum yapacak yada yapmış olan ????
Erciyes Kartal da var aklımda ama çoooook klabalık br hastahane ...Zeki Bey'e bir kere gitmiştim...
Ne önerirsiniz kafam yine çok karışık ...
bence de değiştirme artık doktorunu ben fatma hanıma gidiyorum ama daha yorum yapamam 2 defa gittim iyi gibiydi doğum yapana sormak lazım memorialde ne kadarmış fiyatlar sen biliyor musun ben sormadım daha
Canım 1.500 normal doğum ...
Epidural sezeryan 1.750 ...
Memorial da doğum yapan var mı ki işte ama artık ben de pek değiştirmeyi düşünmüyorum
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında
İyi ya fiyatlar normal yine İstanbul uçmuş resmen orda olsak özel falan hikaye olurdu heralde batarız sonra :)
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım epey az kalmış senin . doğumdan sonra tecrübelerini ve doğum hikayeni yaz :)
Evet canım inşallah hayırlısıyla bir doğuralım ...Buradan deneyimimi paylaşırım inşalllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?