kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

hadi gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütsün maşallah :)
sen çetin arık ta yaptırmak istiyodun heralde olmadı mı?

herkese selam kızlar.. gebeliğimi yeni öğrendim heyecanlıyım biraz..
acıbadem hastanesinde önereceğiniz, memnun olduğunuz doktor var mı..
hayırlı olsun ben acıbademe gidiyorum özge hanıma menunum sıkıntım yok rahat rahat herseyı sorabılıyosun 45-30 dk zaman ayırabılıyor, senın sormana gerek kalmadan tek tek anlatıyor. ben menunum tavsıye ederım sadece dogum cok pahalı kafamı karıstıran tek sey bu 2500 den baslıyo paket sezerıyan olursa 500 tl daha fark alıyolarmıs.

Ben tekdende Gülcan Yazıcı Özgün var ona gidiyorum henüz 2 kere gittim amaçok memnun kaldım tavsiye ederim

teşekkür ederim yorumlarınız için.. sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah..

"cambazzz" "pretty_rose" canlarım teşekkürler.. normal doğum çok istememe rağmen olmadı bebeğin suyu geldi sancı olmadı mecburen sezeryan oldu.. doğumumu hiç aklıma gelmeyecek şekilde çorumdaki kontrollerimi yapan doktorum yaptırdı.. bebeğim 3 haftalık oldu doğum tarihini bekleyemedi :))

Ayyyyyy ço0k heyecanlı :)))) Ama canım benim zaten 37 , 38 bu haftalar normal miadı dolmuş oluyor ...Öyle değil mi kaç kilo doğdu , küveze alınmamıştır di mi ...
Güzel annemi yakından göreyim,uykularından edeyim demiş maşallah kuzucuğuna :)

dün kontrole gittik 36+4deydik ve bebeğimin kilosu 1900gr doğumumuza 3 hafta kaldı ve bu durumu öğrendiğim andan bu yana çok canım sıkkın

canım benim ne güzeel olmuş kollarında şimdi bebeğin Allah hayırlı uzun ömürler versin..

dün kontrole gittik 36+4deydik ve bebeğimin kilosu 1900gr doğumumuza 3 hafta kaldı ve bu durumu öğrendiğim andan bu yana çok canım sıkkın

canım zaten bebişler son ayda kilo alıyo üzülme daha bir ayı var..
antep fıstığı, muz, pekmez bebeğe kilo aldırıyo diye biliyorum canım..
sağlıklı olsun da inşallah doğduktan sora bile toparlar kendini..

İnşallah erkenden gelmeye kalkmazsa bu 3 haftada daha sağlıklı ve sıkı bir beslenme programı uygulayacağım sizde dualarınızı eksik etmeyin. Vakti zamanında Sağlıkla Sıhhatle Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi

arkadaslar hepatit aşını yaptırdınızmı ne zaman yapılıo yardımcı olursanız cok sevınırım kımı 18. haftadan once olmaz dıo kımıde ılk aylarda bıle yapılabılır dıo kafam cok karıstı

inşallah erken gelmez bebeğin,peki doktorun daha önce bahsetmemişmiydi bebeğin kilosundan fatma hanıma gidiyordun değilmi,yani kilosu az vs bişey dememişmiydi,inşallah 40.haftada doğum yaparsın bol bol dinlen kendini yormamaya çalış

Olsun canım benim hiç sıkma canını hem onlar tahmini kilo ...
Hangi doktora gidiyordun ben de merak ettim ...
Ben fatma hanıma gidiyordum o kilosuna 1850 demişti ...Sonra başka bir doktor 1900 dedi ...Sonra Mehmet Tayyar 1550 dedi :/
Canı başında olsun diyorlar ya burda hani ...Önemli olan o sen kuzuna aldırırsın kiloları bir sağlıkla doğsun da annesi ...
Hem az buz değil ki son haftalarda alacak esas kiloyu ...2000.i geçse daha ne ki ...
Allah yardımcımız olsun hepimizin ...

canım sen fatma hanıma mı gidiyorsun ben de çok övüyorlar diye bir de pek bayan iyi doktor bulamadığımdan ona gidiyorum şuanda iyi gibi ama daha 3 aylık zaten nasıl falan bilmek istiyorum off zor bu işler ya :18::18:

küvöze almadılar 3 kg 50 cm doğdu oğluşum iyikide doğmuş canım yaa :)) doktorum korkmamamı bebeğim bütün gelişimini tamamladığı için küvöze alınmayacağını söyledi.. rabbim sizlerinde yardımcısı olsun inşaallahh

hayırlı olsun rabbim analı babalı buyutsun .. hayırla sağlıkla buyusun ne güzel kokuyodurr o şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…