- 6 Ocak 2014
- 361
- 24
- 38
Elif Çınarı bana çok övmüşlerdi ama ben acıbademe gitmedim bilginiz olsun
sen nereye gidiyorsun, memnun olduğun doktor var mı..
hanımlar ben doğum yaptım rabbim sizleride kurtarsın hayırlısı ile sağlıklıca.. bebeğim süpriz yaptı 3 hafta erken geldi annesi gibi tez canlı :)) diyeceğim şu ki kısmet nereyse orası oluyor çabalar bazen boşa oluyormuş..
hayırlı olsunherkese selam kızlar..gebeliğimi yeni öğrendim heyecanlıyım biraz..
acıbadem hastanesinde önereceğiniz, memnun olduğunuz doktor var mı..
Ben tekdende Gülcan Yazıcı Özgün var ona gidiyorum henüz 2 kere gittim amaçok memnun kaldım tavsiye ederim
hayırlı olsunben acıbademe gidiyorum özge hanıma menunum sıkıntım yok rahat rahat herseyı sorabılıyosun 45-30 dk zaman ayırabılıyor, senın sormana gerek kalmadan tek tek anlatıyor. ben menunum tavsıye ederım sadece dogum cok pahalı kafamı karıstıran tek sey bu 2500 den baslıyo paket sezerıyan olursa 500 tl daha fark alıyolarmıs.
herkese selam kızlar..gebeliğimi yeni öğrendim heyecanlıyım biraz..
acıbadem hastanesinde önereceğiniz, memnun olduğunuz doktor var mı..
"cambazzz" "pretty_rose" canlarım teşekkürler.. normal doğum çok istememe rağmen olmadı bebeğin suyu geldi sancı olmadı mecburen sezeryan oldu.. doğumumu hiç aklıma gelmeyecek şekilde çorumdaki kontrollerimi yapan doktorum yaptırdı.. bebeğim 3 haftalık oldu doğum tarihini bekleyemedi :))
"cambazzz" "pretty_rose" canlarım teşekkürler.. normal doğum çok istememe rağmen olmadı bebeğin suyu geldi sancı olmadı mecburen sezeryan oldu.. doğumumu hiç aklıma gelmeyecek şekilde çorumdaki kontrollerimi yapan doktorum yaptırdı.. bebeğim 3 haftalık oldu doğum tarihini bekleyemedi :))
dün kontrole gittik 36+4deydik ve bebeğimin kilosu 1900grdoğumumuza 3 hafta kaldı ve bu durumu öğrendiğim andan bu yana çok canım sıkkın
canım zaten bebişler son ayda kilo alıyo üzülme daha bir ayı var..
antep fıstığı, muz, pekmez bebeğe kilo aldırıyo diye biliyorum canım..
sağlıklı olsun da inşallah doğduktan sora bile toparlar kendini..
İnşallah erkenden gelmeye kalkmazsa bu 3 haftada daha sağlıklı ve sıkı bir beslenme programı uygulayacağım sizde dualarınızı eksik etmeyin. Vakti zamanında Sağlıkla Sıhhatle Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
dün kontrole gittik 36+4deydik ve bebeğimin kilosu 1900grdoğumumuza 3 hafta kaldı ve bu durumu öğrendiğim andan bu yana çok canım sıkkın
Allah hayırlar kurtarsın. Fatma hanımı her sitede çok övülüyor tercih sizin. Bizler sadece yaşanılanı anlatıyoruz. Dikişi Fatma hanım atmıyor, asistanı atıyor diyen arkadaşım Cahit beye ikinci doğumunu yaptı. Ikinci doğumum okadar kolay oldu ki sezeryan olmama rağmen hiç sancım olmadı dedi.
Ayyyyyy ço0k heyecanlı :)))) Ama canım benim zaten 37 , 38 bu haftalar normal miadı dolmuş oluyor ...Öyle değil mi kaç kilo doğdu , küveze alınmamıştır di mi ...
Güzel annemi yakından göreyim,uykularından edeyim demiş maşallah kuzucuğuna :)
canım benim ne güzeel olmuş kollarında şimdi bebeğin Allah hayırlı uzun ömürler versin..
hayırlı olsun rabbim analı babalı buyutsun .. hayırla sağlıkla buyusun ne güzel kokuyodurr o şimdiihanımlar ben doğum yaptım rabbim sizleride kurtarsın hayırlısı ile sağlıklıca.. bebeğim süpriz yaptı 3 hafta erken geldi annesi gibi tez canlı :)) diyeceğim şu ki kısmet nereyse orası oluyor çabalar bazen boşa oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?