aslında endişe edecek bı durum yok rahat olun.. şu kadar soyleyeyim; 38.hafta nst ye gıttıgımde bebeğim 2500 gr görünürken 38+6 da 3560gr dogdu.. moral bozmak yokdün kontrole gittik 36+4deydik ve bebeğimin kilosu 1900grdoğumumuza 3 hafta kaldı ve bu durumu öğrendiğim andan bu yana çok canım sıkkın
arkadaslar hepatit aşını yaptırdınızmı ne zaman yapılıo yardımcı olursanız cok sevınırım kımı 18. haftadan once olmaz dıo kımıde ılk aylarda bıle yapılabılır dıo kafam cok karıstı
canım bende bunu çok merak ediyorum sürekli sağlık ocağındanda arayıp duruolar ama çalışıorum her zaman izin vermezler bunu hastanede falan yaptıramazmıyız acaba
saglık ocakları takıp edıyo bubıldıgım kadar ben bu gun yaptırdım kurtuldum:) 1 doz daha yapılacakmıs 2doz da tetanoz
canım ama cah,t bey bana kesinlikle 20 haftadan önce aşı falan yaptırmıyorsun dedi senin kaç haftalık şuan
14 haftalıgım sımdı 20 olmasının sebebı dusuklerın asıya baglanması dedı ama hıc bı zararı yok dedı hemsıre hayırlsı olsun ya ıns kotu bısey olmaz
küvöze almadılar 3 kg 50 cm doğdu oğluşum iyikide doğmuş canım yaa :)) doktorum korkmamamı bebeğim bütün gelişimini tamamladığı için küvöze alınmayacağını söyledi.. rabbim sizlerinde yardımcısı olsun inşaallahh
benım teyzemde doktor hıc bı zararı olmadıgını soyledı sımdı 20. haftaya bırakıncada hepsini ust uste yaptırman gerekcek kolun agrımazmı hepsırem hıc bırını ust uste yapmayalım kolun agrımasın dedı.valla iyice aklım karıştı kardeşim doktorum sakın ha gitmiyceksin 20 haftadan önce oyle bi hakları yok biran önce başından savma derdindeler ondan önce aşı olmaz falan dedi iyice korkuttu beni bşe olmaz inşallah aynı senle haftalarımız bende 15 oluyorum bu hafta
hanımlar siz hepatitlere hamilelik öncesi başladınız o yüzdenmi devam dozlarını yaptırıyorsunuz,ben iki hamileliğimdede yaptırmadım hepatit aşısı hiç bir doktorda söylemedi bana yaptır diye
Oooooooooo maşallahhhhhh 41 kereeeee daha ne olsun zaten :)))))
Amin canım sen bebeğinli günlerin tadını çıkar :) Dediğin gibi darısı başımıza :)
canım ama cah,t bey bana kesinlikle 20 haftadan önce aşı falan yaptırmıyorsun dedi senin kaç haftalık şuan
merhaba.
cahit beye gitiginizi ve humada calıştıgınızı yazmıssınız.
bende 9 haftalık hamileyim. ilk hamileligimde cahit beye gitmiştim.
bugun randevu için aradım ve en erken 1 ay sonra randevu verebileceklerini soylediler.
siz hep bir ay onceden mi alıyorsunuz randevu? nasıl işliyor sistem.
hadi rendevuları erken aldık diyelim. acil bi durum olurda dr a gitmek gerekirse nasıl ayarlanıyor randevular? sıra cok bekleniyor mu?
bu konuslarda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
sağlıklı bi hamilelik dilerim.
Olsun canım benim hiç sıkma canını hem onlar tahmini kilo ...
Hangi doktora gidiyordun ben de merak ettim ...
Ben fatma hanıma gidiyordum o kilosuna 1850 demişti ...Sonra başka bir doktor 1900 dedi ...Sonra Mehmet Tayyar 1550 dedi :/
Canı başında olsun diyorlar ya burda hani ...Önemli olan o sen kuzuna aldırırsın kiloları bir sağlıkla doğsun da annesi ...
Hem az buz değil ki son haftalarda alacak esas kiloyu ...2000.i geçse daha ne ki ...
Allah yardımcımız olsun hepimizin ...
inşallah erken gelmez bebeğin,peki doktorun daha önce bahsetmemişmiydi bebeğin kilosundan fatma hanıma gidiyordun değilmi,yani kilosu az vs bişey dememişmiydi,inşallah 40.haftada doğum yaparsın bol bol dinlen kendini yormamaya çalış
Hayırlısıyla vakti zamanında sağlıklı Sıhhatli Hayırlarla gelir inşallah. Daha önce 1ay önce gitmiştim ozaman 2hafta sonra tekrar gelmem gerekiyormuş ben söylediğini hatırlamıyorum ama 1haftada öyle geçti randevu için uygun zaman vs 5hafta sonra girebilmiştik benim üzüldüğüm 5haftada yalnızca 100gr almış olması önceki periyotlarda normaldi, inşallah hepimiz için herşeyin en hayırlısı olur
Inşallah tatlım izne ayrıldık artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum
Memorial Fatma Hanım'a gidiyorum
Amiiiiiin Hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?