kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

dün kontrole gittik 36+4deydik ve bebeğimin kilosu 1900gr doğumumuza 3 hafta kaldı ve bu durumu öğrendiğim andan bu yana çok canım sıkkın
aslında endişe edecek bı durum yok rahat olun.. şu kadar soyleyeyim; 38.hafta nst ye gıttıgımde bebeğim 2500 gr görünürken 38+6 da 3560gr dogdu.. moral bozmak yok

Son düzenleme:

canım bende bunu çok merak ediyorum sürekli sağlık ocağındanda arayıp duruolar ama çalışıorum her zaman izin vermezler bunu hastanede falan yaptıramazmıyız acaba

canım bende bunu çok merak ediyorum sürekli sağlık ocağındanda arayıp duruolar ama çalışıorum her zaman izin vermezler bunu hastanede falan yaptıramazmıyız acaba

saglık ocakları takıp edıyo bubıldıgım kadar ben bu gun yaptırdım kurtuldum:) 1 doz daha yapılacakmıs 2doz da tetanoz

14 haftalıgım sımdı 20 olmasının sebebı dusuklerın asıya baglanması dedı ama hıc bı zararı yok dedı hemsıre hayırlsı olsun ya ıns kotu bısey olmaz

valla iyice aklım karıştı kardeşim doktorum sakın ha gitmiyceksin 20 haftadan önce oyle bi hakları yok biran önce başından savma derdindeler ondan önce aşı olmaz falan dedi iyice korkuttu beni bşe olmaz inşallah aynı senle haftalarımız bende 15 oluyorum bu hafta

Oooooooooo maşallahhhhhh 41 kereeeee daha ne olsun zaten :)))))
Amin canım sen bebeğinli günlerin tadını çıkar :) Dediğin gibi darısı başımıza :)

hanımlar siz hepatitlere hamilelik öncesi başladınız o yüzdenmi devam dozlarını yaptırıyorsunuz,ben iki hamileliğimdede yaptırmadım hepatit aşısı hiç bir doktorda söylemedi bana yaptır diye

benım teyzemde doktor hıc bı zararı olmadıgını soyledı sımdı 20. haftaya bırakıncada hepsini ust uste yaptırman gerekcek kolun agrımazmı hepsırem hıc bırını ust uste yapmayalım kolun agrımasın dedı.
bıde hasteneye gıdıp kan felan verıyoruz hepatıt tehlıkesı var bı arkadsım hastaneden hepatıt kaptı ben yaptırdım gıttı ya

hanımlar siz hepatitlere hamilelik öncesi başladınız o yüzdenmi devam dozlarını yaptırıyorsunuz,ben iki hamileliğimdede yaptırmadım hepatit aşısı hiç bir doktorda söylemedi bana yaptır diye

belkı bagısıklın vardır yada daha onceden asın oldugu ıcın yapmamıslardır ılk haftalarrda verdıgımız kan tahlılınde cıkıo olup olmadıgı

tesadüf eseri Tolga Bey'le tanıştım ilk gebeliğimde.Kesinlikle tavsiye ederim.İnsaniyeti,bilgisi, uzun zaman ayırması,cep no sunu vermesi,siz daha odaya girmeden ayağa kalkması
(bu gibi şeylere önem veriyorsanız) vs vs. her sorunuza cevap verir,panik değildir,rahatlatır.Gebeliğim düşükle sonuçlandı şu an hamile değilim ama tekrar hamile kalsam ilk gideceğim dr dur.Şu da var forumda herkes bir şekilde bir dr dan memnun ama her doktor herkese iyi gelmiyor herkes memnun kalmıyor.Ben Zeki Yılmaz'dan,Zehra Kalınlı(Tekden) hiç memnun kalmadım.Zaten bayan dr istemiyorum.Mehmet Karahançer onu da tavsiye ederim ama genç kızken gitmiştim belki gebeler memnun değildir.Doktor dediğin biraz da insaniyetli olmalı hastaya para gözüyle bakmamalı.Şahsen ben bunları önemsediğim için Tolga Atakul'a gidiyorum.

canım ama cah,t bey bana kesinlikle 20 haftadan önce aşı falan yaptırmıyorsun dedi senin kaç haftalık şuan

merhaba.
cahit beye gitiginizi ve humada calıştıgınızı yazmıssınız.
bende 9 haftalık hamileyim. ilk hamileligimde cahit beye gitmiştim.
bugun randevu için aradım ve en erken 1 ay sonra randevu verebileceklerini soylediler.
siz hep bir ay onceden mi alıyorsunuz randevu? nasıl işliyor sistem.
hadi rendevuları erken aldık diyelim. acil bi durum olurda dr a gitmek gerekirse nasıl ayarlanıyor randevular? sıra cok bekleniyor mu?
bu konuslarda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
sağlıklı bi hamilelik dilerim.

canım yok hümada çalışmıyorum ben cahit bey evet çok yoğun ben muayeneye gittiğimde diyor zaten hoca 1 ay sonra görüşürüz yada şugün görüşürüz die hastaneden çıkmadan hemen diğer randevumu alıyorum yoksa çok sıkıntı oluyor ama acil durumlarda alıyorlar.ondada biraz bekliyorsun ama aynı gün muayene oluyorsun

Inşallah tatlım izne ayrıldık artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum
Memorial Fatma Hanım'a gidiyorum
Amiiiiiin Hayırlısıyla inşallah

Hayırlısıyla vakti zamanında sağlıklı Sıhhatli Hayırlarla gelir inşallah. Daha önce 1ay önce gitmiştim ozaman 2hafta sonra tekrar gelmem gerekiyormuş ben söylediğini hatırlamıyorum ama 1haftada öyle geçti randevu için uygun zaman vs 5hafta sonra girebilmiştik benim üzüldüğüm 5haftada yalnızca 100gr almış olması önceki periyotlarda normaldi, inşallah hepimiz için herşeyin en hayırlısı olur

bak hala doğum olmamış zamanını dolduracak herhalde sen şimdi yenimi gittin geçenlerde yazdığından sonra gittiğnden berimi 100 gr almış sadece,kuzenimizin eşi bebeğini 2450 doğurmuştu hatta hastaneden çıktıklarında 2250 ydi normal doğumla doğdu ve gayet sağlıklı bir bebekti merak etme bence hem o ölçümler ne kadar doğruki yanılma payı var 500-800 gr arası

Inşallah tatlım izne ayrıldık artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum
Memorial Fatma Hanım'a gidiyorum
Amiiiiiin Hayırlısıyla inşallah

Ben de Fatma Hanıma gidiyorum canım benim :) Kimbilir belki de karşılaştık randevularda ama tanımadık birbirimizi :)...
O ölçümler tahmini zaten ...Hakikakten en önemlisi canı yerinde olması ...Sen hiç takma kafaya erken doğum da değil ...Ciğerleri de her bişeyi gelişmiştir meleğimizin ...Ben doğduğum da 1.800 müşüm ama haftamda doğmuşum erken falan değil ...Sonra annecim bir beslemiş bebeklik fotolarımı görsen tam ısırmalık tombik yanaklar , gayet sağlıklı ...
Doğuma giderken bizlere de dua et e mi hayırlarla kurtulalım ...
Şimdi sen normal doğum istiyorsun sanırım 39.ları bulduğuna göre ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…