kızlar ben kayseriye yeni taşındım ve memorialle acıbadem arasında kaldım Fatma Kutlusoy nasıl bi dr. ayrıca muayene ücretleri ne kadar?
canim ben kayseriliyim ama kayseride yasamiyorm....kismet olursa 2.dogumumu orda yapcam...ama kesinlikle kayseri deyince ERSAD BATMAZ gelir aklima sanirim huma hastanesinde hala...en azindan deneyin bi..
[/QUOTE merhaba... inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucagınıza, ben fatma hanımdan cok memnunum,her konuda kendinizi rahat hissedebileceğiniz içten bi bayan ayrıca sizi bu süreçte gayet iyi yönlendirebilecek bi doktor.. muayene ucreti 35tl oduyoruz, normal veya sezeryan dogum içinde 1250tl epıdural olursa+100 ekleniyo fiyata.. acıbademde de elif hanım var ELİF ÇINAR, o da işini cidiye alan cok tatlı bi bayan, arkadasım dogum yaptı memnundu, bende gebelikten onceki normal kontroller için gitmiştim memnun kalmıştım yanlız acıbademde doğum ucretleri 2200 tl..
merhaba arkadaşlar.... bende 12+2haftalık hamileyim:) dünya hastanesi şengül üçok doktorum... ilgili çoook sakin ve çeknmeden herşeyi sorabileceğiniz bir doktor, tavsiye ederim.... ama doğum için konuşmadım hiç, daha erken malum.... yine de araştırıyorum bakalım.... hüma hastanesinden bir doktor önermiş arkadaş ama ben ordsa normal doğum yapanı görmedm giden herkesi bir türlü sezeryana alıyorlar, hatta bugn de bir arkadaım olck orda... daha önce dünya hastanesinde doğum yapan var mı?
canım ne var ne yok bebiş nasıl göbüş nasıl kilolar ne alemdeçok teşekkür ederim inşallah siz de hayırlı sağlıklı evladınızı alırsınız kucağınıza.. Fatma Hanım'a gitçem ben de, yardımcı olduğunuz için tekrar çok teşekkür ederim.[/QUOT amin.. inşallah.. memnun kalacağınızdan eminim..
canım ne var ne yok bebiş nasıl göbüş nasıl kilolar ne alemdebenim yarın kontrolüm var senin de aynı zamanlardaydı galiba nasıl geçiyo kontroller
canım ne var ne yok bebiş nasıl göbüş nasıl kilolar ne alemdebenim yarın kontrolüm var senin de aynı zamanlardaydı galiba nasıl geçiyo kontroller [/QUOTE teşekkürler canım iyi gidiyo bakalım az kaldı kontroller sıklaştı hazırlıklar tamamlandı.. göbişim ileri doğru top gibi büyüdü çok komik duruyo yani kilo artışım biraz fazla şu an 15 kilo almış görünüyorum neyse ki eşit dağıldı boydan yırtıyorum.. sende durumlar nasıl? hareketleri daha da güçlüdür artık..bu arada isim ne düşünüyosun?
ben de toplamda 9 kilo aldım Fatma hanım kızıyo çikolata şeker yok dieAllahtan benim de çok belli olmuyo da depresyona girmiyorum bebişimizi de gördük annesi kurban olsun ama daha biz isim bulamadık inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize amin canım aminn inşallah.. bende 4 boyutlu var mı yok mu merak ediyorum sormayı hep unutuyorum oğluşu görünce.. acaba son haftalarda mı 4 boyutlu gostericek?
ben de toplamda 9 kilo aldım Fatma hanım kızıyo çikolata şeker yok dieAllahtan benim de çok belli olmuyo da depresyona girmiyorum bebişimizi de gördük annesi kurban olsun ama daha biz isim bulamadık inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize amin canım aminn inşallah.. bende 4 boyutlu var mı yok mu merak ediyorum sormayı hep unutuyorum oğluşu görünce.. acaba son haftalarda mı 4 boyutlu gostericek?
biz geçen ay istedik ama yüzü daha yağlanmadığı için uzaylı gibi görünüyoduson aylarda daha net belli olur demişti istersen bi hatırlat bize göstemişti
biz geçen ay istedik ama yüzü daha yağlanmadığı için uzaylı gibi görünüyoduson aylarda daha net belli olur demişti istersen bi hatırlat bize göstemişti
bize de biz hatırlatmadan bi daha ki kontrolde bakarız dedi. didem87'nin dediği gibi son aylarda daha belirgin oluyo sanırım.
kilo konusunda da bana ilk görüşte bişeyler yemiyo musun sen yoksa falan demişti :)
bize de biz hatırlatmadan bi daha ki kontrolde bakarız dedi. didem87'nin dediği gibi son aylarda daha belirgin oluyo sanırım.
kilo konusunda da bana ilk görüşte bişeyler yemiyo musun sen yoksa falan demişti :) ne güzel kılo konusunda şanslılardansın o zamanbende bu hafta bi hatırlatıcam çünkü artık 1,5 ay dan az kaldı rüyalarımda hergun dogum yapıyorum:18:
amin,inşallah... siz deneyımlısınız ne güzel,benim ılk gebeliğim 52 gibi başladım aldıım başımı gidiyorumne güzel kılo konusunda şanslılardansın o zamanbende bu hafta bi hatırlatıcam çünkü artık 1,5 ay dan az kaldı rüyalarımda hergun dogum yapıyorum:18:[/QU
şanslı sayılırım; diğer oğlumda da 9 kilo almıştım haftasında da eski kiloma dönmüştüm :)
doğumuna da az kalmış Allah hepimize hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi
erkekti demi isim ne düşündünüz bu arada ?
ay ben neler neler görüyorum fatma hanıma bi türlü ulaşamıyoruz,çantayı evde unutuyoruz....ben daha doğum rüyaları görmeye başlamadım ama kendimi normal doğuma hazırlıyorumFatma hanım da çok destekliyo bu düşüncemi siz nasıl doğum yapıcaksınız
ay ben neler neler görüyorum fatma hanıma bi türlü ulaşamıyoruz,çantayı evde unutuyoruz....baştan beri normal doğum istiyodum, fatma hanımda destekleyince iyice gaza geldim annelerimiz bizi nasıl doğurduysa senin doğumunda öyle olucak aksi bi durum olmadıkça diğer seçeneğe hiç yoğunlaşma kadının fıtratında doğurmak vardır diyo inşallah hepimiz için herşey yolunda gider o an..
amin,inşallah... siz deneyımlısınız ne güzel,benim ılk gebeliğim 52 gibi başladım aldıım başımı gidiyorumevet erkek,babası emir istedi bende tuna düşünüyodum her ikisini de koyalım diyoruz EMİR TUNA olsun.. sizinkinin cinsiyeti ne peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?