benimde ilk dogum sezeryan oldugu için ikincide maalesef sezeryan olucakBen doğumuma 3 ay kala dr. Fatma hanım la tanıştım ikinci doğumum için onla devam ettim ve inanın o kadar iyi niyetli ve yardımcı oluyor ki bizlere onu tanıdığım için çok mutluyum.ilk doğumum sezeryan olduğu için bunuda sezeryan oldum.ilk dogumum genel anestezi altında yapılmıştı sonrasında çok agrılarım olmuştu ikinci doğum için fatma hanım epidurali önerdi çok konforlu ve rahattım,bebeğimi emzirdim onla ilgilendim dikişlerimde agrı yok denecek kadar azdı.akşamına ayaga kalktım cerrahisi çok iyiydi sonrasında hiç agrım olmadı.dr.fatma kutlusoy u herkese içtenlikle tavsiye ederim.pişman olmayacagınıza eminim.
benimde ilk dogum sezeryan oldugu için ikincide maalesef sezeryan olucak
pekı Fatma Hanım ikinci dogumda bebegi planlı bir şekilde 1 hafta önceden mi alıyor?
38 hafta 2 gün veya 38-4-5 kadar alınabiliyormuş ben 38 hafta 2 günde sezeryan oldum
arkadaşlar merhaba bende kayseriliyim maraştayım ama kayseride doğum istiorum kısmetse.açıkçası düşük riskim falanda vardı çok sıkıntılı günler geçirdim çok yoruldum o yüzden para umrumda değil dedim acıbadem mesut kaymana gittim bilmiorum ama hiç ttamin olmadım neden bilmiyorum istediğim ilgiyi bulamadım sanki hadi çıkın artık gbi davrandı üzüldüm çünkü hep iyi diye okumuştum.şimdi o kadar paraya değmez gbime geliyor orası hastane olarak çok iyi.fatma hanımı bende çok duydum ama önceden ömür hastanesinde çalışmışya o biraz takıldı kafama yani ömür hastanesi biraz öylesine bir hastane gbi geliyor bana sanırım içinizde orda doğum yapan var bana biraz bilgi verirseniz duacınız olurum.dünya hastanesindede almanyadan gelen bir doktor varmış onuda övüyorlar hiç bilmiyorum yaa[/QU
dogum yapan annelerimiz de bilgilendirirse bizim için çok iyi olur muyane kısmında ilgi kısmında fatma hanım çok iyi ben çok begendim ama doğumu bilmiorum malesef
Arkadaslar ben tam 3ay once doktorum fatma hanımda gebelik takıbını surdurdum ve bu süreçten cok memnun kaldım,bana her konuda cok yardımcı oldu,doğumumu kendisi gerceklestırdı tum gayretıyle yanımdaydı resmen doğumu birlikte yaptık diyebilirim .. fakat memorıal hastanesınde normal dogum yapmak benim için tam bi rezaletti..
Oncelikle dogumumu uzerimdeki kazakla gerceklestırdim ve doğumhaneye spor ayakkabılarımla alındım!! Doğumhaneye girene kadar bana o halde 3tane oda degiştirttiler cok affedersiniz ama suyum gelmiş olmasına rağmen...Doktorum geldıgınde dogumhanede hiç birşey hazır değildi sancı cekerek hazırlamalarını bekledım ... Hastanede kaldıgımız 1gun boyunca odada hiçbir sekilde temizlik yapılmadı.. Sonuc olarak bebegım ve ben enfeksiyon kaptık bebegım enfeksiyondan dolayı 4 gun yoğun bakım unıtesinde kaldı eve bebeksiz dönmek bizi mahvettibu arada yoğunbakım unıtesi de yol gecen hanı gibi hemşireler acil bi durumda temizlik personelıne bırakıyolar o da sağolsun dısarıda pediatri doktoruyla gorusmek için bekleyenleri içeri davet ediyo buyrun burda bekleyın dıye sanki orası bekleme salonu .. Ayrıca butun epızyotomi dikişlerim attı kendılıgınden bırlesmesi tam 1,5 ay surdu ve ben bu donemde acıdan oturamadım! Normal dogum yapıp bu kadar rezıl oldum hastanenin yeni olması bazı kuralların oturmamış olması benim doğum surecımı cok kotu etkıledı doğumunu o hastanede gerceklestırecek olan arkadaslar lutfen dikkat etsin ya da bı kez daha düşünsün .. Özet olarak şu an hepsi gecti bebegimde bende cok iyiyiz şükürler olsun fakat o hastanenin önünden bile gecmeyı dusumuyorum.
yasadıklarınız gerçekten çok kötü ve olmaması gerekn seyleruzuldum sızın adınıza.fatma hanım sanırım dogum konusundada ıyı ama hastaneden memnun kalmamıssınız benim izlenimim hastane hakkında ıyıydı tabii önemli olan ameliyathanesi dogumun yapıldıgı yer ve cihazlar cok önemli tabiki.siz böyle anlatınca bilemedim şimdi baska deneyimi olan anneler de yazsalar keske bizim için asıl önemli olan sizlerin deneyimleri
Tesekkur ederim,evet gercekten kimse yasamamalı bu yuzden paylasmak istedim o hastanede yaşadıklarımı.. Umarım bu tür seyleri kimse yasamaz.. Hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum..
O konuda bi bilgim yok fakat bi yakınımın kayınvalıdesi gectiğimiz aylarda kalca kemiği kırığından dolayı memorıalde tedavi gördü,hastanede kaldı 1hafta sonra enfeksiyondan dolayı malesef hayatını kaybetti bu haber medyada da yer aldı.. Benim yasadıklarım,gördüklerim,duyduklarım... Yani bunların hepsi tesadüf mü,bilemiyorum!Amiiin ins Rabbim cumlemize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.ben bir de meorialdeki laborauvar cihazlarinin kalibrasyonunun iyi olmadigini sonuclarin cok dogru cikmadigini duydum dogrulugu var midir acaba?
slm arkadslar bnde 24 haftalık hamıleyım bnde acıbademde mesut beye gıdyorum ama yakın zamanda ısten ayrılıcakmıs onun ıcın kendıme yenı bır doktor bulayım derken bu topıcı buldum, bnde yazılanları okuduktan sonra fatma hanmdan randevu aldım...aslında kayserılı hanmları bulunca sorucak okdr ck seyım varkı :) mesela bebek arabası neye karar verdınz veya kullandnz bu topıce uygun degıl ama bnada yardımcı olun ltfn :)
ben 2 ay önce acıbadem hastanesinde doğum yaptım doktorm mesut kayman çok memnun kaldım. herkese tavsiye ederim. verdiğiniz paraya kesinlikle değer.
merhaba, bende acıbadem mesut beye gidiyorum 10 haftalık hamileyim. mesut bey yeni dönemde olmuyacak diye bende duydum ve doktor beye sordum ne zaman gitceksiniz die yeni dönemde olmayacağını söledi am atam tarih vermedi, am aben olmassam burda başka doktorlarda var dedi. acıbademden mesut beyden memnunum ama doğuma az kalmışkende doktor değiştirmek istemiyorum.
siz naptınız , tam olarak ne zaman hastaneden ayrılacağını öğrendinizmi?
Fatma hanım, memorial nasıl. doktor önemli evet ama hastane ortamı hijyende çok önemli bence.
mesut bey bana ekım sonu gıbı gıdıcegını soledı bnde kendımı rıske atmak ıstemedım tavsıyler uzerıne fatma hanma gıttım bn ck memnunum fatma hanmdan gayet ılgılı ama ck ust duzey bır doktor oldugunuda dusunmuyorum iyi niyetlı olması ılgılı olması hastanenın suan ck kalabalık olmaması acıbademden sonra kayserıde tercıh edılebılcek tek hastanenın memorıal olması bnı oraya yonlendırdı .ama bı yandan arkadsların yazıları bnm aklımı karstrdı enfeksyon ck onemlı bı durum cunku orda dogum yapan doger arkadslarımdan bole bısey duymamıştım..ama bundan sonrakı ılk randevumda konuyu hastaneyle ve doktorla gorusucem
çok üzüldüm doktor konusunda gerçekten çok hassaım ve hijyen ilgi kendini özel hissetmek benim için çok önemli sözde bunları elde edicem die orayı seçtim şimdi çok endişelendim peki arkadaşım bu durumlarla karşılaşınca fatma hanım ne söledi yani tepkiis ne oldu sana ne açıklama yaptıArkadaslar ben tam 3ay once doktorum fatma hanımda gebelik takıbını surdurdum ve bu süreçten cok memnun kaldım,bana her konuda cok yardımcı oldu,doğumumu kendisi gerceklestırdı tum gayretıyle yanımdaydı resmen doğumu birlikte yaptık diyebilirim .. fakat memorıal hastanesınde normal dogum yapmak benim için tam bi rezaletti..
Oncelikle dogumumu uzerimdeki kazakla gerceklestırdim ve doğumhaneye spor ayakkabılarımla alındım!! Doğumhaneye girene kadar bana o halde 3tane oda degiştirttiler cok affedersiniz ama suyum gelmiş olmasına rağmen...Doktorum geldıgınde dogumhanede hiç birşey hazır değildi sancı cekerek hazırlamalarını bekledım ... Hastanede kaldıgımız 1gun boyunca odada hiçbir sekilde temizlik yapılmadı.. Sonuc olarak bebegım ve ben enfeksiyon kaptık bebegım enfeksiyondan dolayı 4 gun yoğun bakım unıtesinde kaldı eve bebeksiz dönmek bizi mahvettibu arada yoğunbakım unıtesi de yol gecen hanı gibi hemşireler acil bi durumda temizlik personelıne bırakıyolar o da sağolsun dısarıda pediatri doktoruyla gorusmek için bekleyenleri içeri davet ediyo buyrun burda bekleyın dıye sanki orası bekleme salonu .. Ayrıca butun epızyotomi dikişlerim attı kendılıgınden bırlesmesi tam 1,5 ay surdu ve ben bu donemde acıdan oturamadım! Normal dogum yapıp bu kadar rezıl oldum hastanenin yeni olması bazı kuralların oturmamış olması benim doğum surecımı cok kotu etkıledı doğumunu o hastanede gerceklestırecek olan arkadaslar lutfen dikkat etsin ya da bı kez daha düşünsün .. Özet olarak şu an hepsi gecti bebegimde bende cok iyiyiz şükürler olsun fakat o hastanenin önünden bile gecmeyı dusumuyorum.
fatma hanımın yaklasımından her zaman memnundum ben..her sekılde yardımcı olabılecegını belırtti tavsıye ettıği bantlarla acılan dıkıslerım bırlestı.. yanlızca enfeksıyon konusunda anlasamadık..o dıkıslerın acılma sebebının ısrarla enfeksıyon olmadığını doğumdan dolayı benım dokumla alakalı bı durum olabıleceğinı soyledı fakat fatma hanıma muayene olmadan once gıttıgm 3 farklı doktor enfeksıyon oldugunu soyledı.. yanlız fatma hanıma gorundugumde dıkıslerın açılmasının uzerınden 1hafta kadar gecmıstı ben o surede memorıale gıtmek ıstemedıgım ıcın baska bı doktora gunde 2 kez enjektörle pansuman yaptırdım.. sonra hastaneden aradılar bebeğimizinde kontrolu vardı fatma hanımla gorustum muayene ettı demek ıstedığim;belkıde enfeksıyon kalmamıstı ona gıttıgımde.. bebegın enfeksıyonu konusunda üzüldüğünü belırttı gereken kısılerle ılgılı seylerı konusucağını soyledı..benım buraya yazma sebebım benım yasadıklarımı kımse yasamasın.. endıselendırmek ıstemezdım, bende hamıleydım neler dusunduğünü tahmın edebiliyorum ama artık bu kadar gevsek davranamazlar sanmıyorum .. umarım hayırla alırsın bebeğini kucagına... ,sağlıkla alırsın..çok üzüldüm doktor konusunda gerçekten çok hassaım ve hijyen ilgi kendini özel hissetmek benim için çok önemli sözde bunları elde edicem die orayı seçtim şimdi çok endişelendim peki arkadaşım bu durumlarla karşılaşınca fatma hanım ne söledi yani tepkiis ne oldu sana ne açıklama yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?