ben daha doğum rüyaları görmeye başlamadım ama kendimi normal doğuma hazırlıyorumFatma hanım da çok destekliyo bu düşüncemi siz nasıl doğum yapıcaksınız
ilk gebeliğimde 49 la hamile kalmıştım 58le doğum yapmıştım bu hamileliğimde de 49 la hamile kaldım şuan 52,5 la 53 arası değişiyo
ilk çocuğum erkek; Eymen 2 yaşına mayıs ta girecek, şimdi de bi oğlum olacak ona da Kerem düşünüyoruz bakalım.. 2 erkekle işim biraz zor gibi ama
Emir de çok güzel Tuna da 2 si birlikte çok daha güzel, ismiyle yaşasın..
ben mecburen sezaryen olcam ilk doğumum sezaryendi çünkü oğlumla arasında da 2 sene olduğundan dikişlerimde zorlanmadan dolayı yırtılma olabilirmiş
ama bence Fatma hanımın da dediği gibi kadının fıtratı buna uygun zaten çok mecburi sebepler olmadıkça
ve dr.un destek vermesi de çok güzel.
dr. hakkında böyle güzel şeyler duydukça kızlar size dua edip duruyorum iyi ki KK üyesiyim ve üyesisiniz..
bi avazda kurtulun inşallah
ben de bugn fatma hanıma gittim gerçektn memnun kaldım.... onda devam etmeyi düşünüyorum...
aytul hnm a ama karasızımmm ya erkek lerde bana gore daha bıgılı fılan ama esım ıstemıyor yoksaa gderım ercıyes dekı cetın bey e
aytul hnm ıcınkonu acagım bende normal dogum yapan varmı nda acabaaa
hanımlar pekı bu tavsiye ettiginiz doktorların cerrahisi nasıl aacaba?
içinizde Fatma hanıma sezeryan olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?