Ben medical palace hastanesi ne humeyra hanima gidiyorum memnun kaldim fakat erciyes kartal hastanesindede rakip turan ni cok tavsiye ediyorlar
canım oğluşun hayırlı olsun ben rakip beye gidiyorum sölediğin gibi yoğun bi dr değil özelliklede randevulu gidersen hatta bazen bomboş oluyo çokda rahat ilgili korkutmayan bi dr ben seviyorum kendisini doğum fiyatlarını erken olduğu için hiç konuşmadık ama duyumuma göre 1200 falan tamda emin olamamakla birlikte
canım rakip bey erciyes hastanesinde giriş ücreti 75 tl bide şimdiye kadar sadece 30 tl üçlü için verdim diğer kan ve idrarda ücret almadılar kontrolümde 14 haziranda bakalım ayrıntılı yapcakmış ona ek ücret alcakmı pek bi bilgim yok ama allahtan bişi olmazsa unutmazsam o tarihe kadar sorarım inşallahhhhSağol canım senin de bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rakip bey hangi hastanedeydi. Senin kontrolün ne zaman bi gittiğinde benim için sorar mısın ben 33. Haftada gelebilirim ilgilenir mi bi de doğum ücretini sorman mümkün mü sana zahmet
canım rakip bey erciyes hastanesinde giriş ücreti 75 tl bide şimdiye kadar sadece 30 tl üçlü için verdim diğer kan ve idrarda ücret almadılar kontrolümde 14 haziranda bakalım ayrıntılı yapcakmış ona ek ücret alcakmı pek bi bilgim yok ama allahtan bişi olmazsa unutmazsam o tarihe kadar sorarım inşallahhhh
evet canım baya var dr 5 hafta verdi daha 8 günü gitti bende duramıyorum yerimde de işte napalım beklicez artık sanırım ayrıntılı içinde belli bi hafta varki onun için o tarihi verdiAyrıntılı için ek ücret alınır muhtemelen ben burda doğum hastanesinde yaptırdım ücret alınmadı. Sonucu özeldeki kendi doktoruma götürdüm sonrasında.
Ayy baya da varmış kontrolüne unutmazsın inşallah :)
evet canım baya var dr 5 hafta verdi daha 8 günü gitti bende duramıyorum yerimde de işte napalım beklicez artık sanırım ayrıntılı içinde belli bi hafta varki onun için o tarihi verdi
evet canım allah nasip ederse pernsesimiz olcak inşallahhAynen bende her kontrolü iple çekiyorum meraktan :) Evet ayrıntılıyı 21 le 24 arası yapıyolar. Cinsiyeti belli mi
evet canım allah nasip ederse pernsesimiz olcak inşallahhrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
evet canım drda korkutmadı zaten o baya rahatlattı içimi inşallah rabbim cümlesinin evladına sağlık sıhhat nasip etsin sana gelmiş geçmiş olsun bidaha böle şeler göstermesin rabbim canım inşallahhhhMaaşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin. Diğer konuda gördüm kalbinde parlaklık görüldü demişsin. Benim bebeğimin de böbreklerinde büyüme var böyle devam ederse böbrek yetmezliği olur demişti doktor. Çok üzüldüm çok ağladım ama bol bol dua ettim üç hafta sonra gittiğimde sorun düzelmişti. Kendi doktorum dışında bir de doğum hastanesinde riskli gebelik uzmanı takip ediyordu iki doktor da çok şaşırdı bu kadar kısa sürede düzelmesine. Yani demem o ki herhangi birşey varsa bile kendini bırakma ve Allaha sığın. Duaların gücü gerçekten çok çok büyük
evet canım drda korkutmadı zaten o baya rahatlattı içimi inşallah rabbim cümlesinin evladına sağlık sıhhat nasip etsin sana gelmiş geçmiş olsun bidaha böle şeler göstermesin rabbim canım inşallahhhh
aynen canım gerçekten öleAmiinnn canım Allah kimseye yaşatmasın insan en ufak bi olumsuzluk duyunca perişan oluyo annelik böyle bişeymiş demek ki :)
aynen canım gerçekten öle
bu arada canım benim sürem uzun baya istersen bu rakip beyin cebi muhakkak açıyo hastane içindeyse sekreteri değilse kendi pazar günü bile olsa açıyo hastalarına noyu kendi veriyo istersen bi ulaş daha sağlıklı bilgi alırsın 0535 363 85 52 öpüyorum çokkk
canım benim ne demek faydalı olduysam ne mutluTamam canım bi görüşeyim kaçıncı haftada gelmem gerektiğini falan kendisinden öğrenirim de fiyat bilgilerini genelde telefonda vermiyorlar onu sen öğrenebilirsen çok sevinirim. Zaten onun acelesi yok :) Çok çok teşekkür ederim tekrar
Canım ben hümada cahit gözüakçada doğum yaptım 900 ödedik her şey yolunda gitti.ama son haftalarda gideceksen kayseride almıyor kadın doğumcular önceden görüş mutlaka sonnayda takip yapmayabilirlerMerhaba arkadaşlar ben 26 haftalık hamileyim. Kayseriliyim ama şuan doğuda bi şehirdeyim. Doğum için kayseriyi düşünüyorum malum buralar terör bölgesiama orda bildiğim iyi bi kadın doğum uzmanı yok. Son haftalarda gideceğim için önceden araştırma yapmak istiyorum. Önerebileceğiniz hastane ve hekim var mı. Bir de önerdiğiniz hastanelerin doğum ücretlerini biliyorsanız yazar mısınız. Şimdiden okuyup ilgilenenlere teşekkür ederim.
Canım ben hümada cahit gözüakçada doğum yaptım 900 ödedik her şey yolunda gitti.ama son haftalarda gideceksen kayseride almıyor kadın doğumcular önceden görüş mutlaka sonnayda takip yapmayabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?