Kayseride Kadın Doğum uzmanı

inşallah sağlıkla gelirsiniz oğluşunla canım güzel güzelde bir avazda kurtarırsın inşş bende soda içiyorum belkide ondandır dediğin gibi ama çok güzel duygu rabbim isteyen herkese tattırsın inşşşş

İnşallah canım aynen çok güzel Allah herkese yaşatsın bu duyguyu :)

İnşallah canım aynen çok güzel Allah herkese yaşatsın bu duyguyu :)
canım benim naptın rakip beye gidebildinmi memnun kaldınmı drdan kayseriyede gelmişsindir artık heralde inş herşey yolundadır

canım benim naptın rakip beye gidebildinmi memnun kaldınmı drdan kayseriyede gelmişsindir artık heralde inş herşey yolundadır

Canım geçen hafta cuma geldim ama gidemedim malum bayram tatili diye pazartesiye randevu aldım gidicem inşallah yolundadır herşey

Canım geçen hafta cuma geldim ama gidemedim malum bayram tatili diye pazartesiye randevu aldım gidicem inşallah yolundadır herşey
iyi yapmışsın canım bu arada geçmiş bayramın mübarek olsun inş kontrolün güzel geçer ve druna alışırsın

iyi yapmışsın canım bu arada geçmiş bayramın mübarek olsun inş kontrolün güzel geçer ve druna alışırsın

Sağol canım senin de geçmiş bayramın mübarek olsun( kurban bayramı gelecek nerdeyse ama ben yeni gördüm )
Dün gittim doktora herşey yolunda çok şükür oğluş da iyi biraz tombiş hâlâ :) Bana da şekerli şeylerden uzak dur dedi zulüm gibi
Doktoru sevdim iyi ilgileniyo sadece biraz yabancılık çektim kendi doktoruma hastaneme alıştığım için. Ona da zamanla alışırım herhalde daha doğuma kadar çok görücem :)

sen kurbanda da doğum yaparsın ozamanda oğluşla ilgilenirsin hepten unutursun bacımmm şaka şakaaaaa
banada şekerli şelerden uzak dur demişti ilk ozamana kadar hiç tatlı yememiştim oysaki ama insanın hoşuna gidiyo şimdi tombiş olacağını bilmek ama doğumda nasıl olur onu bilemicem :d
drunu sevmene de sevindim canım hep böle güzel gider kontrollerin inşşş

Ayy hakkaten kendimden geçmiş olurum kurban bayramına herhalde
Valla hamur yeme, tuzlu baharatlı yeme tatlı yeme kavun karpuz yeme dedi. Ne yiyim diyecektim de diyemedim
Doktoru sevdim şimdilik bi sıkıntım yok da son 15 gün kala alttan muayene edecem dedi ondan tırstım sanırım çatı muayenesi yapacak

ayyyyy bende ondan korkuyodum arada temmuz annelerine bakıyorum bazılarının drları yapıyomuş bende diyodum inş benimki yapmaz diye bak yapıyomuş neyse o günlerde geçer inş iş 15 güne kalsın dimiii bana daha çoooook varrr
sana sölediklerini banada söledi canım o yeme dedikçe yiyesim geldi bu ayın sonunda şeker yüklemesi yapacakmış inş bi sorun çıkmazda canımın istediğini yerim
bu arada sezeryan olana yapmıyolar sanırım çatı muayenesi senin normalmi olcak acep biz henüz hiç o konulara girmedikte

Aynen bana da hamur kavun karpuz yeme dedi eve geldim yağlama yedim üstüne kavun karpuz çok laf dinliyorum Ben şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı şekerden dolayı değil de bebek çok kilo almasın diye şekerli yeme dedi onu da çok önemsemiyorum açıkçası tombiş bebeğim olsun bişey olmaz
Evet sezeryanda yapmıyolar ama bana sormadı nasıl istiyosun diye şimdilik normal görünüyo alttan muayene edicem bi sorun olmazsa normal yaptırcam dedi. Ben rakip turan ismini kimden duysam o adam sezeryana yönlendiriyor dediler ama bilmiyorum bana öyle bişey demedi keşke doğum yapmış biri bizi aydınlatsa

evet canım iyi olurdu aslında aydınlatsa
bende sen gibi tombiş istiyorum ama doğumun zor olur demişti banada son gittiğimde demekki normal düşünüyo

Hayırlısı canım ya doğar bi şekilde yengem beş kilo çocuğu normal doğurmuş imkansız değil :)
maşallah canım nazar değmesin inşşşş
canım ya sana bişi sorcaktım benim haftalarda bebğin toplanması falan oluyomuydu yada bebek çok aşağıda çıktı çıkıcak hissi

maşallah canım nazar değmesin inşşşş
canım ya sana bişi sorcaktım benim haftalarda bebğin toplanması falan oluyomuydu yada bebek çok aşağıda çıktı çıkıcak hissi

Toplanma oluyo ama o haftalarda bebek aşağıda olmaz canım o dediğini ben şuan bi haftadır falan yaşıyorum özellikle yürürken çıkacak gibi hissediyorum. Bebek büyüdükçe alt tarafa baskı yapıyo onu mu hissediyosun acaba

canım dr da artık göbek deliğimin ordan falan bakıyoda ne bilim özellikle 2 gündür çok baskı hissediyorum vajina üstünde

Herkese mrb hanimlar sonunda àràdigim sayfayi buldum...bende 12 hftalik hamileym rakip beye randevu aldim ilk defa gidicem.bende sezeryn dogumu çok yaptırıyor diye duymuştum Ben sezeryan doğumdan daha çok korkuyorum diyebilirim... tabi Herşeyin hayırlısı neyse o olsun

canım dr da artık göbek deliğimin ordan falan bakıyoda ne bilim özellikle 2 gündür çok baskı hissediyorum vajina üstünde

Dediğim gibi bebek büyüdüğü için baskı hissediyosun canım ama yine de doktora sor istersen. İlerleyen haftalarda hem kaburgalarına hem vajinaya baskı yapıyo nasıl oturacağını şaşırıyorsun. Seda sayan gibi gerile gerile yürüyorum baskıdan

Merhaba arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben ilk defa gittim rakip beye memnun kaldım. İnşallah sende memnun olursun. Ben de çok kararsızım aslında normal doğumdan korkuyorum sezeryanda da sonrası sıkıntı. Bi de sezeryanda uzun süre uyanmıyosun bebeğinle geç buluşuyosun sen görmeden herkes görüyo o yüzden içime sinmiyor :)

Amin hepimiz saaglikla kucagimiza alalim insallah. Sezeryan da ameliyat ve dedigin gibi gec uyanma var ... Bir de ben biraz kilolu hamile kaldim ( diyete basladigim haftada ogrenmem cabasi oldu) kilo da uzun sure yerlesiyo biliyorum o yuzden bir gun aciyi sikintiyi cekip selamete ermek daha iyi gibi .bir de tetanoz asisi oldunuz mu ve kacinci haftada ?

Benim kilo problemim yoktu o yönden hiç düşünmemiştim ama doğru söylüyosun uzun süre vücut kendini toparlayamıyor sezeryanda. Normal doğumda da iki üç gün sancı çekenleri gördüm ondan da biraz gözüm korktu. Hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah kolayca atlatalım. Aşıları 20. Ve 24. Haftada oldum ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…