Kayseride Kadın Doğum uzmanı

normal doğumu bilmiyorum sadece sezeryan fiyatı paket fiyat ayrıdır.Cahit bey ilk randevuyu zaten bir ay sonrasına veriyor.doğumdan hastaneden çıkıncaya kadar bebeğin kontrolleri yapılıyor topuk kanı, işitme testi vs onlar rutindir her yerde öyledir heralde. bence gelebilirsen yakın zamanda gel kayseriye hangi doktora gideceksen konuş

Gideceğin doktordan şimdiden randevu almalısın paket dwğilde vip doğum falan var heralde zten bir gece kalıyorsun bence gerek yok

Gideceğin doktordan şimdiden randevu almalısın paket dwğilde vip doğum falan var heralde zten bir gece kalıyorsun bence gerek yok

Diyarbakırdayım maalesef şimdiden gelmem zor bayrama gelebilirim ancak randevu alırım onda sıkıntı yok da bilmeden de emin olamıyorum telefonda da bilgi vermiyorlar gidip görüşmek lazım ne yapıcam bilmiyorum valla

aslında hamileliğinim ilk zaman larında belirleyip gitsen olurdu tüp bebek sonrası bayramda geldiğinde gidersin canım sıkıntı etme hayılısıyla yaparsın doğumunu inş

aslında hamileliğinim ilk zaman larında belirleyip gitsen olurdu tüp bebek sonrası bayramda geldiğinde gidersin canım sıkıntı etme hayılısıyla yaparsın doğumunu inş

İnşallah canım. Ben burda doğum yapmayı planlıyodum ama işte şartlar el vermiyo maalesef malum terör bölgesi. Son ayda doktorlar bakmıyo diye biraz telaş yaptım önceden belirlemek istiyorum en azından bakalım hayırlısı olsun inşallah

evet zordur tabi Allah yardımcın olsun benim doktorum iyiydi

Dünyam hastanesinde ibrahim demir varmış onu da önerdiler bana giden bilen var mı acaba

bende dr arıyorum lütfen banada yardımcı olun touchme sen bulabildin mi çok az tavsiye edilen dr sayısı var hastane şartları da çok önemli aslında napacaz bilmiyorum gidenler doğum yapanlar bi baksalar iyi veya kötü yorumda bulunsanız çok sevinecez

Kayseri'de doktora gidenler, acaba muayene ücretlerini de yazabilirler mi? yada öğrendilerse doğum ücreti vs.

Canım bende daha kayseriye gidemediğim için kesin karar vermedim rakip turanı çok öneriyorlar ama ben son ayda gidicem ondan randevu almak sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Dünyam hastanesinde ibrahim demiri de duydum giden bi kaç kişiden şimdi doğum ücretini falan da sordurucam bakalım ona göre karar veririm artık

banada burdan bi arkadaş fakültenin dru mustafa başbuğu tavsiye ettibende henüz kayseriye gitmedim şu an araştırma safhasındayım fiyatlar nasıl bende hiç bilmiyorum hastanenin iyi olması da çok önemli araştırırken onu da göz önünde bulunduralım

Kesinlikle hastane ve personelinin ilgisi de önemli. Ben yarın ibrahim demirle ilgili bilgi alıcam onu yazarım buraya sen de öğrendiklerini yazarsan çok sevinirim. Keşke doğum yapan arkadaşlardan bilgilendiren olsa

yazarım tabiki bi arkadaşımdan haber bekliyorum benim riskli gebelik olduğu için ona göre araştırıyor o yüzden hemen söylemek istemedi o bana dönünce sana yazarım umarım geç olmaz

Kesinlikle hastane ve personelinin ilgisi de önemli. Ben yarın ibrahim demirle ilgili bilgi alıcam onu yazarım buraya sen de öğrendiklerini yazarsan çok sevinirim. Keşke doğum yapan arkadaşlardan bilgilendiren olsa
canım mrb maşallah apay ilerlemişsin 2 hafta sonra geleceksin sanırım 33de demiştin
sana sölemek istedim erciyes hastanesini erciyes kartalla birleştirmişler artık orda hizmet veriyo dr ve ilk defa bu kadar çok bekledim ama o günde ameliyatı vrmış ondan öle olmuş dediler bide doğum ücreti değişmezse 1000 tl dedi kız haber edeyim dedim

canım yazamadan geçemedim bu dr bende duydum özeldeki fiyatı en son 300 tl idi bi muayene ücreti şimdi kaç oldu bilmiyorum ama sadece sölemek istedim

Evet canım az kaldı heyecan dorukta :) Bende bu konuya yazmayı unuttum dünyam hastanesindeki ibrahim demirle görüştüm üç ay önceden gelmen lazımdı dedi kabul etmedi.
Rakip beyle görüştürdüm ablamı durumu anlatmış burdan erken bi tarihte gidemeyeceğimi söylemiş o da sağolsun kabul etmiş yani rakip beyde karar kıldım. Doğum için de normal olursa 900 sezaryan olursa 1100 dediler. Sana da çok teşekkür ederim baya zaman vardı ama unutmamışsın :)
Sen ne yaptın ayrıntılıya girdin mi herşey yolunda mı

14ünde gittim canım bende yazayım yazayım derken unuttum inanki hakkının helal et
bizde iyi geçti şükür öle söledikleri gibi uzun sürmedi her zamanki gibi 3 4 dk baktı ama tüm organlarına baktı kalp parlaması devam ama doğuma kadar yada doğumdan sonra geçer bana güveniyosan gayet sağlıklı bi bebek dedi bide 1 hafta öndeymiş kızım dikkat et yediklerine dedi tatlı fazla yeme dedi ben hamile kaldığımdan beri ağzıma tatlının t sini bile sürmemiştim oysaki çayı bile yeni içiyorum oda şekersiz
dünde sağlık ocağında tetenoz yaptırdım onlarda sorunca söledim durumu şekere baklaım dediler dün tahlil verdim pazartesi sonucunu bekliyorum canım bende durumlar şimdilik böle

Ay helal olsun canım ne demek sen helal et düşünüp sormuşsun
Maaşallah demek ki gelişimi iyi prensesin benim miniğim de iki hafta önden gidiyo acaba doğumda erken mi olur o kafama takılıyo. Bi de normalden iri bi bebek dedi benimkine :)
İnşallah düzelir canım hiç kafana takma bu tarz sorunlar genelde anne karnında düzeliyo benim durumu anlatmıştım :) şekerini falan ölçmeden neye dayanarak söyledi anlamadım ben tatlı yerim çayı şekersiz içemem şekerim normal çıktı şeker yüklemesinin sonucu da normal çıktı. Normalde şeker problemin yoksa gebelikte de sorun olmuyor genelde

çok sağol canım dr şekerden hiç bahsetmedi zaten sadece yaşıtlarına göre biraz iri olur doğumun zor olur dedi bizde içten içe sevindik aslında iyi olduğunu duyunca
normaldede şeker problemim yok canım umarım sorun çıkmaz cümlemizde sağlıklı bi şeklide yavrularımızı kucaklarız inşşş
rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın inşşş

Bende aynıyım doktor normalden iri bebek olacak diyo ben seviniyorum tosuncuk diye seviyorum şimdi oğlumu :) Dondurma ve soda çok kilo aldırıyormuş bebeğe bende ikisini de bol bol yiyodum ondan herhalde kilosu önde biraz amaaann sağlıklı olsun da doğar bi şekilde :)))
Amiinnn canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Burda doğru düzgün doktor ve sağlık ocağı yok merkeze gitmem de her zaman mümkün olmuyo. Hayırlısıyla şu iki hafta geçse de kayseriye gelsem bende rahatlıycam bişey olur da hastaneye yetişemem korkusu var şu an bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…