Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kayseride kres arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
eskı sayfa kapanmıs bır ıkı dengesız yuzunden sayfa kapanmıs.oysa cok bılgı edındıgım bır yerdı.kendı ugrasınla buna benzer bı syafa acmaya calsıtım.umarım eskısı gıbı olur...gorusmek uzere hoscakalın

Merhabalar eskı sayfayı takıpteydım kapanmıs en dogrusu tamamen bır catısmaya donusmustu cok ayıp burada cocuklarımızı emanet ettıgımız yerlerı soruyoruz. ben kendı oglumu cıvıltı krese gonderdım ordan cok memnun kaldım bu sene 4,5 yasında kocasınan kız meslegın uygulamalı ana sınıfına gönderıyorum bu yılda daha önce bebegım krese gonderdım canım kreşe gönderdım memnun kalmadım bebeğim kresten özellıkle hıc memnun degıldım nedenlerını ıstersenız özelden anlatırım canım kreşte rutubetlı fakat cocuklar varken bu rutubet kokusu fark edılmıyo kımse yokken gıttıgımde farkettım ve kres hıc güneş almıyor.bebeğim kreş eskı sahıplerı f...t... şimdiki adı minik kalpler eskı adı nazlım kreşi satın aldı orda şu anda durumlar nasıl bilmiyorum ama asla tavsiye etmem

cok ıyı olmus burdan devam etmemız yaaa.eskı sayfaya bakıyorum kac gundur yazamıyorum.dedıgınız ıcın catısma olustu.neyse benım cocum melekler yuvasına gıdıyo cokta memnunum.nazım kresı bende cok sevmıstım ılk basta oraya verıcektım ama pahalı oldugu ıcın vazgecmıstım.sunu merak ettım nazım kresle ılgılı bende bısey duymustum acaba aynı seyden bahsedıyoruz.bana ozelden yazarmısın cok merak ettım dogrusu.

artık bu kres reklamlarındanda cok sıkıldı.oturmalarımızda,işyerınde hep bu konusluyo senın cocuk nerde hangı kreste.kreslerde sanırım kendı aralarında marka olmuslar.cok anlamsız ve sacma bı rekabet yaaa.amac egıtımmı?yoksa lüx cok lux bırkres ama egıtımde sıfır.nedır amac?hangı nedenlere gore kres tercıhı yapıyoruz ben hala anlamıs degılım.orta hallı normal krelerden hakkında konuslaım.ben sahsen hıc bızamn cocugm 600 ytl olan bı krese veremem ımkanım olsada vermem.lutfen kreslerdekı eksıklıklerı ve tecrubelerı paylasalımkı herkesın herseyden haberı olsun.

bu arada hayal evindeki cocukların hastalanması uzerıne velıler cocuklarını almıslar ve kres yonetımıde 3 haftalık bır tatıle gırmıs.bu arada aklıma gelmısken solıyeyımm.kesınlıkle ve kesınlkle domuz grıbı aşısını yaptrın.fakuldekı hekım arkadaslarımda şiddetle öneriyo.korkulucak bısey yok ben coguma yaptırdım hıc bos sorunda olmadı.siyasetle saglıgı neden karsıtırırlar onuda anlamıs degılım.

arkadaslar melekler yuvasından gelen ası ıstıyormusunz kagıdına evet dedım sanırım benımle bırlkte yaptran 3 kısıymış.tadıgım bı cok dr kendı cocuguna yaptırdı.demır2005de dedıgı gıbı siyasetle sağlığı karıstırmalrı banada analmısız geldı.helekı basbakanın ısrarla ben yaptırmadım ve aılemden kımsede yaptırmadı demesı ayrı bı sacmalık.sanırım payına dusen hisseyi alamadıgı ıcın.

merhabalar önceki sayfaya sayesinde çok kresler hakkında bilgi sahibi oldum ve gidip yerşnde gördüm haklılıgınız var tsk ediyorum sizlere bilgilendirdiginiz için.Ben çalıştıgım için çok büyük bir kaygı ve sorun olmustu bana nereye verecegim ne yapacagım diye çok aradım bütün kresler hakkında bilgim oldu ama bende sizlere smiling children home yi görmenizi tavsiye ederim kendilerine ait binası var sıcacıkitertemiz ve çok tecrübeli ögretmenleri var.sadece çocugum degil banada rehberlik ediyorlar en önemlisi bana aslaa ''içerde ders var giremezsiniz '' demediler ne zaman gitsem mutlaka çocugumu derste izleyebiliyorum gelişimini gözümle görüyorum mutlulugunu görmek ayrı bir keyf okul yeni diye kaygılarım vardı ama çok planlı sistemli çalışıyorlar ayrıca okulda ingilizce ögretmenleri tarafından ingilizce egitimi vereiyorlar laf olsun diye degil yani ben gördüm günde 2 saat ders alıyor çocugum ve bundanda ek ücret almıyorlar ögretmen evinin yanında bu kres tavsiye ederim sizlerede sevgilerimleee...

Merhabalar sevgili can .açtığım başka bi kreş konusuna da cvp yazmışınız tşk.ben de çalışıyorum ve 3 buçuk yaşında bi kızım var.bu sene kreşle tanıştık ve çok kısa sürdü...çok kötü tecrübe oldu bize.aman allahım o kreşi bi görseniz sanki pazar yeri herkes bağırıyor,öğretmenler de(gerçi öğretmen de değillermiş usta öğretici)smiling die bi kreşten bahsetmişsiniz çok da memnunsunuz anladığım kadarıyla.benim içinde en önemli şey hijyen hele de şu salgında bi de okulun mevcudu.en kısa zaman da kreş bulmam lazım gönlümüze göre...

Merhaba berna hanım evet kaygılarınız anlayabiliyorum aynı asamadan bende geçtim.şuan gönderdigim okul Smiling children home ve gerçekten çok memnunum hijyeni olsun kurumun sıcaklıgı ve egitim veren kişiler çok kaliteli.Bu okulda usta ögretici yok alanında uzman ve deneyimli ögretmenleri var.ıçeriye girdiginiz anda kaliteyi farkedebiliyorsunuz kapıda güvenlik karsılıyor sizi müdire hanıma kadar eşlik ediyor sonrası insanda olmayan kaybedilmiş güveni buluyorsunuz ben ilk gittigimde para konusunu açmadılar bile ''önce gelsin bakalım bizi sevecekmi''dediler sonrası karar verip yazdırdıgımda o geldigi 1 haftayı saymadılar yani para onlarda ikinci hatta üçüncü planda kaldı tamamen çocuguma nasıl daha iyi bir egitim verebiliriz konusu var bu benim çocugum için degil orda bulunan her çocuk tek çocukmus gibi davranıyorlar.egitici annesinden ahçısına ögretmenleri müdürü çocuga hitabı bilen insanlar ingilizce ögretmenleri alanlarından üniversite mezunu ve çocuklarla bir dialogu var mutlaka görmelisiniz asla türkçe konusmuyor ve çocuklar ona türkçe ögreteyim derken farkında olmadan ingilizce ögreniyorlar :)) bu okulun ögrenci sayısı sınırlı çok ögrenci almıyorlar hijyeni harika ve sıcacık mutlaka görmelisiniz benim daha önce yaptıgım hataları siz yapmayın alışır düşüncesiyle çocugumuda kendimide çok yıprattım düşünsenize bizler zaten çocuklarımız için çalışmıyormuyuz ama önceki gittigim kreste alısır size naz yapıyor sizi kullanmasına izin vermeyin gibi sözler duydum aklıma geldikçe deli oluyorum o benim çocugumdu nasıl güven duymadıgı bir ortama sırf alışması lazım diye bıraktım ama çok şükürki şimdi dogru yaklasabiliyorum rehberlik alıyorum evde kaldıgımızda neler yapmam gereklii onu çok iyi biliyorum sizede tavsiye ediyorum mutlaka görün öyle degerlendirin kres gerçekten önemliymis farkı görünce anladım ögretmen evinin tam karsısında giydirmeli bi bina smiling children home bulursunuz yeri kolay sevgilerimle ...

ogrencı sayısının sınırlı olması tercıh edılmemekten bence.....kalıteden degıl yanı:)))sahsen ben melekler yuvasından cok memnunum.can hanımın dedıgı hersey melekler yuvasındada var ve cok temız.fen derslerı cok ıyı bence.cok sık deney yapıyorlar ve cocugum her gunu sonunda ınceledıgı seyelrden bahsedıyo evde ve gelen akrabalarada anlatıyo.cevremdekı herskes cocugumdakı degısımın farkında.ve olumlu tepkıler alıyorum.sahsen kendı adıma kres kuruclarına ve ogretmenlerıne tsk edıyorum.bı ugrayıp gormenızı tavsıye ederım.cok katlı kreslerdende kacınmanızı tavsıye ederım.cunku bundan oncekı kreste acı bı tecrubemız oldu bununla ılgılı.kres konusu cıdden cok onemlı.ucuz servısıde var gıder gelır nede olsa cocuk bu yasta ne ogrenıcek dıye dusunmeyın....

sevgili özgem38 o kadar övdünüz ve melekler yuvasını arayıp buldum.ama hayal kırılkığı yaşadım.hiç ama hiç benim kriterlerimde bi yer deil yani...yemek listesini hiç beğenmedim ve benim sorularım karşısında çok yetersiz kaldılar.ayrıca ing filan da öğrettikleri yok ben de ing.öğretmeniyim teknikleri bile bilmiyorlar...sadece bir anne ve eğitimci olarak fikirlerimi paylaşmak istedim....

merhabalar özgem38 hanım bende kayseride kreş işletiyorum 9.yılım olumsuzlukları fazla olan bir kurumu devralmıştım bu beni çok yıpratsada çok keyifli bir iş (nicimden de anlaşılacağı üzre özgün yuva ) şans eseri yorumları okudum ane olarak sizleri çok iyi anlıyorum bu işin ticaret olmadığını savunuyorum yıllardır ve sizi içtenlikle tebrik ediyorum bir kurumdan aradığınız özellikleri net bir şekilde ifade ediyorsunuz tercih ettiğiniz kurumda çok sevdiğim insanlar inşallah çocugunuz kendisi için önemli olan okul öncesi dönemini kurumunuzun ve sizin desteğinizlede mükemmel geçirir sadece paylaşmak istedim sevgiyle kalın

merhba,bendee kreş arayışındayım şu sıralar malum okul dönemi başlıyor.bir çok yeri gezdim.evime yakın olması,oraya giden arkadaslarımın ısrarlı tavsıyesı üzerine melekler yuvasına gittim.ama gercekten bekledıgımden çok çok iyi karşılandık ben ve çocugum.cidden cok sıcak yaklaşımda bulundular.hem ögretmenleri olsun hemde kurucusu olsun..yemeklerinin orda pişmesi özellikle hoşuma gitti,sıcacık yemek kokusuyla cocugumn iştahı acılacak dıe umut ediyorm:)bayram sonrası başlayacak.umarım çocugum için hayırlısı olur...melekler yuvasını gidip görmenıizi tavsıye ederım...herkese kolay gelsın...

kreş cumartesı gunlerıde acıkmış bu da çok işime geldı acıkcası,işim oldugunda nereye götrsem dıye dusunmeyecegım artık.isterseniz kreşi sitesindende görüp takip edebilrsnz,tekrardn görsmk üzere....

yasemin38 .!.:
merhaba özge hanım,bende kayseri de yaşıyorum,kreş arıyorum ve sizin deneyimlerinizden sonra biraz fikir sahibi oldum..acaba çok özel melekler yuvası ile melekler yuvası aynı kreşmi?yarın bakmaya gidicem inşallah...görüşmek dileğiyle
merhaba:cok haklısınız okadr cok kres degıstırdımkı anlatamam.suan ben kres ascam tek basıma ıdare debılrım herlade o derece ıclerınde yasadım:)oncelıkle sunu belırteyım.herkez kres denınce guzel mekan renga renk duvarlar guzel oyunlar ve bunun yanında akıl almaz fıyatlar.oncelıkle mutfak cok onemlıydı benım ıcın.kucuk eve basladık ılk basta.bır gun oncekı artan bulgurdan ertesı gunu bulgur corbası yapıdıgını gordum bunuda bılmıyordum sahsen boyle bır corba cesıdı oldugunu orda ogrendım.tek kelımeyle rezalettı.cıvıltının sahıbıın kocası tek kelımyel rezalettı.hayal evı cok hosuma gıtmıstı sert bır mudur ve ınanılmaz fıyat ayrıca benım ıcın olumsuz olan merdıvenler.nazım kreste hosuma gıtmıstı ve oraya basladık sonra bırkac olumsuz sey duydum ve ordanda vazegectık.bakıcı buldum 1 ay onu denedım oda olmadı.aksamları eve geldıgımde cocugum ıkı gun yemek yeemıs gıbı ac kaldıgını anladım.sonra melekler yuvasına gıttık ılk basladıgımızda eksıklerı vardı bellıydı ama denemek ıstedım cunku samımı geldıler bana ozellıkle kres sahıplerı.denedım cok sukur sorunsuz bır sekılde yazında dahıl olmak uzere o tarıhten bu yana hala devam etmekteyız.cok ıyı bır ogretmenızım vardı onunda ataması cıktıgı ıcın ayrılmıs gercekten cok donanımlı bırıydı uzulduk ama hala devam etmekteyız.sahsen gııdıp gormenız ve denemenızı tavısye edıyorum.ınanın ısımden ıstıfa etmeyı bıle dusundum sonunda dedıgım gıbı suan devam etmekte oldugumuz kresı buldum ve sımdılk sorunsuz bır sekılde devam edıyoruz...

hemen hemen hepsini gezdim kreşlerin iki günde ama halaa karar veremedim arkadaşlar,hepsinin eksi ve artıları var..hayal evi çok güzel ama havalandırma sorunu var,geri kalan herşeyi mükemmel,kırtasiye malzemelerini bile ithal getirtmişler,ilgi çok güzel,fiyat pahalı geldi ve havalandırma birde..melekler yuvasının fiyatı cazip ama öğretmen olarak bir kişi gördüm gerisi stajer,dışarı çıkarabilecekleri bi alanları yok ama ferah,dikkatimi çeken minicik bir uyku alanı ve henüz çocuklar yeni başlamasına rağmen kırık dökük boyalarla resim yapıyor olmalarıydı..minik kalplerin öğretmenleri çok sempatik ve güleryüzlü,mekan sıkıcı ama..deniz yıldızları yine hayal evi gibi lüks ve pahalı,onunda dışarı alanı yok..birazda dini eğitim isteyenlere uygun..özgün yuva,geniş,güzel ora hakkında bir fikir sahibi olamadım çünkü çok az gezdim,benim için uzak olduğu için olmadı..en sonda cıvıltıya gittim,anlatıldığı gibi sigara falan yok,sahibide gayet doğal bir bayan,bahçesi var ki bu benim için çok önemli,orayıda çok az gördüm yalnız orada dolu zaten...yanii kararsız kaldım..ama fiyatı birazdaha uygun olsa heralde hayalevini tercih ederdim birde yeri evime yakın olsa..bilemiyorum yanii,gezmeye devam edicem sanırım..

hemen hemen hepsini gezdim kreşlerin iki günde ama halaa karar veremedim arkadaşlar,hepsinin eksi ve artıları var..hayal evi çok güzel ama havalandırma sorunu var,geri kalan herşeyi mükemmel,kırtasiye malzemelerini bile ithal getirtmişler,ilgi çok güzel,fiyat pahalı geldi ve havalandırma birde..melekler yuvasının fiyatı cazip ama öğretmen olarak bir kişi gördüm gerisi stajer,dışarı çıkarabilecekleri bi alanları yok ama ferah,dikkatimi çeken minicik bir uyku alanı ve henüz çocuklar yeni başlamasına rağmen kırık dökük boyalarla resim yapıyor olmalarıydı..minik kalplerin öğretmenleri çok sempatik ve güleryüzlü,mekan sıkıcı ama..deniz yıldızları yine hayal evi gibi lüks ve pahalı,onunda dışarı alanı yok..birazda dini eğitim isteyenlere uygun..özgün yuva,geniş,güzel ora hakkında bir fikir sahibi olamadım çünkü çok az gezdim,benim için uzak olduğu için olmadı..en sonda cıvıltıya gittim,anlatıldığı gibi sigara falan yok,sahibide gayet doğal bir bayan,bahçesi var ki bu benim için çok önemli,orayıda çok az gördüm yalnız orada dolu zaten...yanii kararsız kaldım..ama fiyatı birazdaha uygun olsa heralde hayalevini tercih ederdim birde yeri evime yakın olsa..bilemiyorum yanii,gezmeye devam edicem sanırım..

merhaba;

özgün yuvaya sakın göndermeyin benim kızımı oraya göndermemiz hayatımızın hatası oldu sakın öyle bir hata yapmayın!!!!!!!

Back
X