Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba:cok haklısınız okadr cok kres degıstırdımkı anlatamam.suan ben kres ascam tek basıma ıdare debılrım herlade o derece ıclerınde yasadım:)oncelıkle sunu belırteyım.herkez kres denınce guzel mekan renga renk duvarlar guzel oyunlar ve bunun yanında akıl almaz fıyatlar.oncelıkle mutfak cok onemlıydı benım ıcın.kucuk eve basladık ılk basta.bır gun oncekı artan bulgurdan ertesı gunu bulgur corbası yapıdıgını gordum bunuda bılmıyordum sahsen boyle bır corba cesıdı oldugunu orda ogrendım.tek kelımeyle rezalettı.cıvıltının sahıbıın kocası tek kelımyel rezalettı.hayal evı cok hosuma gıtmıstı sert bır mudur ve ınanılmaz fıyat ayrıca benım ıcın olumsuz olan merdıvenler.nazım kreste hosuma gıtmıstı ve oraya basladık sonra bırkac olumsuz sey duydum ve ordanda vazegectık.bakıcı buldum 1 ay onu denedım oda olmadı.aksamları eve geldıgımde cocugum ıkı gun yemek yeemıs gıbı ac kaldıgını anladım.sonra melekler yuvasına gıttık ılk basladıgımızda eksıklerı vardı bellıydı ama denemek ıstedım cunku samımı geldıler bana ozellıkle kres sahıplerı.denedım cok sukur sorunsuz bır sekılde yazında dahıl olmak uzere o tarıhten bu yana hala devam etmekteyız.cok ıyı bır ogretmenızım vardı onunda ataması cıktıgı ıcın ayrılmıs gercekten cok donanımlı bırıydı uzulduk ama hala devam etmekteyız.sahsen gııdıp gormenız ve denemenızı tavısye edıyorum.ınanın ısımden ıstıfa etmeyı bıle dusundum sonunda dedıgım gıbı suan devam etmekte oldugumuz kresı buldum ve sımdılk sorunsuz bır sekılde devam edıyoruz...yasemin38 .!.:merhaba özge hanım,bende kayseri de yaşıyorum,kreş arıyorum ve sizin deneyimlerinizden sonra biraz fikir sahibi oldum..acaba çok özel melekler yuvası ile melekler yuvası aynı kreşmi?yarın bakmaya gidicem inşallah...görüşmek dileğiyle
hemen hemen hepsini gezdim kreşlerin iki günde ama halaa karar veremedim arkadaşlar,hepsinin eksi ve artıları var..hayal evi çok güzel ama havalandırma sorunu var,geri kalan herşeyi mükemmel,kırtasiye malzemelerini bile ithal getirtmişler,ilgi çok güzel,fiyat pahalı geldi ve havalandırma birde..melekler yuvasının fiyatı cazip ama öğretmen olarak bir kişi gördüm gerisi stajer,dışarı çıkarabilecekleri bi alanları yok ama ferah,dikkatimi çeken minicik bir uyku alanı ve henüz çocuklar yeni başlamasına rağmen kırık dökük boyalarla resim yapıyor olmalarıydı..minik kalplerin öğretmenleri çok sempatik ve güleryüzlü,mekan sıkıcı ama..deniz yıldızları yine hayal evi gibi lüks ve pahalı,onunda dışarı alanı yok..birazda dini eğitim isteyenlere uygun..özgün yuva,geniş,güzel ora hakkında bir fikir sahibi olamadım çünkü çok az gezdim,benim için uzak olduğu için olmadı..en sonda cıvıltıya gittim,anlatıldığı gibi sigara falan yok,sahibide gayet doğal bir bayan,bahçesi var ki bu benim için çok önemli,orayıda çok az gördüm yalnız orada dolu zaten...yanii kararsız kaldım..ama fiyatı birazdaha uygun olsa heralde hayalevini tercih ederdim birde yeri evime yakın olsa..bilemiyorum yanii,gezmeye devam edicem sanırım..