Kayseride Tavsiye Edeceğiniz Dr varmı

ceylinn38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
477
2
68
Kayseri
arkadaşlar şimdiki gittiğim dr hakkında nette pek iyi şeyler okumayınca gözüm korkttu. yeni dr arayışı içindeyim. varmı tavsiyeniz

tatlım yaklaşık 6 ay önce doğum yaptım.doktorum kartal erciyeste çetin arık.tek kelimeyle mükemmel bir doktor.edepli,güven veren,sakin bir doktor.sezeryan delisi değil.herseyin doğanın akışına uygun olması taraftarı bir doktor.inan ben doğum yaptığımı bile anlamadım.kesinlikle çetin beye bir git randevu saatinde muayene olabiliyorsun,istediğin herseyi cekinmeden sorabiliyorsun...ben vajinusmus hastasıydım bana o kadar güven verdiki normal doğum yaptım.pişman olmzsın.memnun kalırsan banada dua et:16:

arkadaşlar şimdiki gittiğim dr hakkında nette pek iyi şeyler okumayınca gözüm korkttu. yeni dr arayışı içindeyim. varmı tavsiyeniz
merhaba bende cahit bey de dogum yaptım cok da memnun kaldım netteki olumsuzlukları bende okudum ama ben orda ebelerin dr gec haber verdıklerını düşünüyorum.Ben aksam 22.30 da dogum yaptım dr bey hemen geldı sorun olmadı.Ama ebeler gec haber verırse dr yapabılecegı bır sey olmadıgına ınanıyorum.Ben cahit beyle tanışana kadar 4 dr değiştirdim mesela ama benim begenmedığim dr başkaları beğenip memnun kalabiliyor en önemlisi senin muayeneden sonra hissettiklerin.Sağlıklı,kolay bir hamilellik ve doğum diliyorum...

Back
X