Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

amin cnm kendini çok sıkma ercan bey dediğim gibi çok deişik yöntemler uyguluyo

çok güzel bi duygu kapalılık kızım olursa allahın izniyle onuda benim gibi yapıcam:))

inş cnm ona böyle kuran öpretmeyi felan çokkk istiyorum rabbimin izniyle ne güzel olur yaaa

inşallah canım inşallah bu sıkıntılarımızın karşılığı var inşallah ya burda yada ahirette:Saruboceq:

evet cnm herkesin bu hayatta sınavı var bizimkide bu rabbimin izniyle atlatacaz inş

canlarım sonuçlarınız yazın bana en son neler yaptınız? kısa kalacam o yüzden acele:)

inşallah canım eee daha ne varne yok ayyy bendede adet sancısı başladı ne acebamafoldumben

cnm herkesin bünyesinden bünyesine deişiyo bu belirtiler korkma inş bebişlerindir:)benim dier tedavimde kassıklarım patlıycak sandım sonuş negatifti onun için seninkide belki hamilelik belirtileridir inş strese giripte bebişlerini üzme annesi

canlarım sonuçlarınız yazın bana en son neler yaptınız? kısa kalacam o yüzden acele:)

kortopçu günaydın cnm şimdi sonucumu bekliyorum 27 sinde açıklanıcak sonuç rabbim yüzümüzü güldürsün dualarını bekliyorum cnm allahım bizede tattırsın annelik duygusunu:Saruboceq:

kortopçu günaydın cnm şimdi sonucumu bekliyorum 27 sinde açıklanıcak sonuç rabbim yüzümüzü güldürsün dualarını bekliyorum cnm allahım bizede tattırsın annelik duygusunu:saruboceq:
ayy cnm ınan Çok heyecanlandım rabbım gÖnlÜne gÖre versın yaz mutlaka sonucu :)

iyim ve çok korkuyorum kasığımda ince bi sızı var adet olursam die çok korkuyorum sen napıyosun iyimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…