Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

iyiyim canım çok şükür iğneler karnımı indirdi şuan iyiyim biraz belim ağrıyor bide kasığımda bi huzursuzluk var böyle arada cızzz diye ağrı girip çıkıyor inşallah bebeklerimdir teyzesi , eee sen nasılsın yarın transver var herhalde

aman iyi ol cnm evet yarın transfer günüm bugün aradılar 7 tane 1.kalitede yumurtan var dediler çok sevindim allahım inş dualarımızı kabul etsin

offf cnm ya çok istiyolarmış biz napıcaz ya bizde donduracaktık resmen para tuzağı offf ya offfmafoldumben

walla ya ama varya sonucu bi pozitif olsun rabbimin izniyle para hiç gözümüze görünmüycek yeterki rabbim gönlümüzün muradını versin... senin benim ve bizim gibi olanların inş:CüvCüv:

arkadaşlar bugün transferim var lütfen dualarınızı bekliyorum çok heycanlıyım yaaa:a015:

Allah yardımcın olsun canım...
rabbim dileyen herkesi hayırlı evlatlarla sevindirsin inşaallah...

21 tane yumurta toplandı cnm evet anestezi altında oldu sende tedavi görüyomusun cnm?

yok canım ben şuanda beklemedeyim. merkez araştırıyorum. geçenlerde kayseri tüpe gittik doktor iyi ama çok teşekküllü gelmedi bana. yine istanbulda denemeyi düşünüyorum.

çok geçmiş olsun aleyna. ikinci denememde bende ohss olmuştum. ondan dolayı karnım şişer diye transferim ertelendi. böyle durumlarda genelde transfer erteleniyor.inşallah güzel sonuçlar alırsında bugünleri unutursun canım.

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…