Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

4 tane kondu cnm her ihtimale karşı eşimin spermi biraz sorunlu olduğu için dr 4 tane koymak zorunda kaldım dedi 4üde 1.kaliteymiş inş hayırlı sonuçlar alırız sende bende sen nasılsın belirtiler varmı?

tamam canımda hadi 4üde tutarsa ayyyy inşallah tutarda ne biliyim bana fazla geldi , canım bende belirti sık tuvalete çıkıyorum ve kasıklarım ağrıyor aradada göğsüme ağrı giriyor

cnm inş tutmuştur biraz hamilelik belirtilerim-ne benziyo seninki hadi hayırlısı banada çok geldi ama 4üde tutsa yaşamıyomuşki genede rabbimin bileceği iş nolur dua edelim ya 27sinde öğrenicem sonucunu sen ne zaman öğreniceksin hayırlı haberini?

evet cnm drum fazla yatmana gerek yok bende uzandım öle yazıyorum sana ama fazla kıpır kıpır olma dedi drum evde günlük ne yapıyosan onları yapabilirsin dedi ağır olmamak şartı ile sen yatıyomusun?

ben iki gün yattım yemeği hazır aldık sonra evde dolaştım işte hiç sevmem yatmayı yarın yemek yapmaya başlıycam şimdi adet sancısı gibi karnım ağrıyor inşallah tutunuyordur

inş niye sen 2 gün yattın cnm karnın şişti ondan mı?bizde bugün dışardan söyledik yemeği napalım şimdi eşim yok zaten evde kayınbabamı termile bırakmaya gitti bende yalnız başıma oturuyorum bende hiç sevmem yatmayı biliyomusun hastaneden geldikten sonra biraz yattım ondan sonra ayaklandım bunalıyorum ya yatmaktan allahım inş yüzümüzü güldürsünde başka bişe istemiyorum

güle güle cnm beni yalnız bırakıyosun ya eşim yok zaten evde neyse güle güle cnm:gitme:

kızlar nasılsınız..nasıl geçti transferin dmt? hayırlı olsun siz sona geldiniz,inşallah mutlu sonuçlanır..darısı da başımıza..dmtkysr sana bişey soracağım yine..ercan bey bana fakültede histeroskopi yapacağını söyledi..sanada yapmışmıydı?

iyiz cnm sen nasılsın transferimde gayet başarılı geçti,yok cnm ercan bey bana histeroskopi felan yapmadı herkesin tedavisi işte başka oluyo cnm sen kafanı takma kendini ercan beye bırak o herşeyi en güzelinden yapar merak etme....

bi dahaki sefere dicem ama biz en iyisi başka yerlerde hamile olarak görüşelim artık inşallah..ben daha önce dış gebelik geçirdim kürtaj ve ameliyat oldum bide rahmimde küçücük bi tane miyom var heralde o yüzden yapıyor..neyse artık olucaz artık napalım..güveniyorum doktora..inşallah yolunda gider herşey
bebişleriniz tabi hayırlı olan kadarı inşallah size sımsıkı tutunurlarda 9 ay sonra gelirler dünyaya sağlıkla..

amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…