ben şuanda kayseri acıbademe gidiyorum prof.dr ercan aygene sevgi hastanesinden çok farklı yöntemler uyguluyo ben şuanda memnunum allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın herkese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin
canım mrba bende tup yaptıracam subatta fakultede olcak sevgıde ne kadara mal oldu yazarsan sevınırım bu arada sorunun neydı bende pcosluyummerhaba arkadaşlar ben sevgi hastanesine tüp bebek taptırıyorum önceki yazılarınızı okudum kafam çok karıştı neden güzel şeyler olmuyorki yaaa sıkıldım artık çok stresliyimmafoldumben
aleynacım hiç kafanı karışyırma stresede girme gene rabbimin bileceği iş ama dr da çok önemli ben 1. tüp bebeğimi sevgide yaptırdım tutmadı bide bana transfer işleminden sora hemşiresi dediki bihter hanımın %90 bekliyoruz senden dediler bende nasıl ümitlenmiştim ama malesef sonuç negatif neyse bu tedavimde inş yüzümü güldürsün rabbim
senin sorunun neydi canım ama biliyormusun doktorla felan alakası yok bence verecek olan Allah
canım acıbademe ne kadar ödediniz
canım ben 22 yaşında olduğum için ssk karşılamıyor biz toplam 4 buçuk milyara yaptırıyoruz , bizim sorunumuz eşim 1 sene önce varikoselden ameliyat oldu ama şükürler olsun onun sorunu düzeldi sadece morfolojisi%6 bana gelince ben 1 ay önce hsg çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı başkada sorunum yok elhamdülillah ben burdaki yazılanları okudum sevgi hastenesiyle ilgili pek güzel şeyler duymadım hayırlısı senin sorunun sadece o mu afedersin ama o dediğin nedir puko Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?