Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

kayseride tedavi olacak arkadaşlara bende kesinlikle tavsiye etmem. sevgi hastanesini bilmiyorum ama orasınında yeterli olmayacağını çok gelişmemiş olduğunu düşünüyorum. erciyes üniversitesinde ise verdikleri rapor bir yerde geçmiyor ilaç raporu vermiyorlar diye orda tedavi olmaya karar vermiştik. çok şükür tam tedaviye başlamışken yarı yoldan döndük. bir kez muayene oldum çıldırdım.Allah kimseyi oraya onların eline düşürmesin. aylarca oyaladılar gel-git gel-git.insan gibi davranmıyorlar. arkadaşın dediği gibi nerde ilkel metot varsa orda.bi muayne yaptılar bi kaç bayan birden giriyor muayene odasında kuyruk oluşturuyosun. doktordan başka stajermi dersin asistanmı dersin cümbürcömeat onlarda geliyor. imkanınız varsa ankara veya istanbulldaki merkezleri tavsiye derim. tecbüre edip iş işten geçtikten sonra yapmayın bence. bunlar benim nacizane fikirlerim.

Son düzenleme:
orkide sendemi 76 lısın bende ..................5 tüpbebegimi kayseri sevgide yaptırdım.ama çok büyük beklentim olmadan.çünkü 2 kere ankara 2 kere de istanbuldaydım.progestan hapı beni her seferinde söylemesi ayıp ishal yapıyordu.birde şehir dışında oldugum için stresleniyodum.hadi kayseride deneyeyim dedim.valla bukadar tecrübeyle onun yaptıgını bende yapardım.eger beni tam muayene etseydi sol tüpümün sıvıyla alınması gerktigini.şeker yükleme testi artı kan pıhtılaşma testlerini yaptırırdı.tabiiki sonuç negatif.ha birde sakladım ben herkesten tüpbebek yaptırdıgımı.çünkü çok stresleniyordum.2007 şubatta.şimdi sol tüpüm alındı.şeker yüklememi fakültede yaptırdım.sonucu anormalmiş.şuan diyetteyim yoksa buay memoriale gidecektim.dr.um hamile kalırsan bebegin sorunlu olur dedi.bebegim için diyetteyim.önümüzdeki aylarda tekrar gidecegim.yani kısacası[aman ne kısa]sevgi hastanesi fazla sorunsuzlarda başarılı etrafımda var.tedaviye başlamadan önce tetkikleri tam yaptıran merkezleri seçin.herkeze kolay gelsin

Arkadaşlar merhaba...Bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım..Prof.dr mehmet tayyar a gidiyorum kayseride...Dktorum inanılmaz iyi bi insan tecrübelide ama o da tüp bebekleri sevgi hastahanesinde yapıyormuş...Şimdi korktum bu okuduklarımdan sonrayani bence dktorun tecrübesi herşeyden önemli gibi geliyor bana...Önce allaha sonra da dktoruma gveniyorum.Rabbim en kısa zamanda herkese sağlıklı bebekler versin

acıbademde ercan hoca var oraya giden yaptıran bilen varmı arkadaşlar bilen varsa bilgi verebilirmisiniz

acıbademde tüpbebek varmıki.ercan aygen eütfakültesinin tüpbebek bölümü doktoru.sonradan ögrendi

evet acıbademde tüp bebek bölümü var başındada prf dr ercan aygen var ben ona gidiyorum şimdilik herşey yolunda gidiyor

ben şuanda kayseri acıbademe gidiyorum prof.dr ercan aygene sevgi hastanesinden çok farklı yöntemler uyguluyo ben şuanda memnunum allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın herkese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin

buyrunnnnnnnnn
inş.en tez zamanda kavuşursun bebegine canım

talya83 sen şuanda tedavi görüyomusun oradaki uygulamalar nasıl oluyo?

merhaba arkadaşlar ben sevgi hastanesine tüp bebek taptırıyorum önceki yazılarınızı okudum kafam çok karıştı neden güzel şeyler olmuyorki yaaa sıkıldım artık çok stresliyimmafoldumben

merhaba arkadaşlar ben sevgi hastanesine tüp bebek taptırıyorum önceki yazılarınızı okudum kafam çok karıştı neden güzel şeyler olmuyorki yaaa sıkıldım artık çok stresliyimmafoldumben
canım mrba bende tup yaptıracam subatta fakultede olcak sevgıde ne kadara mal oldu yazarsan sevınırım bu arada sorunun neydı bende pcosluyum

canım burdaki yazılanları okudum sevgi hastenesiyle ilgili pek güzel şeyler duymadım hayırlısı senin sorunun sadece o mu afedersin ama o dediğin nedir puko Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Son düzenleme:
ülfetcim merhaba sen fakültede hangi dr a muayene oluyosun bende acıbademe gidiyorum şuanda drum ercan aygen şimdilik memnunum inş en tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla...

aleynacım hiç kafanı karışyırma stresede girme gene rabbimin bileceği iş ama dr da çok önemli ben 1. tüp bebeğimi sevgide yaptırdım tutmadı bide bana transfer işleminden sora hemşiresi dediki bihter hanımın %90 bekliyoruz senden dediler bende nasıl ümitlenmiştim ama malesef sonuç negatif neyse bu tedavimde inş yüzümü güldürsün rabbim

senin sorunun neydi canım ama biliyormusun doktorla felan alakası yok bence verecek olan Allah

bak aleynacım benim yaşımda19 benimkinide doğal olarak ssk karşılamıyo ama biz acıbademe 3300 ödiyecez cnm

ben ankarada 2 kez denedim pek çok tüp bebek merkezi hakkında ayrıntılı biligim var.Tutup tutmamasının şehirle doktorla ilgisi yok.Tedaviler hep aynı ve artık tüp bebek o kadar sıradan ki doktorlara göre özel ilgi beklemeyinnnn.Hatta olumlu sonuçtan sonra bile çök sıradan davranıyorlar.Evinize neresi yakınsa orada yaptırın.Ankarada test sonuçları için bile siz uğraşıyorsunuz,Doktorlar cümle kurmaya üşeniyorlarrrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…