Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

cnm 2 sindedemi tutmadı seninki benimde 2.denemem inş RABBİM bu sefer yanımızda olur sen şu anda bi tedavi görüyomusun?

2009 yılı 6.ayında yaptırdım ilk tüp bebeğimi ilaçlarında bi yan etkisini görmedim inş bundan sorada görmem ben hastane örnekevler mah.oturuyorum sen nerde oturuyosun cnm

yani demek istediğim ilaçlar çok ağır bünyen ve yaşına ağır gelir diye

Son düzenleme:
cnm ya walla bende kendime inanamıyorum ben iğnden çok korkan biriydim ama neyden çok korkuyosan o başına geliyo ama buda bizim sınavımız rabbim sonumuzu iii getirsin inş.sen şuanda tedavidesin demi?

ya ben varya iğneden çok korkan biriydim ama ben anladımki neyden çok korkuyosan o başına geliyo ama rabbim sonumuzu ii geteirsin bizim isteğimiz bu zten...

lucrinmi vurunuyosun ben hem lucrin hemde gonalf vurunuyorum allahım yanımızda olsun

hmm tmm cnm benim yarın randevum var inş yumurtalarım gelişmiştir çok heycanlıyım

saol cnm allah inş seninde kucağını doldurur ben bu siteyi çok sevdim hiç çıkasım gelmiyo hiç deilse aynı derdi paylaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz.....

aynen öyle canım sen yenimi katıldın buraya yanlızmı oturuyorsun kayınvalidenlerlemi

evt yeni katıldım cnm hayır cnm yalnız oturuyorum kayınvalidemler başka yerde oturuyo...

evet canım ama bazen yalnızlık insanı bunaltıyo çocuğum olsa başka ne isterim ki!!!

ben şunu anladım insanın yaşı ilerledikçe dahada olgunlaşıyor ve sıkıntı çektikçe hayatı daha iyi anlıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…