Selam kizlar benim esim de Kayseri´li .. Ama yurtdisinda yasiyoruz ...
Kayseri´de yeni bir tüp bebek merkezi acilmis diye duydum ..
Kayseri tüp bebek merkezi ..
Giden , tedavisini orda yaptiran arkadaslar var mi ?
Memnun mu ?
Eger buradaki tedavim olumsuz olursa Türkiye ´ye gemeyi düsünüyorum ..
Kayseride kayinvalidem var ..
Belki Kayseriyi de secebilirim ..
Görüslerinize ihtiyacim var ...
Simdiden cooook tesekkür ederim ..
evet bende ona dua ediyorum allahtan yaşımız genç ben sevgi hastanesine gittiğime çoooooook pişmanım ama seni etkilemek istemem cnm biz ona bayan die gttik ama işte malum herkese aynı olacak die bişe yok rabbim senin yüzünü güldürsün senin ilk denemenmiydi canım?
canım ben aşılamamı orda yaptırdım ve hiç beğenmedim resmen para tuzağı bizden aşılama için 450 tl istediler biz kartla ödeme yapıcaz diye nakit götürmemiştik kartla ödeme yapamazsınız dediler neyse eşim tamam uygulamayı siz yapında ben para çekerim dedi neyse ben ameliyathaneye girdim doktorumda gelmişti dışarıdaki sekreter ta yanıma gelmiş ameliyathanenin içine parayı ödemediniz diye orda onların ne olduğunu anladık ama iş işten geçti zaten tutmadı ama birdaha oranın yüzünü görmek istemiyorum ben şimdi bihter hanıma gidiyorum bakalım hayırlısı inşallah emeklerim boşuna gitmez
inş cnm ben zaten bu durumda olan herkese dua ediyorum sende varsın tabiki bu duanın içindesin sende dua et bana cnm ben en çok yumurta toplama işleminden korkuyorum biliyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?