Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

çok haklısın biliyomusun benim eşimde çok kıskanç benide öle dışarıya felan çıkarmaz ama alıştım ilk evlendiğim sıralar bende çok kötüydüm ama şuanda alıştşım allahtan sendemi 19 yaşında evlendin ben küçük evlendiğim için hiç pişman deilim sen alparslanda oturuyodun demi bende ordaki imam hatip mezunuyum...

ya işte eşimin sperminin hareketliliği çok düşük onun için tüp bebekten başka çaremiz yok ya herkesin acımaklı bakışından bıktım inanki herkes bi sebep arıyorÇok üzgünüm çoook

hiç üzülme canım yaşın çok genç 30 lu yaşlarda olanran şimdi çaresiz çok şanslısın merak etme Allah kaldıramayacağımız yük yüklemez korkma:teselli:

Son düzenleme:
Selam kizlar benim esim de Kayseri´li .. Ama yurtdisinda yasiyoruz ...

Kayseri´de yeni bir tüp bebek merkezi acilmis diye duydum ..

Kayseri tüp bebek merkezi ..

Giden , tedavisini orda yaptiran arkadaslar var mi ?

Memnun mu ?

Eger buradaki tedavim olumsuz olursa Türkiye ´ye gemeyi düsünüyorum ..

Kayseride kayinvalidem var ..

Belki Kayseriyi de secebilirim ..

Görüslerinize ihtiyacim var ...

Simdiden cooook tesekkür ederim ..

evet bende ona dua ediyorum allahtan yaşımız genç ben sevgi hastanesine gittiğime çoooooook pişmanım ama seni etkilemek istemem cnm biz ona bayan die gttik ama işte malum herkese aynı olacak die bişe yok rabbim senin yüzünü güldürsün senin ilk denemenmiydi canım?

cnm o tüp bebek merkezi daha çok yeni yani olduğundan bi fikrim yok başka yerleri tercih etmezmisin..

evet neden memnun kalmadın kaç yumurtan oluştu kaçı döllendi

bende işte bihter hanıma gittim ama bihter hanım bu işten hiç anlamıyo daha doğrusu çocuk sevgisinden hiç ama hiiiiiiiiiç anlamıyo allah senin hakkında hayırlısını versin

canım ya şimdi kafam bulandı tecrübesimi yok boşver sen çocuk sevgisini bana iyi gibi geldi kaç yumurtan oluştu senin

bende 19 yumurta oluştu 8i döllendi 3tane koydular bana bide 1.kaliteydi benimki cnm senin kafanı karıştırmak istemem herkese aynı olacak die bişe yok

evet cnm aynı bizde öle sanıyoduk ama orasıyla aynı hatta daha ucuz tatlım senin kafanı karıştırmak istemiyorum sen şuan tedavidesin eğerki tedavide olmasaydın kesinlikle acı badem derdim ama işte sen şuan tüp bebek yaptırıyosun değilmi aşılama değil?

evet tüp bebek ama olsa çünkü bidaha ayı parayı verecek gücümüz yok

Son düzenleme:
inş cnm ben zaten bu durumda olan herkese dua ediyorum sende varsın tabiki bu duanın içindesin sende dua et bana cnm ben en çok yumurta toplama işleminden korkuyorum biliyomusun?

ya çok ii baktımı hatırlıyorum çok özen göstermiştim ama olmadı işte stres çok önemli sende çok dikkat et

ama bu işler kısmet meselesi verecek olan Allah demekki o zaman senin zamanın değilmişte ondan olmamış inşallah bu sefer tutar canım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…