ben dış gebelik geçirdim 2 defa biri ameliyatla biride ilaçla sonlandı sol tüpüm alındı sağ tüpte oluşan ve ilaçla sonlandırdığımızdan sonra doktor yine hamile kalırsın ama %20 dış gebelik olur diyor bana o tavsiye etti tüp bebek yaptır diye zaten çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorum kafam karışık canım sıkkın bakalım seçeceğiz birini galibaa
ben dış gebelik geçirdim 2 defa biri ameliyatla biride ilaçla sonlandı sol tüpüm alındı sağ tüpte oluşan ve ilaçla sonlandırdığımızdan sonra doktor yine hamile kalırsın ama %20 dış gebelik olur diyor bana o tavsiye etti tüp bebek yaptır diye zaten çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorum kafam karışık canım sıkkın bakalım seçeceğiz birini galibaa
ya çok fena dış gebelik allah kimsenin başına vermesin şimdi tüğp bebek bilgilerinide okuyunca olmuyor falan oda ayrı bi sıkıntı galiba ama kismet kayseri tüp bebek merkezine bende gittim başka bir i,şten dolayı ama sordum bilgi istedim gayet anlaşılır bir biçimde izah etti,ler bana orası sıcak geldi zaten benim doktorum acibademde mesut kayman oda ercan aygene git diyor bakalım kismet sizleirnkini merakla bekliyorum:)
noırmal yolla olmuştu canım benim bir kızım var zaten
kızlar ben çıkıyorum grşrz allah hakkımızda hayırlı olanı versin inş...opuyorumnanaktan
aleyna222 bana yaşadıklarını anlatırmısın nasıl oluyo iğneler oluyomuş onlar neye yarıyo ne kadar yumurtan oldu kaçı transfer oldu sonrasında neler yapıyolar
aleyna222 bana yaşadıklarını anlatırmısın nasıl oluyo iğneler oluyomuş onlar neye yarıyo ne kadar yumurtan oldu kaçı transfer oldu sonrasında neler yapıyolar
merhaba kısss sen çıkmamışmıydın
merhaba cnm aman yıkanıcak biraz bulaşığım vardı bide yemek hazırladım malum onun için çıkmıştım
kıs walla burası bağımlılık yaptı köfte patates ve pirinç pilavı yaptım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?