Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

ben dış gebelik geçirdim 2 defa biri ameliyatla biride ilaçla sonlandı sol tüpüm alındı sağ tüpte oluşan ve ilaçla sonlandırdığımızdan sonra doktor yine hamile kalırsın ama %20 dış gebelik olur diyor bana o tavsiye etti tüp bebek yaptır diye zaten çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorum kafam karışık canım sıkkın bakalım seçeceğiz birini galibaa

Allahtan hayırlısını iste canım streslenme:1hug:

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim inş.bu sefer yüzünü güldürsün o dış gebelikleri normal yollamı olmuştu yoksa yine tüp bebekmiydi yine

ya çok fena dış gebelik allah kimsenin başına vermesin şimdi tüğp bebek bilgilerinide okuyunca olmuyor falan oda ayrı bi sıkıntı galiba ama kismet kayseri tüp bebek merkezine bende gittim başka bir i,şten dolayı ama sordum bilgi istedim gayet anlaşılır bir biçimde izah etti,ler bana orası sıcak geldi zaten benim doktorum acibademde mesut kayman oda ercan aygene git diyor bakalım kismet sizleirnkini merakla bekliyorum:)

canım sakın o merkeze gitme derim ne güzel bi kızın varmış Allah ona ömür versin

noırmal yolla olmuştu canım benim bir kızım var zaten

hmmmmmmmm allah bağışlasın cnm bende hiç çocuğun yok sandım bizim gibi lütfen bizede dua etde sonuçlarımız hayırlı olsun evet cnm benim drum ercan aygendi çok iyi ve anlayışlı bi dr tavsiye ederim

kızlar ben çıkıyorum grşrz allah hakkımızda hayırlı olanı versin inş...opuyorumnanaktan

aleyna222 bana yaşadıklarını anlatırmısın nasıl oluyo iğneler oluyomuş onlar neye yarıyo ne kadar yumurtan oldu kaçı transfer oldu sonrasında neler yapıyolar

aleyna222 bana yaşadıklarını anlatırmısın nasıl oluyo iğneler oluyomuş onlar neye yarıyo ne kadar yumurtan oldu kaçı transfer oldu sonrasında neler yapıyolar

cnm bende cvplayabilirim o iğneler yumurtalarını geliştiriyo aleynadanda bendende 21 yumurta toplandı aleynaya galiba 2 embriyo transfer edildi banada 4 tane inş.transfer sonrası pek bişe yapmıyolar onlar senden sonucu bekliyolar bide transferden sonra rahim kalınlaştırıcı bi iğne yada bide jel veriyolar

kıs walla burası bağımlılık yaptı köfte patates ve pirinç pilavı yaptım cnm

amin cnm iyi sende yemeğin hazırmış eşime söyledim akşam gelirken ananas alacak inş.hayırlı sonuçlar alırıa cnm yaaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…