Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

hmmmm bende öle okudum cnm yeme yeme yediğin kadar yedin heralde allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...kaydirigubbakcemile5

ya kızlar ben histeroskopi olacağım pazartesi.. pazar fakültede kalcakmışım üff korkuyorum,anestezi alcakmışım..bişey hissetmicekmişim ama şu bayılma işi beni korkutuyo..benim için dua edin nolur..hayırlısıyla bi salı olsa kurtulsam:çok üzgünüm:

canım benim o nasıloluyor anlamadım histeroskopi

cnm hiç korkma allahın izni ile girer çıkarsın benim dier yazılarımı okusan gülersin çooooook korkuyodum bende uyumaktan korkuyodum ameliyat haneye girdim tirtirtitredim drum niye bu kadar korkuyosun diye beni sakinleştirdi.bi baktım çıkmışım rabbim kaldıramıyacamız dert vermez sen korkma rabbime sığın inş. hayırlı sonuçlar alırsın

tamam canım sende yanlızsın o zaman benim gibi annen gelsin o zaman yanına

annemde işte gelir gider saolsun onunda işi oluyo evde herzaman gelemiyoki ama hergün tlfnla görüşüyoruz bizim bu işler olmasaydı arada anneme gidiyodum annemde uzakta oturuyo aksilik otobüsle 10-15dklıkta olsun yinede buraya gelcek 1 saat otursa biliyosun havada hemen kararıyo:çok üzgünüm:

canım benim ben varım biraz sıkıntın geçer herhalde

eee napıyosun sen birzadan çıkarsın herhalde ya akşamlarıda açık olsana konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…