amin cnm iyi sende yemeğin hazırmış eşime söyledim akşam gelirken ananas alacak inş.hayırlı sonuçlar alırıa cnm yaaa:Saruboceq:
saol cnm da 7.gün olunca noluyomuş ki........:sm_confused:
hmmmm bende öle okudum cnm yeme yeme yediğin kadar yedin heralde allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...kaydirigubbakcemile5
ya kızlar ben histeroskopi olacağım pazartesi.. pazar fakültede kalcakmışımüff korkuyorum,anestezi alcakmışım..bişey hissetmicekmişim ama şu bayılma işi beni korkutuyo..benim için dua edin nolur..hayırlısıyla bi salı olsa kurtulsam :çok üzgünüm:
ya kızlar ben histeroskopi olacağım pazartesi.. pazar fakültede kalcakmışımüff korkuyorum,anestezi alcakmışım..bişey hissetmicekmişim ama şu bayılma işi beni korkutuyo..benim için dua edin nolur..hayırlısıyla bi salı olsa kurtulsam :çok üzgünüm:
ben öyle cok yemedim sadece ilk gün 1/4 yiyebildim
inşallah canım gündüz kayınvalidene gitmezmisin sende benim gibi yanlızmısın yoksa
cnm kayınvalideme gitmeyi çok isterim ama çoooooook uzakta oturuyolar onun için hafta sonları eşimle beraber gdip geliyoruz.....
tamam canım sende yanlızsın o zaman benim gibi annen gelsin o zaman yanına
canım benim o nasıloluyor anlamadım histeroskopi[/QUO
bi alet varmış rahmin içini gösteren onunla attan bakcaklar rahmin içine dokusuna bebeğe elverişlimi diye..problem varsada gideriliyomuş:)hayırlısı artık napalım
bi alet varmış rahmin içini gösteren onunla attan bakcaklar rahmin içine dokusuna bebeğe elverişlimi diye..problem varsada gideriliyomuş:)hayırlısı artık napalım
hayırlısı olsun canım inşallah sonuç iyi çıkar
annemde işte gelir gider saolsun onunda işi oluyo evde herzaman gelemiyoki ama hergün tlfnla görüşüyoruz bizim bu işler olmasaydı arada anneme gidiyodum annemde uzakta oturuyo aksilik otobüsle 10-15dklıkta olsun yinede buraya gelcek 1 saat otursa biliyosun havada hemen kararıyo:çok üzgünüm:
cnm korkma inş. hayırlısıynan atlatırsın en korkağı bendim bak onuda atlattık şimdi sonucu bekliyorum o hepsinden zor yaaaaaaa
canım benim ben varım biraz sıkıntın geçer herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?