Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

sorma banada ceza verdiler..halbuki eleştiri hakkımızı kullandık sadece..neyse..herkes iyidir inşallah.yeni ismin hayırlı olsun asi..

sorma banada ceza verdiler..halbuki eleştiri hakkımızı kullandık sadece..neyse..herkes iyidir inşallah.yeni ismin hayırlı olsun asi..

evet cnm nese onlar biliyolar zaaar ne yapacaklarını saol cnm evet ismimi değiştirdim senin tedavi noldu şekerim?bilmiyorumkismile

ya burda bi embriyolog vardı nereye gitti o bilen var mı hatta burda bi konuşmuştuk şimdi o yazıştıklarımızı da göremiyorum

cnm benim biraz işim var bulaşığımı ney yıkayım geliyim eşimde dışarı çıktı tesisatçı bulmaya o birazdan gelir mutfağı bi 5 dk toplayım geliyim

canım eşim evdede malum haftasonu onunla ilgileniyordumbilmiyorumkismile

canım geldim avatar resmin çok güzel inş.rabbim öle güzek bi bebek nasip etsin sana...

amin inşallah canım sanada avatarındaki gibi bir bebek nasip etsin eee nasıl gidiyor bebek işleri üçüncüyü ne zaman düşünüyorsunuz

amin inşallah canım sanada avatarındaki gibi bir bebek nasip etsin eee nasıl gidiyor bebek işleri üçüncüyü ne zaman düşünüyorsunuz

ya canım 3. şimdilik aklımızda yok bakalım zaman ne göstericek bize eee siz düşünüyomusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…