merhaba arkadaslar bende kayseride tup bebek yaptirmayi dusunuyorum zeki yilmaz hastasiydim simdi oda tup bebek yapiyormus aranizda bir bilgisi olan varmi. yada hangi hastaneyi onerirsiniz lutfen yardim edin.
arkadaşlar merhaba,
zsnm arkadaşım çok çok geçmiş olsun.iki kez tüp bebek denemiş biri olarak ve doktorların her zaman yüksek şans verdiği bir hasta olarak hissiyatını anlıyorum.
iki denemeyi de ankarad yaptım ama çok yoruldum,şimdi düşünüyorum kayseride de bir deneme yapsam mı diye..çünkü şehirdışı beni yoruyo,çalıştığım için de sıkıntı oluyo.
üniversitenin hocası yılmaz şahin'e gitmeyi düşünüyorum ama aranızda ona giden oldu mu daha önce?üniversite hastanelerini de hiç sevmem ama kayseride pek fazla seçeneğimiz yok.erciyes üniversitesinde tüp bebek deneyen arkadaş ya da yılmaz şehin'in hastası var mı?fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
Arkadaşlar ben 2 kez Erciyes üniv. ve 2 kezde Sevgi hastanesinde tüp bebek yaptırdım, Erciyes üniv. yaptırdıklarım tutmadı, Sevgi hast. yaptırdıklarım her ikiside tuttu fakat 6-7 haftalıkken düşük yaptım ikisinide. Erciyes Üniv. tüp bebeği çok ilkel metotlarla yapıyor başarı şanslarının çok çok düşük olduğunu biliyorum bile bile orada yaptırmak zorunda kaldım çünkü orada üniversitede çalışıyordum izin vermiyorlardı ve mecbur tutuyorlardı (dışarı için ilaç raporu vermiyorlardı), Gelelim sevgi hastanesine labaratuarında çalışanlar çok özensiz ve gerekli hijyen yok, personel berbat ilk gittiğinde amanda aman oturtacak yer bulamıyorlar, birkaç seferden sonra umursamıyorlar, bihter hanım ve hemşireleri dalga geçer gibi konuşuyorlar hastalarla,muayene ettiği bayanın bilgilerini usg odasının kapısından salonda oturan kocasına yüksek sesle veriyor, herkes dinliyor. Bu zorlu bir süreç maddi ve manevi olarak, ben bunu fazla fazla Kayseride yaşadım ölümden de döndüm, depresyonlarada girdim. Sonra Ankara ya taşındım önceki tedavileri hiç olmamış farzederek burada başladım tedaviye ve tuttu şimdi 22 haftalık ikizlerime hamileyim Allahıma binlerce şükürler olsun.
evet acıbademde tüp bebek bölümü var başındada prf dr ercan aygen var ben ona gidiyorum şimdilik herşey yolunda gidiyor
Arkadaşlar ben 2 kez Erciyes üniv. ve 2 kezde Sevgi hastanesinde tüp bebek yaptırdım, Erciyes üniv. yaptırdıklarım tutmadı, Sevgi hast. yaptırdıklarım her ikiside tuttu fakat 6-7 haftalıkken düşük yaptım ikisinide. Erciyes Üniv. tüp bebeği çok ilkel metotlarla yapıyor başarı şanslarının çok çok düşük olduğunu biliyorum bile bile orada yaptırmak zorunda kaldım çünkü orada üniversitede çalışıyordum izin vermiyorlardı ve mecbur tutuyorlardı (dışarı için ilaç raporu vermiyorlardı), Gelelim sevgi hastanesine labaratuarında çalışanlar çok özensiz ve gerekli hijyen yok, personel berbat ilk gittiğinde amanda aman oturtacak yer bulamıyorlar, birkaç seferden sonra umursamıyorlar, bihter hanım ve hemşireleri dalga geçer gibi konuşuyorlar hastalarla,muayene ettiği bayanın bilgilerini usg odasının kapısından salonda oturan kocasına yüksek sesle veriyor, herkes dinliyor. Bu zorlu bir süreç maddi ve manevi olarak, ben bunu fazla fazla Kayseride yaşadım ölümden de döndüm, depresyonlarada girdim. Sonra Ankara ya taşındım önceki tedavileri hiç olmamış farzederek burada başladım tedaviye ve tuttu şimdi 22 haftalık ikizlerime hamileyim Allahıma binlerce şükürler olsun.
ilk tedavimi Acıbademde Turgut beyde yaptırdım çok da memnun kaldım malsef negatif aldım vee inşallah eylül ayı gibi tekrarlayacağız
Kayseride tüp bebek yaptıran yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?