Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

canım yeni ofis açtı kendine oraya bilgisayar lazımdı evdekini götürüyor şimdilik hafta içi giremiyorum

tamam canım yine görüşürüz inşallah teşekkür ederiz birbirimize dua etmeyi unutmayalımolumunekankayizsmile

merhaba canım ben 9 gündür hastayım biliyorsun 2 ay geçti bu ikinci adetim ve azar azar 9 gün sürdü ben korkuyorum artık sendede oldumu yada doktora felan gitsemmifisfisfis

canım naptın girmişin laptop sendemi yoksa ya ben hala adet olmadım çok düzensizleşti bilemiyorum biraz daha bekliycem olmassam dr a gidicem

merhaba canım ben 9 gündür hastayım biliyorsun 2 ay geçti bu ikinci adetim ve azar azar 9 gün sürdü ben korkuyorum artık sendede oldumu yada doktora felan gitsemmifisfisfis

cnm ya tedaviden sonra adet olmadım daha bende korkuyorum ama drum 2-3 ayda bünyen kendine gelir dedi onun için korkulacak bişe yoka.s.

yok canım bugün çarşıda işi vardı ofise gitmeyecek bende bugün dursunda konuşuyum dedim:teytey:

yok canım bugün çarşıda işi vardı ofise gitmeyecek bende bugün dursunda konuşuyum dedim:teytey:

hmm iyi olmuş yaaa öslediydim konuşmayı bende yeni bi bezi mantı sıktım bi bakıyım kim var kim yok dedim sen varmışsın çok sevindim:dance:

eee anlatsana cnm yaa başka ne var yok evde neler yapısun haaa evlilik yıl dönümünüzde ne yaptınız bakıyım..CADIARZU

ne anlatıyım canım ya aynı işte evlilik yıl dönümümüzde evdeydik özel bişi yapmadık eşim fazla sevmez öyle yıl dönümüymüş yılbaşıymış bayrammış alışkın değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…