Yaa gercektenmi bnde üzüldüm simdi hayırlısı artık ne diyelimGebelik takibim icin caglar beye gittim kendisi kayseriden ayriliyormus cok uzuldum o kadar naif bir insan ki gaziantepe gidecekmis
Gebelik takibim icin caglar beye gittim kendisi kayseriden ayriliyormus cok uzuldum o kadar naif bir insan ki gaziantepe gidecekmis
Bu ay içindeNe zaman ayrılıyormuş. Bir tarih verdi mi size. Benim yeni tedavim başlayacaktı.
Bende ongorusmeye gidecektim cuma günü kızlar maalesef ocak ayı basinda ayriliyormus Gokalp hoca ve mustafa hocayi degerlendirecegim artık kısmet deilmisBu ay içinde
Merhaba hanımlar gecen ay başarısız tüp bebek deneyimi gecirdim şuan doktor arayışındayim Kayseri acibadem Gökalp Öner beyde tüp bebek yaptiran varmi yada pozitif sonuç alanlar onerebileceginiz bir doktor varmi Rabbim bu yolda herkesin yüzünü güldürdün emeklerini boşa çıkarmas
Ben adet düzensizliği için gittim geçen yıl Gökalp beye. Daha 1 2 aylık evliyim. Hiç bı sorun yok ama bı amh bakalm dedi.Kontrole gttgmde de kendisi yoktu.Baska biri ilgilendi ilaç verdi gönderdi.1yil sonra aynı şikayetle gittiğim odasından e biz sana geçen sene söyledik sorun var diye dedi. Direk tüp bebek dedi. Ve normal yollarla bile hiç denememisken.Daha sonra başka bir hekime muayene olduk. O da çağlar beyi ve Semih beyi önerdi . Tercihimiz Semih hoca oldu ama maalesef negatif sonuc aldık. 2. Denemeyi ocakta yapacağız çağlar beyle görüştük.Ama o da Ocak başında Antep'e gidiyormuş. Mustafa beye niyetliyim ama kararsızım. Amh 0.16 eşimde sorun yok.Merhaba hanımlar gecen ay başarısız tüp bebek deneyimi gecirdim şuan doktor arayışındayim Kayseri acibadem Gökalp Öner beyde tüp bebek yaptiran varmi yada pozitif sonuç alanlar onerebileceginiz bir doktor varmi Rabbim bu yolda herkesin yüzünü güldürdün emeklerini boşa çıkarmasın .
kesinlikle gökalp beye gitmeyin mustafa beye gidin kimsenin aynı hataya düşmesine gönlüm elvermiyorBende ongorusmeye gidecektim cuma günü kızlar maalesef ocak ayı basinda ayriliyormus Gokalp hoca ve mustafa hocayi degerlendirecegim artık kısmet deilmis
Gökalp bey direk tüp bebeğe yönlendiriyor eline kağıdı verip. Ben çok inandım bildiği birşey vardır işinin ehli cerrahlığı iyi bir doktor çünkü ama negatif sonuç aldık kendiliğinden oldu. Hiç bir şekilde sorun yokken bana rahminde engel vardır ki tutunamadı dedi.Ben adet düzensizliği için gittim geçen yıl Gökalp beye. Daha 1 2 aylık evliyim. Hiç bı sorun yok ama bı amh bakalm dedi.Kontrole gttgmde de kendisi yoktu.Baska biri ilgilendi ilaç verdi gönderdi.1yil sonra aynı şikayetle gittiğim odasından e biz sana geçen sene söyledik sorun var diye dedi. Direk tüp bebek dedi. Ve normal yollarla bile hiç denememisken.Daha sonra başka bir hekime muayene olduk. O da çağlar beyi ve Semih beyi önerdi . Tercihimiz Semih hoca oldu ama maalesef negatif sonuc aldık. 2. Denemeyi ocakta yapacağız çağlar beyle görüştük.Ama o da Ocak başında Antep'e gidiyormuş. Mustafa beye niyetliyim ama kararsızım. Amh 0.16 eşimde sorun yok.
Aynen öyle eşim o tavrından hiç hoslanmadi. Konuştuğunu bile anlamadik.Gökalp bey direk tüp bebeğe yönlendiriyor eline kağıdı verip. Ben çok inandım bildiği birşey vardır işinin ehli cerrahlığı iyi bir doktor çünkü ama negatif sonuç aldık kendiliğinden oldu. Hiç bir şekilde sorun yokken bana rahminde engel vardır ki tutunamadı dedi.
Üzülmeyin hayırlısı olsun inşallah olumlu gider hersey mutlu sonuclar alırsınız kimi sececeksinz doktorBenim transferim olacaktı ocak sonu gibi. Benim gibi Tedavisi devam eden hastalar ne olacak acaba. Bu habere Çok üzüldüm şimdi
Üzülmeyin hayırlısı olsun inşallah olumlu gider hersey mutlu sonuclar alırsınız kimi sececeksinz doktorBenim transferim olacaktı ocak sonu gibi. Benim gibi Tedavisi devam eden hastalar ne olacak acaba. Bu habere Çok üzüldüm şimdi
Yaa direk tüp bebege yonlendirmesi değişik iste bnde bundan korkuyorum simdiye kadar gittigim doktorlar hep standart tüp bebek tedavisi uyguladı standart ilaç igneler sonuc negatif üç negatif tüp bebek deneyim oldu malesef hiç bisekilde niye tutunamadigina dair bir arastrma yapılmadı kisiye ozel tedavi gormedim hic buyuzden cok korkuyorum ve seciciyim caglar bey gidiyor olunca tercihimi Mustafa Taş ile görüşmeye karar verdim Gokalp beyinde okadar paylaşımı varki pozitif gebe adına onları gordukcede aklim ondan yana gitmek oluyo Allah kimsenin emegini boşa cikarmasin hep dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin insallahBen adet düzensizliği için gittim geçen yıl Gökalp beye. Daha 1 2 aylık evliyim. Hiç bı sorun yok ama bı amh bakalm dedi.Kontrole gttgmde de kendisi yoktu.Baska biri ilgilendi ilaç verdi gönderdi.1yil sonra aynı şikayetle gittiğim odasından e biz sana geçen sene söyledik sorun var diye dedi. Direk tüp bebek dedi. Ve normal yollarla bile hiç denememisken.Daha sonra başka bir hekime muayene olduk. O da çağlar beyi ve Semih beyi önerdi . Tercihimiz Semih hoca oldu ama maalesef negatif sonuc aldık. 2. Denemeyi ocakta yapacağız çağlar beyle görüştük.Ama o da Ocak başında Antep'e gidiyormuş. Mustafa beye niyetliyim ama kararsızım. Amh 0.16 eşimde sorun yok.
Genelde olumsuz yorum var Gokalp beyle ilgili kafam cok karıştı teşekkürler öneriniz içinkesinlikle gökalp beye gitmeyin mustafa beye gidin kimsenin aynı hataya düşmesine gönlüm elvermiyor
kişiye özel ben hiçbir tedavi göremedim standart iğne ilaçlar verildi eşimde sorun vardı ondan test dahi almadılar evet çok olumlu yorum var ama olumsuzlarda hep aynı şikayeti gördüm kendim de dahilGenelde olumsuz yorum var Gokalp beyle ilgili kafam cok karıştı teşekkürler öneriniz için
Soyledikleriniz benim icin önemli çünkü benimde en sonki tedavinde esime test dahi yapilmadi kadınlar nasıl tedAvi goruyorsa erkeklerde gorebiliyor ama gittigimiz hicbi doktor bunu yapmadi sonucta kaliteli embriyo elde etmek icin sperm kalitesi cok önemli ama bunlar isi sansa birakiyor dondurulmuş olsa igne ilac birsuru masraf olmuycakti 3000 yakin igne ilac kullandım hergun iğneler sifirdan yine aynı sil baştan yani okadar yiprandimki doktor cok önemli gerçektenkişiye özel ben hiçbir tedavi göremedim standart iğne ilaçlar verildi eşimde sorun vardı ondan test dahi almadılar evet çok olumlu yorum var ama olumsuzlarda hep aynı şikayeti gördüm kendim de dahil
EĞER PROBLEM EŞİNİZDE İSE ÖNCELİKLE ÖN TEDAVİNİZİ YAPIN. BİZ ÇOK PİŞMAN OLDU BİLMEDİĞİMİZ BİR SÜREÇTİ İLK DENEMEMİZDİ ŞU ANDA P KADAR BİLİNÇLİYİM Kİ. VE BİZE SÖYLENEN NEGATİF OLMASININ SEBEBİ RAHİMDİR SPERM YETERLİ DEDİLER. OYSA Kİ SPERM DÖLLEYEMEDİĞİ İÇİN EMBRİYO TUTUNAMADI. ÇAĞLAR BEYE BU ŞEKİLDE ANLATTIM GİDİNCE O DA ÇOK ÜZÜLDÜ BU KADAR ŞEY SÖYLEMENİZE RAĞMEN HİÇBİR İŞLEM YAPILMADI MI DEDİ. KENDİSİ AYRILACAĞI İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜMÇ KAYSERİ İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP.Soyledikleriniz benim icin önemli çünkü benimde en sonki tedavinde esime test dahi yapilmadi kadınlar nasıl tedAvi goruyorsa erkeklerde gorebiliyor ama gittigimiz hicbi doktor bunu yapmadi sonucta kaliteli embriyo elde etmek icin sperm kalitesi cok önemli ama bunlar isi sansa birakiyor dondurulmuş olsa igne ilac birsuru masraf olmuycakti 3000 yakin igne ilac kullandım hergun iğneler sifirdan yine aynı sil baştan yani okadar yiprandimki doktor cok önemli gerçekten
Ewet gittigim doktora tüm süreci anlatacağım esimin tahlile göre bir doktor normal yolla olmuycani soylenmisti tüp bebek tedavisiylede olmadı ewet çağlar beyin ayrılması üzücü ama kayseride yine alaninda çok iyi doktorlar var artık onlarda degerlendirme yapicazEĞER PROBLEM EŞİNİZDE İSE ÖNCELİKLE ÖN TEDAVİNİZİ YAPIN. BİZ ÇOK PİŞMAN OLDU BİLMEDİĞİMİZ BİR SÜREÇTİ İLK DENEMEMİZDİ ŞU ANDA P KADAR BİLİNÇLİYİM Kİ. VE BİZE SÖYLENEN NEGATİF OLMASININ SEBEBİ RAHİMDİR SPERM YETERLİ DEDİLER. OYSA Kİ SPERM DÖLLEYEMEDİĞİ İÇİN EMBRİYO TUTUNAMADI. ÇAĞLAR BEYE BU ŞEKİLDE ANLATTIM GİDİNCE O DA ÇOK ÜZÜLDÜ BU KADAR ŞEY SÖYLEMENİZE RAĞMEN HİÇBİR İŞLEM YAPILMADI MI DEDİ. KENDİSİ AYRILACAĞI İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜMÇ KAYSERİ İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP.
Rabbim yolunuzu açık etsin en kısa zamanda evladınızı kucağınıza almayı nasip etsinEwet gittigim doktora tüm süreci anlatacağım esimin tahlile göre bir doktor normal yolla olmuycani soylenmisti tüp bebek tedavisiylede olmadı ewet çağlar beyin ayrılması üzücü ama kayseride yine alaninda çok iyi doktorlar var artık onlarda degerlendirme yapicaz
Amin Canım insallah tüm isteyenlerinde insallahRabbim yolunuzu açık etsin en kısa zamanda evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Benim gibi tedavisi devam eden hastalari Cağlar bey Özge hanima yönlendiriyor. Sanırım Ozge idem hanima devam edeceğim. Şimdilik beklemedeyim embriyolarimiz pgt ye gitti ordan haber bekliyoruz.Üzülmeyin hayırlısı olsun inşallah olumlu gider hersey mutlu sonuclar alırsınız kimi sececeksinz doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?