Kayseride tup bebek yaptiranlar yaptiracak olanlar

En olumlu haberler gelsin insallah Rabbim hayirlisindan ömürlüsünden evlat nasip etsin

Bende Gökalp beye gidiyorum. Tavsiye ederim ilgi alaka çok iyi. Pazartesi transfer gerçekleşecek inşallah

Canım Gökalp hoca kadına yönelik sorunları çözüyor mu peki benim eşimde sorun yok bende rahim anomalisi var

Canım Gökalp hoca rahim anomalisinde nasıl peki yani tutar mı eşimde sorun yok benimde rahim anomalisi var

Ne kadar güzel.. Darısı bizlerin başına.. İnşallah tüm süreç iyi gider

Canım Gökalp hoca kadına yönelik sorunları çözüyor mu peki benim eşimde sorun yok bende rahim anomalisi var
Aynen bayandaki probleme odaklı çalışıyor ve başarılı da oluyor dediğim gibi cerrahlığı iyi fakat erkek problemi olunca başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Aynen bayandaki probleme odaklı çalışıyor ve başarılı da oluyor dediğim gibi cerrahlığı iyi fakat erkek problemi olunca başarılı olduğunu düşünmüyorum.
Bende ona randevu aldım gidip görüşecem canım sorun benden kaynaklı anomali olduğumdan inşşşllah olur ya çok korkuyorum 2 sene oldu kalamadım zaten erkeklerde sorun olunca bence baya iyi bir dokta gitmeli ki tutsun bizim tanıdık abla İstanbul’a gitti eşine doktor 4 5 aylık tedaviye aldı ilaçlar beslenme düzeni verdi adamın spermi arttı öyle hamile kaldı tüp bebekle yoksa gerçekten 17 tüp bebek denemesi menopoza girmişti artık

Canım Gökalp hoca rahim anomalisinde nasıl peki yani tutar mı eşimde sorun yok benimde rahim anomalisi var
Doktorla görüşmenz lazm tutup tutmayacgni Allah'tan başka kimse bilemez doktorda bilemez herşey mükkemmel bile olsa bazen tutmyor ama çok sıkıntılı durumlrda tuttuğu oluyor nasip işi yani. Gökalp hoca sana göre kişiye özelbi tedavi uygulayacktr umarm olumlu olur

Canım bende Gökalp hocaya randevu aldım rahim anomalisi var sence nasıl bir doktor olur mu tutar mı eşimde sorun yok ama
Bu konuları %'ile değerlendirmek çok yanlış. Hiçbir doktor size kesin olur ya da olmaz diyemez ki. Tedaviniz nasıl ilerler, süreç nasıl olur bilemiyorum. Ama hemşireleri ve ebeleri olsun gayet anlayışlı ve sıcak kanlılar. Hatta çok hoşuma giden bir olay olmuştu; yumurta toplama işlemi öncesinde arayıp moralimin nasıl olduğunu falan sormuşlardı evet, sırf bu yüzden aramışlardı. :) Tedbiri iyi bilenle alıp takdiri Allah'a bırakmak gerek. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

Canım bende zaten Kayseri’yi bilmediğim için Sivas’tan gidecem yani sizin gördüğünüz kadarıyla kadınsal problemlerde başarı olsun duyduğunuz şeyler olsun nasıl diye sordum anomaliler konusunda gördüğünüz duydunuz var mı iyi mi diye sordum aslında

Anladım ama her insanda aynı olmuyor. Yani ben bir problemim olduğu için gitmiyorum. Ameliyat esnasında bir sorun çıktı ve tüplerim bağlandı. Normal yolla hiç şansım olmadığı için gidiyorum. Yani rahim de bir problemim yok. O yüzden ne desem yanlış olur. Arayıp bilgi alabilirsiniz. Ama başarı şansı yüksek bir doktor diye biliyorum tabii dediğim gibi sizi yanıltmak istemem belki size olumsuz hissettirebilir bunun için sizin tanışmanız konuşmanız daha iyi :)

Bende arzu hanımla tedaviye başladım rica etsem yazdığı ilaçlar nelerdi bana tarlusal verdi adet söktürücü bildiğim kadarıyla kist ve miyomumda yok sizede verildimi acaba merak ettim ?

Bende arzu hanımla tedaviye başladım rica etsem yazdığı ilaçlar nelerdi bana tarlusal verdi adet söktürücü bildiğim kadarıyla kist ve miyomumda yok sizede verildimi acaba merak ettim ?
Ben 2 tedavide de adetin 2.günü başladım tarlusal vermedi. İlk tedavide Gonal f menapur cetrotide gonapaply kullandığım. İkincide sadece çatlatma iğnesi ovitrelleydi sadece

Ben 2 tedavide de adetin 2.günü başladım tarlusal vermedi. İlk tedavide Gonal f menapur cetrotide gonapaply kullandığım. İkincide sadece çatlatma iğnesi ovitrelleydi sadece
Bana gonal f günlük 200 vurguluyorum tarlusal günde iki kez doktor bırak dediği zaman bırakacakmışım ve femara 5 günlük gunde iki kez bunları kullandıktan sonra tekrar ilac verir mi bilmiyorum ama tarlusala hayret ettim kime sorduysam tup bebek tedavisinde kullanılmamış insallah sonu guzel biter tanıdık diye gittim arzuya umarım isini guzel yapar dediginiz gbi pek fazla ilgi alaka yok basından salmalik konuşuyor artik başına geçtim ınslh hayel kırıklığına uğramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…