- 8 Ekim 2016
- 1.620
- 1.579
- 133
- 33
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın umarım canım. Bu tedavide bende femera 5 günlük kullandım artı inofolic combi iğnelerle birlikte. Bende çok şey kullandım ve taze transfer yaptı bana bu kadar iğne ilaca. Kaçıncı günün tedavinde kaç yumurta oluştuBana gonal f günlük 200 vurguluyorum tarlusal günde iki kez doktor bırak dediği zaman bırakacakmışım ve femara 5 günlük gunde iki kez bunları kullandıktan sonra tekrar ilac verir mi bilmiyorum ama tarlusala hayret ettim kime sorduysam tup bebek tedavisinde kullanılmamış insallah sonu guzel biter tanıdık diye gittim arzuya umarım isini guzel yapar dediginiz gbi pek fazla ilgi alaka yok basından salmalik konuşuyor artik başına geçtim ınslh hayel kırıklığına uğramam
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın umarım canım. Bu tedavide bende femera 5 günlük kullandım artı inofolic combi iğnelerle birlikte. Bende çok şey kullandım ve taze transfer yaptı bana bu kadar iğne ilaca. Kaçıncı günün tedavinde kaç yumurta oluştu
[/QUOTE
Insalh canım hep beraber yeni başladım 6 günüm olucak pazrtesi randevum var ozaman belli olucak yumurtaların gelişimi bu kullandiklarimdan hariç başka iğneler ilaçlar veriliyormu canım tecrubesizim ilk denemem
Yumurta toplama sonrasında antibiyotik kullanıyorsun transfer sonrası yine iğne devam. 3günde bir progestan iğne ilaçlar var canım
[/ canim bugun muane oldum 20 tane yumurtam oluşmuş persembe günü toplama işlemine geçilecek 20 tane olması iyimi sence
Evet canım 8 gün oldu 20 tane oluşmuş ınslh sonuda güzel olur senin kaçıncı günün?Bende arzu yurcide tedavi oluyorum yumurta sayısı 20 ise çok iyi .
8.günde 20 dediyse toplama gününe kadsr en az 25 olur bence. Benim yumurtalarım toplandı 2 hafta önce 29 tane toplandı.benim embriyolar donduruldu .çarşamba histeroskopi olcam çünkü septum şüphesi var bende. Transferim şubat sonu kısmetse.Evet canım 8 gün oldu 20 tane oluşmuş ınslh sonuda güzel olur senin kaçıncı günün?
Gec olsun güç olmasin insalh bebeklerimizi alırız kucaklarimiza canim senin yumurtaların kacgun sonra toplandı?8.günde 20 dediyse toplama gününe kadsr en az 25 olur bence. Benim yumurtalarım toplandı 2 hafta önce 29 tane toplandı.benim embriyolar donduruldu .çarşamba histeroskopi olcam çünkü septum şüphesi var bende. Transferim şubat sonu kısmetse.
Bide arzu hocanın hastayla çok muhatap olmak istemez bi tarafı var bunu bende farkettim ama önemsemiyorum ben. Benim için önemli olan tedaviyi doğru uygulaması. Bu konuda da güvenilir olduğunu kanıtlamış. Ona sormasanda hemşirelerine sorabilirsin ne istersen. Sanırım kadının çalışma tarzı bu.evet biraz can sıkıcı olabiliyo ama en azından işini iyi yapıyor bence çok kafaya takma bu durumu canım sen tedaviyi ve bebekleri düşünEvet canım 8 gün oldu 20 tane oluşmuş ınslh sonuda güzel olur senin kaçıncı günün?
Aynen bende bunu fark ettim isini iyi yapsın yeterli inan ondan en çok hemşirelerle muhattap oluyorum bi bakıyorsun iyi bi bakıyorsun hemen bi soğukluk giriyor araya karışık durumlar ne diyorsa tamam deyip çekiliyorumBide arzu hocanın hastayla çok muhatap olmak istemez bi tarafı var bunu bende farkettim ama önemsemiyorum ben. Benim için önemli olan tedaviyi doğru uygulaması. Bu konuda da güvenilir olduğunu kanıtlamış. Ona sormasanda hemşirelerine sorabilirsin ne istersen. Sanırım kadının çalışma tarzı bu.evet biraz can sıkıcı olabiliyo ama en azından işini iyi yapıyor bence çok kafaya takma bu durumu canım sen tedaviyi ve bebekleri düşün
Benim yumurta toplama ilaçların 10. Gününde toplandı ama ben polikistik overim . O yüzden çabuk tepki verdi ilaçlara.Aynen bende bunu fark ettim isini iyi yapsın yeterli inan ondan en çok hemşirelerle muhattap oluyorum bi bakıyorsun iyi bi bakıyorsun hemen bi soğukluk giriyor araya karışık durumlar ne diyorsa tamam deyip çekiliyorum
Bugünden sonra ilac kullanmiycam canim en son çatlama iğnesi ondan sonrası ne olur bilmiyorum persembe günü onun bilgisini verirler taksit taksit bilgi alıyorum zatenÇok iyi canım toplama gününde 23 24 tane toplanabilir. Büyük ihtimal rahim dinlendirme yapılır sende Allahım güzel sonuçlar almanı nasip etsin. Gelişmelerden haberdar et
Perşembe toplama olacak sonra gün gün arayıp sana bilgi verecekler canımBugünden sonra ilac kullanmiycam canim en son çatlama iğnesi ondan sonrası ne olur bilmiyorum persembe günü onun bilgisini verirler taksit taksit bilgi alıyorum zatenınslh canm hepimiz burda müjdeli haberlerimizi veririz
Insalh canım benm peki hemen transfer olurmu?benim tüplerim tıkalı başkada bi sorunum yok kist miyom vs gbi problemlerim yok olmadığı icin hemn transfer yaparlar herhaldePerşembe toplama olacak sonra gün gün arayıp sana bilgi verecekler canıminşallah bir sürü embriyon kalır
Gökalp beyle bende görüştüm fakültede rahim flimi cektirmistim anestesiz oldugu için kendimi kastım ve kötü çekim olmuştu neyse aldığım sonuçları gökalp beye gösterdim burda hersey belirsiz tekrar istiyorum dedi baska hastanedede çekebilirsin dedi tamam dedim neresi uygunsa orda cektirmeye karar verdim dünyamda cektirdim bi umut belki açık çıkar diye sevinmiştim ama olmadı tekrardan bi hüsran yaşadım çünkü fakulte tuplerimin açık olduğunu söyledi meğersem kapalıymış üstünden 6 ay geçti tekrar gokalp beye gittim sonucu gösterdim evet kapali dedi ben çekmiş olsaydım tikali yerleri anjiyo yapar gibi açardım daha sonra bana ucuz yerden çekilmiş sonuçlarla gelmeyin dedi çekindiğim yerde dünyam özel hastanesiydi bana bunu en başından demis olsaydi hic düşünmeden onun yanında çektirir ve tedaviye başlardım böyle diyince cok sinirlendim sen bu planı neden simdi bana söylüyorsun en başından anlatsan ona gore bende kendimi hazırlardım öyle degilmi ondan sonra ilişkimi kestim onunla cok kisi övüyor ama her hastayada ayni ilgiyi vermiyor onun seçmemekle cok iyi bi karar vermişsin benimde basimdan böyle bi olay geçti anlatmak istedimmerhaba kızlar. Çağlar beyde tedavi başladığını yazmıştım size ama malesef hastaneden ayrılıyormuş baurda bir arkadaş yazmıştı. Bende mesaz yazdım böyle bir yorum okudum ama size sormak istedim gerçekten ayrılıyormusunuz hastaneden dedim. Bana hiç açıklama yapma gereği bile duymadan hastane adı verdi. ve benim tedavimin başlamasına 2 gün vardı...yeni gideceği hastanenin reklamını yaptı. Yıkıldım.. 6 aylık ön tedavim, rahim filmim, kullandığım ilaçlar hep boşa gitmiş gibi hissettim. Bana değer vermeyen bir doktorla devam edemezdim hemen toparlanıp düşünmeye başladım. Zaten çok fazla bir seçeneğim yoktu. 5. denemem olduğu için Özge hanım pasif geldi bana. Mustafa bey ve Gökalp beydende elektirik alamadım. Tuttum ankara bahçecinin yolunu. Berfu hanımla görüştük. Gelecek adette başlamaya karar verdik. Benim için böylesi hayırlıymış diyorum. Çağlar beyle konuştuktan 2 gün sonra yeni göreve başlayacağı hastanede patlama oldu. 11 kişi vefat etti.nasıl güvenebilirdim adı sanı duyulmamış bir hastaneye? Ben en iyi merkezlerde labatatuarlarda deneme yaptım hala kucağım boş. Birde bana kardeşim gibi tedavi edicem seni demişti. Çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için.
Doktorun sana karsi yaklasimi ve isindede iyise keşke onunla devam etseydin kac ay onunla tedavi görmüşsün Bu arada hangi hastanede patlama oldu canım kayseri haberlerinde görmedim de merak ettimGökalp beyle bende görüştüm fakültede rahim flimi cektirmistim anestesiz oldugu için kendimi kastım ve kötü çekim olmuştu neyse aldığım sonuçları gökalp beye gösterdim burda hersey belirsiz tekrar istiyorum dedi baska hastanedede çekebilirsin dedi tamam dedim neresi uygunsa orda cektirmeye karar verdim dünyamda cektirdim bi umut belki açık çıkar diye sevinmiştim ama olmadı tekrardan bi hüsran yaşadım çünkü fakulte tuplerimin açık olduğunu söyledi meğersem kapalıymış üstünden 6 ay geçti tekrar gokalp beye gittim sonucu gösterdim evet kapali dedi ben çekmiş olsaydım tikali yerleri anjiyo yapar gibi açardım daha sonra bana ucuz yerden çekilmiş sonuçlarla gelmeyin dedi çekindiğim yerde dünyam özel hastanesiydi bana bunu en başından demis olsaydi hic düşünmeden onun yanında çektirir ve tedaviye başlardım böyle diyince cok sinirlendim sen bu planı neden simdi bana söylüyorsun en başından anlatsan ona gore bende kendimi hazırlardım öyle degilmi ondan sonra ilişkimi kestim onunla cok kisi övüyor ama her hastayada ayni ilgiyi vermiyor onun seçmemekle cok iyi bi karar vermişsin benimde basimdan böyle bi olay geçti anlatmak istedim
Kayderide değil gittiği hastane Gaziantepte. Bana değer vermeyen birine neden gideyim ki? Bana güzelce anlatsaydı eve böyle bir durum var ne yapalım Antepe gelebilrmisin deseydi çok daha anlayışlı yaklaşırdım yani. Senin durumda kötü olmuş. Peki şuan hangi doktordasın?Doktorun sana karsi yaklasimi ve isindede iyise keşke onunla devam etseydin kac ay onunla tedavi görmüşsün Bu arada hangi hastanede patlama oldu canım kayseri haberlerinde görmedim de merak ettim
Hiii ben kayseride sandımKayderide değil gittiği hastane Gaziantepte. Bana değer vermeyen birine neden gideyim ki? Bana güzelce anlatsaydı eve böyle bir durum var ne yapalım Antepe gelebilrmisin deseydi çok daha anlayışlı yaklaşırdım yani. Senin durumda kötü olmuş. Peki şuan hangi doktordasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?