Kayvınvalidemin terbiyesizliği

Kadin sizi sindirmeye çalışıyor.ya esinle konuşup onun düzelmesi için ikna edeceksin,ya kabul edip sende kadının emri altındaki kişilerden biri olacaksın ya da boşanacaksın.işin çok zor ama.pasif bir eşe sahipsin.adam bişey diyemedigine göre.hayatta en tahammül edemediğim şey insanların bu tavrı.ay ben olsam o kocayı rezil ederdim.kadın yatak odasına karışacak nerdeyse.

Bir eş neden eşini bu kadar şeye rağmen savunmaz ki? Seni savunmayan adam sana ne kadar sahip çıkabilir? Kadın ben istersem evli kalamazsın diyo eşin buna bile cevap veremiyor ne kadar pasifse artık. Madem öyle hayatını mahvetme çocuk yokken yolları ayırmak daha mantıklı görünüyor.

İşiniz zorr.
Bunları eşinizin önünde sayan kv 'niz gittikten sonra eşinizin size yaklaşımı ne oldu ?
neden bişey demedin dedim.

'ne diyecektim şu an çok sinirli sana o yüzden böyle konuştu sen ona bakma takma düzelicek herşey' falan dedi

saçmaladı yani .... sonuçta kv eşimin ses çıkarmayacağından emin olduğu için bu kadar ileri gidebildi . ben cevap versem de önemsemedi çünkü oğlu ağzını açmadı

Kp çok pasifmş zati ondan bişey diememiş oğlu daha pasif olur kocası karısıyla baş edemiyo oglumu etsin veya sözünü geçirsn karşılık versin işin çok zor kuzum . Evrenin en tehlikeli maddeleri = anlayışsz eş ve ailesi

Maalesef öyle..
Eşin karışmayacaksa iki tarafa saygısızlık da yaptırmayacak.

Madem öyle sizi istemiyordu neden evlenmenize rıza gösterdi. Daha yeni evlisiniz
Öylesi şirret bir kaynana o nikahı yaptırmazdı.
düğüne kadar güldü yüzüme ses etmedi şimdi de diyor ki dediklerimi yapmayacağını bilsem evlenmenize izin vermezdim diyor açık açık

Yani bence sabredin derim biraz daha eşinizi gerçekten seviyorsanız.
6 ay çok kısa bir süre bu ilişkinin birzdaha ilerlemeye ihtiyacı var.

Bosver bak çocuk ta yokken dön derim ben kocandan da bu cacık olmaz

Kocan ömrun boyunca arkanda olmayacak bunu bilesin.

O kadar hakaretin ustune kapiyi carpip gitmeliydin. Bu adamdan sana koca olmaz.

it urur kervan yurur deyip kapıyı yuzune çarpıp çıkacaktın

Bence bu daha başlangıç gibi geldi bana.. Eşiniz de tam bi ana kuzusu kolay kolay onları karşısına almaz. Adamın huyu bu çünkü belli pasif yani.. Daha fazla susup ezdirmeyin kendinizi, dişli olun.. Haklı haksız aramıyorum bile. O derece üstünüze gelmeye hakkı yok.. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Şimdi kendimi sizin yerinize koyuyorum. Kv gitmiş, o an da eşimle konuşuyorsam

Ben; Sen nasıl bir adamsın? Ben bu eve nasıl geri döndüm x? Sen bizim sorunlarımızı bilmiyor musun? Bizim sorunumuz zaten bu durumlar değl miydi? Ben bu evden niye gittim? Biz neden bu kadar yıprandık x? Sen neden ben döneyim diye çırpındın? Yalvarmadın mı, düzelecek demedin mi? Ben evliliğimizi kurtarmak için geri dönmedim mi?. Sandım ki bir büyüğümüz olarak konuşmak için yanımıza geliyorlar, şu karşılaştığım şeye bak. Hakaretlere bak. Ne oldu x söyler misin? Sen neden beni tekrar ezdin? Ben bana bunları yaşatasın diye mi geri döndüm? Tek kelime edemiyorsun ben böyle bir şey görmedim. En azından artık içim rahat, ben bize bir şans verdim denedim. Bitti."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…